Czarne Diabły Tasmańskie V - dymna Delfinka i klon Gołąbki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 25, 2012 9:57 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Niezamaco ;) Przynajmniej tak się odwdzięczę za wężowidło :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob sie 25, 2012 11:37 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Pewna siebie jest wężyca..ciekawe, ciekawe - co na to Maks ;) Jestem ciekawa jak z czasem będzie sie zachowywać, kiedy już całkiem nabierze pewności siebie i lepiej pozna reszte kotomaństwa.. Bo jesli już teraz warczy na Ciebie w łóżku. Dominantka?

A jednak dentisept? Czyli nie tak źle z tą paszczą, co?
A kiedy na oglądanie śladów po ciachaniu?

Wyga

Od: Sob lip 28, 2012 11:41

Post » Sob sie 25, 2012 11:46 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Wyga, zlituj się nad Alix :mrgreen:
Ona dopiero co została zaszczepiona, zmieniła 2krotnie miejsce pobytu - blizny będzie się szukać przy okazji przyśpienia do zdejmowania kamienia.
Daje ze sobą zrobić wszystko, ale golenie brzucha lepiej zrobić przy takiej okazji, gdzie i tak będzie kimać ;)
No chyba że chcemy zamęczyć kotecka :twisted:

OKI

Post » Sob sie 25, 2012 11:48 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Po kolei :lol: - wężyca jest bezstresowa i czuje się swobodnie. Warczała w łóżku na inne koty, wyraźnie chciała być sama - na mnie mruczała :1luvu: . To pierwsza noc, stado musi się dotrzeć. Na razie nie widzę dominacji, raczej swobodę - ale znów, to za krótko na wnioski :wink: .
Przed chwilą kot siedzący na moich kolanach ja owarczał - wycofała się, ale nie uciekła.

Dentisept, cóż - nie zaszkodzi. Być może uda się uniknąć narkozy i czyszczenia zębów a jeśli nie, to i tak trochę podleczy w międzyczasie stan zapalny. Przy okazji dostanie Wiola, bo też ma paszczę nie za ciekawą :? .
Na oglądanie śladów sterylki umówię się pewnie po następnym weekendzie. Albo będziemy czyścić paszczę i szukać blizny albo tylko szukać blizny. Jeśli blizny nie będzie, jest jeszcze opcja super-dobrego USG i szukania macicy :roll: .
Fakt, że przez tyle miesięcy "wolności" nie zaszła w ciążę, wskazuje na sterylizację. Jeszcze zobaczę, czy w warunkach wygody i dostępności pokarmu nie dostanie rui. Ale wolałabym zobaczyć bliznę, bo jednak pewność podpiera wiarę :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

No skórę z węża nosi :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sie 25, 2012 11:50 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Możeby torebkę z niej zrobić albo insze rękawiczki :mrgreen:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Sob sie 25, 2012 11:52 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

OKI pisze:No chyba że chcemy zamęczyć kotecka :twisted:

Kotecka, czy Alix? :mrgreen:

Już luzuje ;) Zaczynam ćwiczyć oddechy i panowanie nad emocjami...raz, dwa, trzy, czytyry...

Ona mi to przypomina:
http://www.weze.ovh.org/images/galeria/ ... wski/3.jpg

Wyga

Post » Sob sie 25, 2012 11:54 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Wyga pisze:
OKI pisze:No chyba że chcemy zamęczyć kotecka :twisted:

Kotecka, czy Alix? :mrgreen:

Już luzuje ;) Zaczynam ćwiczyć oddechy i panowanie nad emocjami...raz, dwa, trzy, czytyry...

Ona mi to przypomina:
http://www.weze.ovh.org/images/galeria/ ... wski/3.jpg

Oba :twisted:

OKI

Post » Sob sie 25, 2012 12:03 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Ona serio się świeci jak psu ja.. wiosną 8O

Aż sprawdze czy to typowe dla tego typu koto-węża..

Wyga

Post » Sob sie 25, 2012 12:06 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Autorytetem jeśli chodzi o węże jest Atka

A teraz pochwale się Wiolcią :1luvu:

Kotka była zabrana, bo źle się czuła w kociarni, jest wycofana. Dziś śpi snem sprawiedliwego w oponce na odkrytej komodzie :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sie 25, 2012 12:07 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Typowe - musi świeżo po wylince jest i skórka jeszcze świeża :mrgreen:

OKI

Post » Sob sie 25, 2012 12:09 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Jak pięknie się wpakowała do tej oponki :D Śliczna jest, mam słabość do pongwinków :1luvu:

OKI, no faktycznie! To wszystko tłumaczy :ryk:

Wyga

Post » Sob sie 25, 2012 12:14 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

alix76 pisze:Autorytetem jeśli chodzi o węże jest Atka

A teraz pochwale się Wiolcią :1luvu:

Kotka była zabrana, bo źle się czuła w kociarni, jest wycofana. Dziś śpi snem sprawiedliwego w oponce na odkrytej komodzie :ok:

:piwa:
Bardzo się cieszę, że jej nowe towarzystwo nie zaszkodziło :ok:

OKI

Post » Sob sie 25, 2012 12:58 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Agneska pisze:Alix to jakas przemiane bohatera romantycznego wlasnie odbywa czy cus? Przeciez tylko kocury sa 'w typie'. ;)

No i w dodatku czarne lub pingwiny :roll:
A toto zdecydowanie kryteriów nie spełnia ;)

EDIT: Doczytałam i już wszystko rozumiem :mrgreen:
alix76 pisze:A w ogóle to podziękowanie dla OKI za TDT dla Lubczyka i Lukrecji :1luvu:

Lepsze jedno nie spełniające kryteriów niż dwa :mrgreen:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob sie 25, 2012 13:02 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

Aleba pisze:
Agneska pisze:Alix to jakas przemiane bohatera romantycznego wlasnie odbywa czy cus? Przeciez tylko kocury sa 'w typie'. ;)

Topsz... to kto ma marmury?
Jestem gotowa uwolnić Alix od tego niespełniającego warunków potwora i zawieźć go tam, gdzie będzie pasował :twisted:
Nawet zaraz :mrgreen:
Myślę, że Alix nie będzie mocno płakać :roll:

OKI

Post » Sob sie 25, 2012 13:04 Re: Cz. Diabły Tasm. V-Wiola i Marmurka głosują na JOKOT na

OKI pisze:
Aleba pisze:

Topsz... to kto ma marmury?
Jestem gotowa uwolnić Alix od tego niespełniającego warunków potwora i zawieźć go tam, gdzie będzie pasował :twisted:
Nawet zaraz :mrgreen:
Myślę, że Alix nie będzie mocno płakać :roll:

Nie mam ani jednego marmura :mrgreen:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia][następna]