ruda32 pisze:o jak wesoło na wątku zrobiło się
cały dzień staram się nie wchodzić ,nie mam siły na kłótnie są ważniejsze sprawy
Marzena nie próbuj uciec z wątku
Tak boki można zrywać a zwierzaki śpią....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:o jak wesoło na wątku zrobiło się
cały dzień staram się nie wchodzić ,nie mam siły na kłótnie są ważniejsze sprawy
lidka02 pisze:ruda32 pisze:o jak wesoło na wątku zrobiło się
Tak boki można zrywać a zwierzaki śpią....
lidka02 pisze:Te przepychanki to.Kto chce to odejdzie a my bedziemy żyć dalej , próbować ratowac karmić itd.
Dosyć już tego deptania po kimś .
lidka02 pisze:Redaf a ty to kto , nowy i sie rzuca .............Nieładnie .
lidka02 pisze:[Za dużo żądacie , ja nie mam tak poukładane jak wy .Ja mam ciągle coś zawoże odbieram , karmie ,itd .I zapominam tak zapominam a potem wy ciągle na mnie , Zapomniałam dzis znów spisac pesel i nie zabrałam faktury jechałam z kotem , odebrac kota i jeszcze brałam dzikuska którego musiałam wypuscic .I zapomniałam o fakturze tylko tyle ..Wet nie ma z tym problemu mam cały wypis Grażyny wet mi go wydrukował o tym pamiętałam ale to już nie istotne bo tez nawaliłam .Jestem jaka jestem dla was nie dam rady się zmienić już jestem za stara .
redaf pisze:lidka02 pisze:Redaf a ty to kto , nowy i sie rzuca .............Nieładnie .
Że niby, kto ja?
Prawie nikt.
Prawie robi różnicę.lidka02 pisze:[Za dużo żądacie , ja nie mam tak poukładane jak wy .Ja mam ciągle coś zawoże odbieram , karmie ,itd .I zapominam tak zapominam a potem wy ciągle na mnie , Zapomniałam dzis znów spisac pesel i nie zabrałam faktury jechałam z kotem , odebrac kota i jeszcze brałam dzikuska którego musiałam wypuscic .I zapomniałam o fakturze tylko tyle ..Wet nie ma z tym problemu mam cały wypis Grażyny wet mi go wydrukował o tym pamiętałam ale to już nie istotne bo tez nawaliłam .Jestem jaka jestem dla was nie dam rady się zmienić już jestem za stara .
Lidka02, ja też jestem stara.
Ten Twój post powyżej to bełkot. Straszny.
jaaana pisze:Lidko, które Twoje koty są rezydentami, a które tymczasami?
lidka02 pisze:Odpiszę ci jutro dobrze ..
redaf pisze:lidka02 pisze:Odpiszę ci jutro dobrze ..
Zrób tak, Scarlet
lidka02 pisze:redaf pisze:lidka02 pisze:Odpiszę ci jutro dobrze ..
Zrób tak, Scarlet
Co ty kobieto tak w skrócie piszesz , szyfrem
Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:redaf pisze:lidka02 pisze:Odpiszę ci jutro dobrze ..
Zrób tak, Scarlet
Co ty kobieto tak w skrócie piszesz , szyfrem
a ja chyba wiemi też - zgłoszone!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 143 gości