Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem - nowe foto s. 47

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 20:45 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

KubaTST pisze:To jest Hania z dzisiaj:
Obrazek
I Bilon:
Obrazek
---> Aga mam nadzieję, że nie uraziłam :D

Hania wygląda jakby ostatniej nocy ostro zabalowała. :lol: A te łapusie i nosek Bilona - do schrupania! :1luvu: :1luvu:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Czw sie 23, 2012 20:48 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

Cyknęłam nos Bilona na makro i dopiero zobaczyłam jaki ma brudny... :twisted: z daleka jest dobrze :D Hanka często strzela minę w stylu "zaraz będę bardzo zła, o ile już nie jestem" :D
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pt sie 24, 2012 19:49 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

KubaTST pisze:Cyknęłam nos Bilona na makro i dopiero zobaczyłam jaki ma brudny... :twisted: z daleka jest dobrze :D Hanka często strzela minę w stylu "zaraz będę bardzo zła, o ile już nie jestem" :D

Przynajmniej patrzą w obiektyw, u mnie takie portrety są od święta. :lol: Makro przy Maladze nie zdaje egzaminu, bo jak tylko przybliżam obiektyw to albo ucieka, albo paca go łapą, albo przybliża pysk na tyle, że za chwilę obiektyw jest cały uciaprany od jego nosa. :wink:

solarie

Post » Pt sie 24, 2012 20:08 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

to Malaga musi iść na jakiś kurs dla modelów :D
Na moim obiektywie są raczej moje palce poodbijane :twisted: , ale zupełnie nie wiem skąd się tam biorą :ryk: ...

Wreszcie footra łaskawie zlazły z szafy, gdzie spały pół dnia, ale jakaś aura dziś niekorzystna, bo mnie też powaliło popołudniu...
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Pt sie 24, 2012 20:18 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

KubaTST pisze:to Malaga musi iść na jakiś kurs dla modelów :D
Na moim obiektywie są raczej moje palce poodbijane :twisted: , ale zupełnie nie wiem skąd się tam biorą :ryk: ...

Wreszcie footra łaskawie zlazły z szafy, gdzie spały pół dnia, ale jakaś aura dziś niekorzystna, bo mnie też powaliło popołudniu...

Może wyślę go to Top Model, bez problemu zmiótłby konkurencję, bo ma idealną linię, wcięcie w talii i myślę, że nie znajdą nigdzie kandydata ważącego jedynie cztery kilo. :lol: Odbijane palce mam notorycznie na zdjęciach robionych aparatem starego typu, tym na film, bo jakoś tak zawsze wchodziły na obiektyw... Przynajmniej teraz jak się coś takiego zdarzy to w dobie cyfrówek można po prostu skasować i pstryknąć nowe, a nie przekonać się o tym przy wywoływaniu. :roll:
Noc nadchodzi, to futrzaki zaczynają się budzić, prosta kocia logika. :twisted: Najlepiej jeszcze coś sobie podjeść, żeby energia podskoczyła i buszować po domu do rana, a jak. :mrgreen:

solarie

Post » Pt sie 24, 2012 20:22 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

Zająłem II miejsce w konkursie Top Model 8) Zoo Natura organizowała :D Także... uważaj Malagito :D
Bilon
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Pt sie 24, 2012 20:30 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

KubaTST pisze:Zająłem II miejsce w konkursie Top Model 8) Zoo Natura organizowała :D Także... uważaj Malagito :D
Bilon

To sędziowie się nie znali, bo powinieneś był zająć pierwsze. 8) Ale jak tylko ja sobie przyszykuję solidne portfolio to nie będą mieli problemów z wybraniem zwycięzcy. :smokin:
Malaga

solarie

Post » Pt sie 24, 2012 20:39 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

Jak tylko znajdziesz konkurs - wchodzę w to - daj znać :D :smokin: :smokin:
Pewnie się nie znają na kotach zupełnie, bo w nagrodę dostałem szampon dla psów, odżywkę w proszku dla psów i kocimiętkę 8) 8) a miał być półroczny zapas środków higienicznych dla KOTA.. :twisted:
Bilon
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Pt sie 24, 2012 20:43 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

KubaTST pisze:Jak tylko znajdziesz konkurs - wchodzę w to - daj znać :D :smokin: :smokin:
Pewnie się nie znają na kotach zupełnie, bo w nagrodę dostałem szampon dla psów, odżywkę w proszku dla psów i kocimiętkę 8) 8) a miał być półroczny zapas środków higienicznych dla KOTA.. :twisted:
Bilon

Przynajmniej o kocimiętce pamiętali... :lol:

solarie

Post » Pt sie 24, 2012 20:53 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

Taa... Myślałam, że chociaż żwirek wspaniałomyślnie dostaniemy... :roll: Ale dyplom fajny i wisi na lodówce razem ze zwycięskim zdjęciem :lol:
Monika
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Pt sie 24, 2012 20:54 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

KubaTST pisze:Taa... Myślałam, że chociaż żwirek wspaniałomyślnie dostaniemy... :roll: Ale dyplom fajny i wisi na lodówce razem ze zwycięskim zdjęciem :lol:
Monika

Oj bo sędziowie uznali, że nagroda się mało liczy - to tylko miły dodatek do najważniejszego, czyli satysfakcji wynikającej ze skoszenia konkurencji - kto by się wtedy w ferworze radości przejmował jakimś tam upominkiem. :wink:

solarie

Post » Pt sie 24, 2012 21:02 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

Owszem satysfakcja jest i atrakcja dla znajomych, którzy są w szoku, że to Bilona dyplom, a nie mój jakiś :D
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Sob sie 25, 2012 15:22 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

:P :P :P :P
Dzieńdobry :)
Gratulacje dla Bilonka :1luvu:

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Sob sie 25, 2012 21:45 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

Dziękuję stare dzieje, skromny jestem...miałem szczęście.
Bilon
Teraz ja muszę coś wygrać!!
Hania
Obrazek Obrazek

KubaTST

Post » Nie sie 26, 2012 17:22 Re: Haneczka i Bilon, czyli jak kot z kotem.

To nic tylko szukać jakiegoś konkursu. :D

solarie

[poprzednia][następna]