Złosiej -czarno biały terrorysta ^^

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 24, 2012 15:53 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Lilka Mrau pisze:
solarie pisze: Co do zabawek, u nas notorycznie niszczą się myszki, bo Malagito je rozrzuca po całym domu i potem co chwila ktoś je zdeptuje - pamiętam foch po tym jak mu zgniotłam ulubioną myszkę, potem w ramach protestu ostentacyjnie olewał wszystkie pozostałe dopóki nie znalazłam i nie kupiłam identycznej jak ta zniszczona. :lol:

My dzis na cale szczescie znalezlismy taka sama. To cud poprostu ^^ pani w sklepie nie wiedziala nawet sama ze jeszcze taka ma, schowana byla z tylu na polce , pewnie czekala na nas:P:P Ukochana pileczka przebila nowa myszke ktora moj syneczek z wlasnych pieniazkow od wrozki zębuszki zakupil dla kochanego koteczka:P

Z doświadczenia wiem, że prędzej czy później każda zabawka się nudzi - także pewnie jeszcze zapała miłością do myszki jak wybawi się piłeczką. :wink: U nas hitem są kulki z filcu, takie malutkie, kupione na Allegro. Kot je gubi notorycznie, ale mam całą paczuszkę, więc nikt nie rozpacza - a bardzo fajnie się turlają po parkiecie i może je sobie w pysku nosić. :ok:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Pt sie 24, 2012 16:01 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Hhiih przypomniało mi sie cos zabawnego. Ja mam długie wlosy , siegajace mi do posladkow, i na noc zawsze robie sobie warkocza zeby mi sie nie plataly itp. Ten warkocz na dole spinam taka grubą granatową frotką. Złosiej codziennie próbuje uprowadzic moj warkocz a lozka trzymajac zebami za tą frotkę.I jest cieżko zawiedziony ze to jest przymocowane do mnie ale jednak walczy o zdobycz, juz nieraz mnie w ten sposob obudzil , kiedy prubowal sie ulotnic z lozka z moim warkoczem xD

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt sie 24, 2012 16:11 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Lilka Mrau pisze:Hhiih przypomniało mi sie cos zabawnego. Ja mam długie wlosy , siegajace mi do posladkow, i na noc zawsze robie sobie warkocza zeby mi sie nie plataly itp. Ten warkocz na dole spinam taka grubą granatową frotką. Złosiej codziennie próbuje uprowadzic moj warkocz a lozka trzymajac zebami za tą frotkę.I jest cieżko zawiedziony ze to jest przymocowane do mnie ale jednak walczy o zdobycz, juz nieraz mnie w ten sposob obudzil , kiedy prubowal sie ulotnic z lozka z moim warkoczem xD

Łomatko, musisz mieć mnóstwo roboty z pielęgnacją takich długich włosów. :strach: Mnie moje marne kudełki sięgające trochę za ramiona już strasznie denerwowały i je wczoraj ścięłam do uszu, co dopiero z takimi długimi bym przechodziła... :roll:
A na Złosieja uważaj, zacznie się od ciągnięcia za frotkę, a w końcu weźmie się na sposób i będzie próbował Ci ten warkocz odgryźć przy samej głowie, żeby go sobie w końcu przywłaszczyć. :lol: Może wydaje mu się, że ma za krótki ogonek i chce sobie przedłużyć. :ryk:

solarie

Post » Pt sie 24, 2012 16:19 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Mycie suszenie i rozczesywanie to baardzo czasochłonne czynnosci ale obiecalam sobie mala dziewczynka jeszcze bedac ze ich nie zetne, uparlam sie i tyle^^ czasem je farbuje ( ciemna czerwien ) to wtedy tez koszta wieksze bo trzeba uzyc 2 opakowania farby:P
A co do Złosia to ma śliczny ogonek i pancia mu tlumaczyla ze nie ma powodow do kompleksow:P

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 16:31 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Wiadomo, że włosy dodają kobiecie uroku, a taaakie długie to już w ogóle unikat, ale ja jednak podchodzę do tego bardziej praktycznie - nie miałabym cierpliwości do zapuszczania. :roll: Co do farbowania, też się trzymam czerwieni, ale ja akurat lubię mocne kolory, teraz też mam na włosach "płomienną czerwień" i staram się jej trzymać. :D
A Złoś to w ogóle prześliczny kotek jest, od pyszczka zaczynając, a na ogonku kończąc. Mały elegancik. :ok:

solarie

Post » Pt sie 24, 2012 16:40 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Mam radoche bo jak kocie sie obudzilo to miauczalo zeby go potulac a on ma tyle pieszczot ze zadko sam sie domaga, czesciej ucieka zeby miec troche spokoju:P a teraz spi u mnie na kolanach a ja gapie sie na niego jak w obrazek:) zakochana pancia:P

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 16:42 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Witamy się ze Złosiem :D A przy okazji z Malagą :D
Kiedyś miałam włosy dłuuuuugie za 4 litery, ale w podstawówce postanowiłam, że czas na zmiany i obcięłam, a mamie przyniosłam warkocz w reklamówce :lol: :lol: :lol: Teraz chciałabym je mieć znowu, ale jakoś zapuszczanie mi nie idzie, a właśnie takie są w modzie :oops: :twisted: ...
W temacie kot + włosy to: właśnie Bilon leży przy moim ramieniu mruczy, ugniata i ssie moje włosy robiąc mi jednostronnego tapira :D :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pt sie 24, 2012 16:59 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

KubaTST pisze:W temacie kot + włosy to: właśnie Bilon leży przy moim ramieniu mruczy, ugniata i ssie moje włosy robiąc mi jednostronnego tapira :D :1luvu: :1luvu:

hhihi urodzony fryzjer/stylista?:P hihih Złosiowi znudzilo sie tulanie i wrocil do spada pod biurkiem :)
Dziś Złoś sprubował pasztet z indyka na chlebku , zasmakowalo mu tak bardzo ze siedzial kolo mnie patrzac jak jem kanapke pomialkujac z wyrazem pyszczka" ploosieee daj mi jesceee , dalas troszke sprubowac a teraz sama jesz:( a ja chce jesceee"

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 18:22 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Złosiu, chcesz zabawkę myszkę? Mam kilka od Cioci Thorkatt, to mogę się podzielić
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 24, 2012 19:40 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Ja zabawki zawsze , im wiecej tym lepiej ^^ bo mi sie szybko nudzi zabawa jedna ^^
Złoś

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 20:26 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Bry maluszku śliczny, łobuziaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Małym dzieciom zawsze szybko nudzą się zabawki :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt sie 24, 2012 20:37 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Lilka Mrau pisze:Mam radoche bo jak kocie sie obudzilo to miauczalo zeby go potulac a on ma tyle pieszczot ze rzadko sam sie domaga, czesciej ucieka zeby miec troche spokoju:P a teraz spi u mnie na kolanach a ja gapie sie na niego jak w obrazek:) zakochana pancia:P

ciężko się takiemu maluchowi oprzeć :) mruczanko na kolanach jest najprzyjemniejszym relaksem :)
czytamy czytamy o Złosieju i czekamy na nowe wiadomości :)
zapraszamy do naszego wątku viewtopic.php?f=1&t=145181 :)

Celinka

Od: Czw cze 09, 2005 21:13

Post » Pt sie 24, 2012 20:41 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Złosiej.., a może byś tak sobie cyknął jakąś słit focię na Faceb... tfu!! na Miau??
Hanka z Bilonem
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pt sie 24, 2012 21:27 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

KubaTST pisze:Złosiej.., a może byś tak sobie cyknął jakąś słit focię na Faceb... tfu!! na Miau??
Hanka z Bilonem

Powrzucałam linki na jego galerie ktora jest tu : ( http://www.flickr.com/photos/lilusia/se ... 868948662/ ), nie wiem czemu ale jak staram sie wkleic tu fotke to pojawia mi sie tylkonapis " obrazek" :/
http://www.flickr.com/photos/lilusia/78 ... /lightbox/ drzemka na swiezym powietrzu :)
Ostatnio edytowano Pt sie 24, 2012 21:29 przez Lilka Mrau, łącznie edytowano 1 raz

Lilka Mrau

Post » Pt sie 24, 2012 21:28 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Spróbuj je zalinkować tu http://tinypic.com/ albo tu http://imageshack.us/ zamiast na Flickru i wtedy powinno być dobrze. :)

solarie

[poprzednia][następna]