TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 12:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

witam, ja pierwszy raz na forum, niedawno przygarnęłam od Justyny świnkę morską Fabi, na towarzyszkę dla drugiej świnki Psinki :) :) Mam nadzieję, że się dziewczyny dogadają...

kasiasub

Od: Czw sie 23, 2012 12:27

Post » Czw sie 23, 2012 20:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw sie 23, 2012 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

kasiasub pisze:witam, ja pierwszy raz na forum, niedawno przygarnęłam od Justyny świnkę morską Fabi, na towarzyszkę dla drugiej świnki Psinki :) :) Mam nadzieję, że się dziewczyny dogadają...

Witamy serdecznie! :D

Za dogadanie świnek :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 23, 2012 21:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

kasiasub pisze:witam, ja pierwszy raz na forum, niedawno przygarnęłam od Justyny świnkę morską Fabi, na towarzyszkę dla drugiej świnki Psinki :) :) Mam nadzieję, że się dziewczyny dogadają...

witaj w skromnych progach Mrusiowych i spolki :D
na pewno sie dogadaja :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sie 24, 2012 7:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

nie wiem :cry: moja dotychczas bardzo spokojna Psinka zaczyna pokazywać kły...Na samym początku był pokaz siły non-stop, wiła się jak wąż, wciąż niby ziewała, żeby pokazać zębiska; Fabi jest bardzo spokojna i siedzi w kącie, a Psinka się panoszy; najgorzej jest z jedzeniem, bo Psinka lubi wyjadać Fabi wszystko, doszło do tego, że nawet pomidora, którego dotychczas nie lubiła, musi wymamleć w pysku, żeby Fabi go juz nie jadła :)

kasiasub

Post » Pt sie 24, 2012 9:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

za świnki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sie 24, 2012 10:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

z kotami i psami bywa podobnie, ale musisz dac im czas, z czasem sie dotra.

A czy one sa razem, czy maja np osobne klatki? Bo moze Psinka potrzebuje wiecej czasu na oswojenie sie z "nowa" i latwiej jej bedzie jak beda odizolowane od siebie i tylko powoli je do siebie zblizac?...

Kociara82

Post » Pt sie 24, 2012 11:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Myszolandia pisze:za świnki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt sie 24, 2012 13:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ok: :ok: świńki sa cudne. :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sie 24, 2012 15:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Laryska znowu ma biegunkę i się drapie :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt sie 24, 2012 17:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

prosiaczki od 2 dni są całkowicie razem, maja zrobiona taka zagrodę, wszystko wyczyszczone i wyszorowane, dzięki temu jest troszkę mniej powarkiwania i szczerzenia kłów, bardziej jak widzę, chodzi o jedzenie, moja Psinka potrafi się nawet położyć koło Fabi i spać, ale jak przychodzi czas jedzenia, to by Fabi nawet z pyska zjadla, jakby się dało:)
Justyna mówiła, że Fabi jest bardzo mało oswojona, może w tym problem; świnka ma już prawie rok, wiec może być ciężko ją przyzwyczaić; Jak przywiozłam Fabi do domu, to była w swojej klatce, tam też się chowała; za to Psinka podskakiwała z radości i warowała przy klatce dzień i noc, biegała dookoła jak piesek i szukała wejścia do klatki:)a że klatka była zamknięta, to leżała przy klatce i się wciąż patrzyła z nadzieją, że Fabi wyjdzie:)

kasiasub

Post » Pt sie 24, 2012 19:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

aha, no to moze faktycznie w tym tkwi problem... roznice charakterow...

Laryska, a tobie nie za dobrze? :D

Kociara82

Post » Pt sie 24, 2012 19:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Za dobrze nigdy niema :wink:
:ok: :ok: :ok: za dogadanie prosiaczków
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt sie 24, 2012 20:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Szłapek dostał drugi zastrzyk na wątrobę i witaminy.
Kacperek miał szczepienie.
Mati znowu się dusi i dostała steryd.
Karolek miał obcinane zęby.
Marcel będzie dziś pułkany.
Eustachy dostał Carthophen

Justa wzięła też 6kg RC Urinary u weta. W poniedziałek idzie do weta z Larą.
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob sie 25, 2012 15:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Nadal jestem bez kompa :cry: , pisze od Pani Marysi .

Kasiasub witaj na wątku :1luvu:
Będzie dobrze, dogadają sie :ok:

Caragh bardzo dziękuje za wstawianie fotek i info co u mnie sie dzieje :1luvu:

Bardzo tez dziekuje Wam wszystkim że zaglądacie, że podnosicie wątek :1luvu:

Matyldzia po wczorajszym kryzysie czuje się troszkę lepiej, mniej rzezi ...

Marcel jak na jego problemy tez w miarę, kroplówek bardzo nie lubi, ale musi mieć płukane co jakiś czas te nerki.

Szłapek czuje sie coraz lepiej, choć nadal jest chudy, ale apetyt ma i jest coraz mniej żółty, za tydzień znów jedziemy na zastrzyki na wątrobę i witaminy.

Eustachy na szczęście sika jak strażak, a Bartuś to mały terrarysta, co chce to musi mieć :twisted:

Żal mi bardzo Laryski, ona tak bardzo lubi gotowane jedzenie, ale nie może musi być na dobrym suchym bo nie tylko sie drapie ale i tez te biegunki, boje się czy domek się nie wystraszy bo maja dziś być o godz 18tej.

Królik Fado zaprzyjaźnił sie z Lusią i dobrze by było jakby mogły razem iść do adopcji... obaj muszą być wypuszczane na bieganie po mieszkaniu :twisted:

Jutro ktoś ma przyjechać i zobaczyć sobie Leonka, zobaczymy może coś z tego będzie, a tez jest zainteresowanie Kacperkiem i prosze trzymajcie mocno :ok: :ok: :ok:
Miałam dzis tel w sprawie adopcji , pani chciała adoptować czarne kocie, ( proponowałam Kike ) ale w domu sa dzieci i chciele kocie młode a u mnie nie ma takich ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]