Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 8:49 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, Kola już w DS:)

Agaciu,co się dzieje? :(
Zdróweczka dużo i nie martw nas proszę

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 23, 2012 11:57 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, Kola już w DS:)

Myszolandia pisze:Agaciu,co się dzieje? :(
Zdróweczka dużo i nie martw nas proszę

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja nie wiem Sylwiczka co jej jest, ba, nawet wetka nie wie.
Wymioty dalej są po jedzeniu, dostaje tez parafinę 5-7 ml i nic.
Potem jej dam Torecan bo to czopki i muszę poczekać na moją Kaśkę jak przyjdzie.

Misia dobrze się czuje i też potem dam jej zastrzyk z antybiotykiem.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sie 23, 2012 18:04 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, Kola już w DS:)

Aniu mogę tylko potrzymać kciuki :( Nie mam nawet jak bardziej pomóc bo leki dla Wilczki plus badania pochłonęły majątek :( i też czeka nas zabieg usuwania zębów - jeżeli jej stan zdrowia się poprawi, a jeszcze czekamy na aranesp... :roll:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw sie 23, 2012 19:35 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, Kola już w DS:)

Agatka zrobiła kupę, ale rzadką i ciemną oraz śmierdzącą jak cholercia.
Parafina ja popędziła i czopek. :wink:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sie 24, 2012 10:29 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, Kola już w DS:)

Rok temu odeszła moja Gagusia-Gaga-Kuka['] :cry:

Obrazek

Anna61 pisze:Dziękuję.

Przedwczoraj przy karmieniu Gagusia się strasznie wyrywała, nie mogłam sobie poradzić z nią ale jeszcze jakoś kapkę zjadła chociaż część zwróciła. Rano już było tragicznie, był jej krzyk i mój płacz już nie mogła przełknąć niczego.
W pracy myślałam tylko o niej, myślałam że oszaleję z bijącymi się myślami czy aby na pewno mogę pozwolić jej odejść.

Teraz już wiem, że moje kochanie nie miało żadnych szans a najgorsze, że się męczyła i praktycznie tylko leżała.

Byłam przy niej do końca, całowałam po główce, po dupce, i trzymałam za łapkę mówiąc jej z kapiącymi łzami, że ją kocham i zawsze będę kochać.

Taka była moja dziewczynka
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Gagulka miała zrobioną sekcję i to wypis;
Znacznie powiększone ww. chłonnych krezkowych, w miedniczkach nerkowych obecne ciemnożółte złogi, pozostała narządy jamy brzusznej bez zmian patologicznych.
W jamie klatki piersiowej obecny przejrzysty krwisty płyn, w śródpiersiu przednim guz zrośnięty z workiem osierdziowym, przełykiem tchawicą, guz tęgiej konsystencji , koloru kremowego o niejednolitej strukturze, wymiary ok 4x8 cm. W świetle tchawicy obecna duża ilość pienistej wydzieliny.

:cry:
viewtopic.php?f=1&t=122446&start=870
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sie 24, 2012 10:51 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Cudowna koteczka :cry:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt sie 24, 2012 10:53 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Piękna była :1luvu:
Przytulam mocno! :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 24, 2012 11:45 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Aniu :( Gagusia była przepięknym kotem - i na pewno bardzo kochanym
Obrazek

JaEwka

Post » Pt sie 24, 2012 18:17 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Dzięki cioteczki. :1luvu:

My właśnie z Kasią wróciłyśmy z grobu koteczków... :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 26, 2012 13:04 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, Kola już w DS:)

Obrazek

Miłej niedzieli życzy Oliwka :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie sie 26, 2012 17:48 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Gagunia :( ............[*]
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sie 27, 2012 16:33 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Dzień dobry cioteczki :1luvu:

U nas jako tako.
Bunia coś gorzej i już nie wiem jak mam jej pomóc. Kupę robi rzadką i zaraz po zrobieniu wymiotuje.
Apetyt słabiutki, futerko znowu się mierzwi, chudzina straszna. :(
W środę zaniosę jeszcze jej kupę do badanie kliszowe czy może ma jakaś błonę w jelitach. :roll:
Nie wiem już, co mogę jeszcze dla niej zrobić. :(

Mały Kubuś już nie taki mały, chłopaczysko się z niego wielkie zrobiło i klatka dla niego też zrobiła się mała. :wink:
półtora miesiąca już w niej siedzi, a ja go jeszcze przez jakiś czas nie mogę wypuścić. :crying:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sie 27, 2012 16:50 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Trzymam kciuki za zdrowie koteczki.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pon sie 27, 2012 19:43 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Iza_ pisze:Trzymam kciuki za zdrowie koteczki.

dziękuję za kciuki :1luvu:

Dobrze, że ta koteńka pojechała viewtopic.php?f=1&t=145260&start=165
bo strasznie mi jej szkoda było jak musiała siedzieć w kabinie łazienkowej, mimo, że cały czas do niej chodziłyśmy na zmianę z córką na mizianki które uwielbiała.
Pojechała, ale oczywiscie serce się krajało, taka bidulka i chciałabym aby mogła być już szczęśliwa. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sie 27, 2012 21:52 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Rok bez Gagusi[']

Aniu Pusia na pewno będzie szczęśliwa - dziewczyny znają się bardzo dobrze na persach :ok:
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]