Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 19:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh pisze:Arcana - jesli nawet nie ma takich zasad to najwyższy czas je wprowadzić.

Myslisz? Moze zastosuje to przy transportach. Do DS - prosze bardzo, za cene biletow w obie strony. Bo niby dlaczego zapitalam z czyims kotem czy psem za free? To jest mysl. 8)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Czw sie 23, 2012 19:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Lidko, ależ ja byłam zwyczajnie ciekawa dlaczego jesteś przeciwna adopcjom zagranicznym.
Jak powiedziała Neigh- do adopcji to bylo tu jeszcze ho,ho...(Św.Mikolaj!)
Cóz- nie odpowiedziałaś.
Kota zaś chciałaś oddać dobrowolnie, przypomnij sobie tytuł swego wątku.

Propozycję pomocy odrzuciłaś (rękami Bożeny z Wiśniewa), cóż...szanuję Twoją decyzję.Co nie znaczy,że zmienię ten wątek na kolejną jatkę w najgorszym stylu.Nie życzę sobie tego.
Jeśli chcesz dyskutować odblokuj swój wątek.

Nikt tu nie pisze o slumsach.
Nikt Cię nie obraża.
Faktem jest,że na wielu wątkach prosisz o pomoc.Finansową i rzeczową.
Tego faktu nie będę komentowała.
Nie moja to sprawa.

Proszę zajmij się swoimi sprawami.Ten wątek jest mój i uprzejmie proszę byś nie pisała na ten temat już więcej.Moja rola w tej sprawie się skończyła.
Ty wypowiedziałaś się na swoim wątku , ja tutaj.

Jeśli masz coś do powiedzenia na tematy nie związane z sprawą Grażyny-zapraszam.
W przeciwnym razie zgłoszę Cię moderatorom jako osobę przeszkadzającą mi w prowadzeniu MOJEGO wątku.

Proszę o uszanowanie tego, co napisalam powyżej.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sie 23, 2012 19:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Arcana pisze:
Neigh pisze:Arcana - jesli nawet nie ma takich zasad to najwyższy czas je wprowadzić.

Myslisz? Moze zastosuje to przy transportach. Do DS - prosze bardzo, za cene biletow w obie strony. Bo niby dlaczego zapitalam z czyims kotem czy psem za free? To jest mysl. 8)

Myślę,że macie rację.
Jestem za.

Słuchajcie a jest jakiś "kodeks forumowy"??Gdzieś to spisano???

(Arcano, miło bylo Cię "poznać", jestem pod wrażeniem tego, co robisz!)

kotkins

Post » Czw sie 23, 2012 19:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

obawiam się, że czego by nie napisano w kodeksie, i tak będzie olane faliście :roll:
bo zwróć uwagę: założeniem i wręcz "linią programową" miau było, czy miało być "nie rozmnażanie Kotów poza hodowlami", bezwzględne pilnowanie/przestrzeganie sterylek, niepopieranie zbieraczek-wyłudzaczek....
a co mamy, widać gołym okiem..
Samowolę i rozkusz totalny. I to się pogłębia, a co gorsza, przy aprobacie/milczącej zgodzie co najmniej modów :/
KotkaWodna

Post » Czw sie 23, 2012 19:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Arcana pisze:

Ja jestem za. Dlaczego DS nie ma pokryć jakiś kosztów zwiazanych z adopcją?

Od zarania dziejów powtarzam, ze jestem przeciw akcjom p ja tiuninguję kota - szczepię, leczę, odrobaczam, chipuję, strzygę za swoją/z datków kasę - a przychodzi ktoś na gotowe.....i się nie poczuwa nawet do zwrotu 50 zł za szczepienia.
Dla mnie moze wpłacić dowolną kotę na rzecz innego kota w potrzebie. Tak naprawdę to chodzi o gest.
Zawsze powtarzam "moim" kotom nikt łachy nie robi. Nie chce nie bierze...........bez łaski:-)

Ale ja mam "zajefajne" koty ......wszystkie co do jednego:-) C'nie? Kto ma kota od mła ten wie o czym mówię;-)
Ostatnio edytowano Czw sie 23, 2012 19:49 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sie 23, 2012 19:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Kotko, mnie dla odmiany brzydzi ten uroczy trend:" kto więcej wyadoptuje" (byle szybko i byle gdzie)

Neigh bo wiesz- my jesteśmy "panie z organizacji" i to właśnie organizacja daje na to leczenie, tunning i strzyżenie.
Tajna organizacja.
Wiesz-"liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi!"(wiecie z czego to?? :mrgreen: )

Pytałam weta kiedy Leoś wysyci się karma dla alergikow- kiedy się przestanie drapać.
Powiedziała( bo to wetka w sumie) ,że za dwa-trzy tygodnie.
A on się drapie i liże.

Matwię się.

kotkins

Post » Czw sie 23, 2012 19:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Z Seksmisji......

Kurcze jeszcze mi została "praca z uczniem zdolnym"........a na kiego z nim pracować jak zdolny;-) niechaj se sam radzi, nie?;-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw sie 23, 2012 20:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh otrzymuje pięć punktów.
I kredki.

(a tekst "a co się dziwisz??"- w wykonaniu Gajosa??)

kotkins

Post » Czw sie 23, 2012 20:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

kotkins pisze:Neigh otrzymuje pięć punktów.
I kredki.

uuuuuuuu nie kojarzę :oops:

Na swoje usprawiedliwienie mam "progam dla klasy bilingwalnej " ale skończe kurna jutro bo tematy które dziś bym zaproponowała..........

NIENAWIDZĘ II połowy sierpnia. I jak mi ktoś jeszcze raz powie, ze nauczyciele to mają dwa miesiące wakacji to normalnie uraczę jakims ciężkim przypadkiem.......
Ostatnio edytowano Pt sie 24, 2012 6:50 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Neigh

Post » Czw sie 23, 2012 20:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh pisze:
kotkins pisze:Neigh otrzymuje pięć punktów.
I kredki.

uuuuuuuu nie kojarzę :oops:

Na swoje usprawiedliwienie mam "progam dla klasy bilingualnej " ale skończe kurna jutro bo tematy które dziś bym zaproponowała..........

NIENAWIDZĘ II połowy sierpnia. I jak mi ktoś jeszcze raz powie, ze nauczyciele to mają dwa miesiące wakacji to normalnie uraczę jakims ciężkim przypadkiem.......

ja Ci powiem :mrgreen:
bo ja mam kurna 26 na przeciętnie 252 robocze w roku
cierpię z tego powodu straszliwie
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw sie 23, 2012 20:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

A mogłybyście oświecić zieloną w temacie - dlaczego adopcje do Niemiec sa złe?
Mam nadzieję Kotkinsie, że się nie obrazisz za ten offtop.
Obrazek
Obrazek

Manasalu

Od: Śro cze 15, 2011 17:35

Post » Czw sie 23, 2012 21:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Nie, ja sama wiem od wczoraj,oswieciła mnie Neigh.
Podobno byla jakaś afera, zwierzęta sprzedawano do laboratoriów czy coś w tym stylu.

Lolav napewno EKSERYMENTUJE na Lotosie- np."ile wątrobki zmieści się w kocie i czy popchnie to jeszcze wołowinką??"
Za granicą tak mają.

Amka mówi,że za granica jest groźmnie i tak koteczki sjadjom, a jak Amelia coś mówi to WIE co mówi.

Amlia i Fio postanowiły wylinieć w tym roku sybchronicznie na zimę.
Jakbym się długo nie odzywała to wyślijcie proszę ekipę poszukiwawczą bo mogę utonąć w puchu...

kotkins

Post » Czw sie 23, 2012 21:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Lolav sie melduje,bo widzi ze dzieje sie tu,oj dzieje!
Tak,eksperymenty na Lotosie odchodza,dzisiaj sardynki nie wyszly-nie luuubi!
Jutro znow dopcham miesem,a w sobote bedzie ryyba(spokojnie,gwarantowana bez osci!)

Kotkins,jak troche ochloniesz po najnowszych wydarzeniach,napisz mi Kochana,jakie zadecydowalas leczenie u Leosia.
Moj wet jest obecnie na urlopie,ale niedlugo zaczne homeopatie.
Jak dotychczas,nasza recepta to duzo milosci,spokoju i snu(no i watrobka :wink: )

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Czw sie 23, 2012 21:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Się tu dzieje widzę. Boże, z 2 dni nie wchodzę na Twój wątek kotkinsie a tutaj już zadyma! Postulat mój: ponieważ Amka i reszta paczki zeszła przez to na dalszy plan, proponuję jakieś długie opowiadanie dla ligi amelkistów! I tego będę się trzymać :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw sie 23, 2012 22:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

kotkins pisze:Nie, ja sama wiem od wczoraj,oswieciła mnie Neigh.
Podobno byla jakaś afera, zwierzęta sprzedawano do laboratoriów czy coś w tym stylu.

Jakie to straszne....
Dzięki za wyjaśnienie.
Obrazek
Obrazek

Manasalu

Od: Śro cze 15, 2011 17:35

[poprzednia][następna]