Wiejskie Kociambry-Zamykamy wątek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 22, 2012 20:46 Re: Wiejskie Kociambry-Proszę dodajcie mi siły :( Mama

Mocne kciuki za mamę :ok: :ok: :ok:
Teraz pogoda nie sprzyja sercowcom. Ale najwazniejsze,że mama jest pod dobrą opieką :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw sie 23, 2012 6:45 Re: Wiejskie Kociambry-Proszę dodajcie mi siły :( Mama

Też jesteśmy z kciukami

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 23, 2012 7:25 Re: Wiejskie Kociambry-Proszę dodajcie mi siły :( Mama

Cały czas trzymamy kciuki za zdrowie Mamy i za Sulkę i żeby Dartuś się uspokoił, biedactwo...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sie 23, 2012 7:29 Re: Wiejskie Kociambry-Proszę dodajcie mi siły :( Mama

Trzymamy kciuki za Mamę :ok:
U nas pogoda ciut chłodniejsza, a mam nadzieję ,że u Was też
i wszystko się poprawi...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw sie 23, 2012 7:48 Re: Wiejskie Kociambry-Proszę dodajcie mi siły :( Mama

Witajcie Kochani :1luvu:
Dziękuję Wam że cały czas czuwacie tu i trzymacie kciuki

Ja staram się trzymać chociaż sie rozleciałam trochę no ale najpierw ostra adrenalinka a potem to paskudne rozluźnienie
a teraz to czego najbardziej nie lubię ,spowolnienie ruchów i mowy
jestem taka inna ,ale to minie i znowu turbo się załączy

Mama pierwszą dobę przeżyła i lekarz powiedział że to dobry znak
jeszcze czekaja ją teraz dokładne kardiologiczne badania które stwierdzą w jakim stopniu serce jest uszkodzone
nabrała kolorów bo stenty udrożniły naczynia
dziwne sie stało to że cukrzyca jakby umarła? 8O lekarze też są zaskoczeni bo cukier u Mamy jest jak u zdrowego człowieka i nie podają jej narazie insuliny wcale
jakies to dziwne i zaskakujące

Mama mówiła że mogłam tak zostawić bo tam za TM była chwilę i było tak dobrze :(
a ja jej na to że Święty Pieter jej tam jeszcze nie chciał i dostała kopala w dupala bo tu jej miejsce :)
śmiała się

Uściskałam ja od Was,pozdrowiłam,opowiedziałam jak dobrze ją wspominacie,wzruszyła się
Potem mi powiedziała że gdy już wie w realu jakie Osoby mnie otaczają troską to łatwiej jej będzie kiedyś odejść
Mama Wszystkim dziękuje za kciuki za to że Jesteście
:1luvu:

W tej Klinice karmia jak w domu,opieka super i bardzo Wszyscy są mili

Podeszła do nas pielęgniarka i mówi :oops:
Wiecie co?takiej pacjentki tośmy jeszcze nie mieli,tyle radości tu na sali przynosi
żartuje tak że wszyscy się śmieją do rozpuku a to pacjentom pomaga w walce z chorobą
a jak Babunia Lekarzy podrywa i salowych :oops:
no cała Mama przy niej nie tylko sporo roboty ale i kupa śmiechu :ryk:

Jestem pełna nadziei że będzie lepiej ,że nic nie wyskoczy ,się nie przyplącze

Dartuś smutny ale już zszedł z wózka dzisiaj
Wczoraj był kupką nieszczęścia bez ochoty do życia
ogólnie Koty inne są,smutniejsze jakieś ,ciągle zaglądają na łożko
no i posikują,ale zawsze tak jest gdy mają stresa

Uciekam bo robota goni a ja wolna jak żółwik się stałam na chwilę
jadę dzisiaj do Lucynki z Basią i Mirkiem
muszę troszkę odreagować wśród Ludzi
wieczorem pewnie założę nowego wąta

Ściskam Was mocno
IWA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw sie 23, 2012 8:10 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

Iwonko, Twoja Mama jest niesamowitą kobietą, tyle pogody ducha mimo tak powaznego zawału - niejeden mógłby się uczyć od Niej. I jest bardzo dzielna. Usciskaj Ją od nas.
A Ty jedź, odreaguj chociaż przez chwile te stresy, skoro z Basią i Mirkiem, to znaczy, że będziesz w dobrych rękach :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw sie 23, 2012 8:13 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

Dobre wieście, ściskamy mocno, mocno i trzymamy kciukaski, a co, wolno nam :lol: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw sie 23, 2012 8:22 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

Czyli nowy wątek zaczniemy z dobrymi wieściami :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 23, 2012 9:50 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

Kociamko, super, że jedziesz :D Z Mamą na pewno będzie wszystko dobrze, jest pod świetną opieką, a Ty odpoczniesz i odstresujesz się, tego Ci teraz trzeba. Milion ciepłych myśli ślę :1luvu:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw sie 23, 2012 9:51 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

O tak, czekam na nowy watek z dobrymi wieściami.
Skaska tak wszystko ujela na temat mamy, ze nic dodać, nic ując :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sie 23, 2012 9:52 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

Odpocznij Kociamko, skoro Twoja Mama pod dobra opieką dochodzi do siebie, bo trzeba "ładować baterie" gdy tylko jest okazja :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sie 23, 2012 10:09 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

Iwonko, teraz widzę, po kim masz poczucie humoru :ok: Jesteś taka sama, jak Twoja Mama :lol:

Pozdrów proszę swoją Mamę ode mnie.

Ściskam Cię mocno, mocno... i jeszcze mocniej. :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sie 23, 2012 10:12 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

No :). Koty już uprzedziłam, że mają grzeczne być, dać się ukochiwać bez końca i takie tam :D... Czekamy na Was, chociaż też jeszcze wariatkowo w pracy ;), ale o 13 do domu pędzę obiadek szykować :D... Może coś Iwcia, zjesz w końcu?...

Całuski dla mamy! Przynajmniej wiadomo, po kim Ty masz tę siłę i pogodę ducha mimo wszystko... (chociaż tego ostatniego to byś się mogła jeszcze od mamy uczyć ;) )...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw sie 23, 2012 11:04 Re: Wiejskie Kociambry-Dziękujemy za ciepłe mysli i kciuki

Lucynko przypilnuj proszę, żeby Iwonka coś zjadła!
Bo ja nie to wlej jej na tyłek ode mnie! :twisted:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]