Kotki wyrzucone na śmietnik !! na moich oczach!!;/;/ Lębork

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 9:32 Kotki wyrzucone na śmietnik !! na moich oczach!!;/;/ Lębork

Dziewczyny!!
Nie wiem co mam robić... dziś widziałam jak Facet wyrzuca małe trzy kotki do śmietnika!! od razu je wzięłam! Tak bardzo płakały i chciały się przytulić. Dałam im pasztecik i mleczko dla maluchów(ukradłam Mili;p), obowiązkowo termoforek bo były przemarznięte... słodko zaczęły mruczeć i poszły spać. Aż się popłakałam... nie mogę uwierzyć, że ludzie mają taką znieczulice i brak sumienia!! Ale jak pisałam wątek wcześniej nie mogę żadnego zatrzymać...!! Pomóżcie!!! Błagam.... ;( może znajdzie się ktoś kto może je wziąć!! Ja nie mam miejsca na kolejne maluchy! Mogę ewentualnie pomóc w wyżywieniu, jakiś żwirek czy pomoc finansowa w razie leczenia. Po południu wezmę je do weterynarza, mają coś z oczami...

Mój nr tel. 510 966 399
Ostatnio edytowano Czw sie 23, 2012 12:12 przez natalq22, łącznie edytowano 3 razy

natalq22

Od: Pt lip 13, 2012 12:43

Post » Czw sie 23, 2012 9:51 Re: Kotki wyrzucone do śmietnika na moich oczach!!;/;/

Czy są na tyle duże, że mają otwarte oczy?
Napisz też skąd jesteś i gdzie są kotki, nazwę miejscowości możesz dodać w tytule postu, żeby osoby z Twojej okolicy mogły pomóc.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw sie 23, 2012 9:52 Re: Kotki wyrzucone do śmietnika na moich oczach!!;/;/

Wiem, że to teraz nie jest najważniejsze, ale facet popełnił PRZESTĘPSTWO!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sie 23, 2012 10:22 Re: Kotki wyrzucone do śmietnika na moich oczach!!;/;/

Koty mają gdzie 7-8 tyg. Tak mi się bynajmniej wydaje.. Dwa mają całkowicie zaklejone oczy... jakaś infekcja, okaże się po południu, a trzeci ma normalnie otwarte. Jak sobie pomyśle o tym facecie to krew mnie zalewa~!!! Co takie biedne istotki są winne... :(

natalq22

Post » Czw sie 23, 2012 10:24 Re: Kotki wyrzucone do śmietnika na moich oczach!!;/;/ Lębor

Jeden jest czarny z białymi skarpetkami, drugi biały w czarne plamki, a trzeci szaro-bury.. Jak zobaczyłam co ten facet robi to aż miałam ochotę poszczuć Go moim psem!!! Ale się powstrzymałam...

natalq22

Post » Czw sie 23, 2012 10:28 Re: Kotki wyrzucone do śmietnika na moich oczach!!;/;/ Lębor

Osobiście gdybym wiedziała co to za TYP, sąsiad obok czy co, nakablowałabym na niego od razu.. biedne kicie, okociła mu sie pewnie i kotki niepotrzebne. i co taki deb... sobie myśli! wyrzuce i po sprawie?
Pewnie kicie dostaną jakis antybiotyk na oczka.

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Czw sie 23, 2012 10:43 Re: Kotki wyrzucone do śmietnika na moich oczach!!;/;/ Lębor

Jak się dowiem jak ten facet się nazywa... a na pewno będę wiedziała... może moja mama wie kto to... w końcu mieszka już na tej ulicy prawie 40 lat;) To na 100% pójdę na Niego donieść... ale na razie to nie jest najważniejsze... W zeszłym tygodniu szybko udało mi się znaleźć DT dla dwóch kociaków- bo zaraz na drugi dzień od złapania. Mam nadzieje, że w tym przypadku będzie tak samo... Boże dobrze, że jeszcze vet nie bierze kasy jak idę do niego z bezdomnymi kociakami... bo w ogóle nie mogłabym im pomóc- jestem niestety bez pracy( dziękuje Bogu, że am rodziców, którym los zwierzaków nie jest obojętny- oni dają na wszystko pieniążki)...

Także jeszcze raz z CAŁEGO SERCA PROSZĘ O POMOC..!!!:(:(
Jestem z Lęborka, ale maluchy mogę dowieźć np. do trójmiasta czy też Słupska.

natalq22