8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 8:19 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

Dziękuję Patmol, tak zrobię

PILNIE

Od: Pon sie 20, 2012 10:10

Post » Wto sie 21, 2012 8:37 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

PILNIE pisze:OKI, koteczki mają na oko około 8 tygodni (choć ja się kompletnie na kotkach nie znam).
Praga Południe, niedaleko stacji PKP Olszynka Grochowska.

Na maluchy nie mam warunków, ale mogę pomóc złapać i zawieźć kotkę do kastracji jak się pojawi, mieszkam w tej okolicy, ale w miejscu bardziej blokowym (ul. Szaserów).
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 21, 2012 8:49 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

Vegan, to tak jak ja :)

PILNIE

Od: Pon sie 20, 2012 10:10

Post » Wto sie 21, 2012 9:33 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

VeganGirl85 pisze:
PILNIE pisze:OKI, koteczki mają na oko około 8 tygodni (choć ja się kompletnie na kotkach nie znam).
Praga Południe, niedaleko stacji PKP Olszynka Grochowska.

Na maluchy nie mam warunków, ale mogę pomóc złapać i zawieźć kotkę do kastracji jak się pojawi, mieszkam w tej okolicy, ale w miejscu bardziej blokowym (ul. Szaserów).

Masz klatkę-łapkę?
Bo ja jednak znowu dzisiaj krucho z czasem, dzień bez weta to dzień stracony :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro sie 22, 2012 7:32 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

no i ?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro sie 22, 2012 7:40 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

zaznaczę

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Czw sie 23, 2012 0:33 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

PILNIE pisze:Vegan, to tak jak ja :)

może się jeszcze okaże, że w tym samym bloku :)

klatki łapki nie mam, ma ją moja koleżanka która obiecała pożyczać, ale sama intensywnie działa na Starówce. Nie mam też w pracy dostępu do forum ani do maila, a nie mam siły siedzieć po nocach codziennie. Telefon podam autorce wątku na pw.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw sie 23, 2012 0:34 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

Jakby co, to dzwońcie - ja mam i mogę gdzieś podrzucić, w miarę wolnego czasu pomóc łapać. Urlop mam, ale spędzam go głównie po wetach :?

OKI

Post » Czw sie 23, 2012 0:39 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

OKI pisze:Jakby co, to dzwońcie - ja mam i mogę gdzieś podrzucić, w miarę wolnego czasu pomóc łapać. Urlop mam, ale spędzam go głównie po wetach :?

ja niestety urlop dopiero listopad/grudzień, mam sprawdzoną niedrogą lecznicę w okolicy i dyspozycyjnego TŻ, niestety bez samochodu. Do dyspozycji jestem w weekendy i wieczorami po 21 (chętniej to pierwsze, szczególnie jeśli to druga strona torów od mojej...), jestem duża, silna i obdarzona donośnym głosem :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw sie 23, 2012 0:42 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

Po prostu zadzwońcie, albo puśćcie smsa, jak będziesz mogła łapać - albo podaj mój nr autorce wątka, to się jakoś umówimy.

OKI

Post » Czw sie 23, 2012 0:56 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

OKI pisze:Po prostu zadzwońcie, albo puśćcie smsa, jak będziesz mogła łapać - albo podaj mój nr autorce wątka, to się jakoś umówimy.

Przypomnij mi na pw, musiałam wykasować przez pomyłkę. Łapać mogę od soboty - daleko nie mam, tylko klatka jest u Basi i nie wiem, na ile jest jej potrzebna.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw sie 23, 2012 1:03 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

Poszło.
Mi jest się ciężko teraz umawiać na łapanie, ale z podrzuceniem klatki powinno być dużo łatwiej. Jak akurat będę mogła, to pomogę i w łapaniu.

OKI

Post » Czw sie 23, 2012 1:09 Re: 8 MALEŃKICH KOCIĄT - CO ROBIĆ? WARSZAWA

OKI pisze:Poszło.
Mi jest się ciężko teraz umawiać na łapanie, ale z podrzuceniem klatki powinno być dużo łatwiej. Jak akurat będę mogła, to pomogę i w łapaniu.

to ja jeszcze oficjalnie: sobotę mam wolną, niedzielę na dzień dzisiejszy takoż ale może się okazać że znów spędzę ją w biurze... po klatkę mogę podjechać w razie potrzeby.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]