Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:PS2. Ja naprawdę - powtarzam kolejny raz - nie rozumiem, dlaczego ludzie wolą brać takie maluchy zamiast dorosłego kota. Słodkie są, owszem, ale to same chodzące problemy... Na pewno przybyło mi siwych włosów. Muszę wpisać sobie farbę na listę rzeczy do załatwienia (powinni sprzedawać u weta).
koteczekanusi pisze:A, jakie witaminki kociakom? (Po nazwie) Z ww. powodów jedzenie staram się dawać im jednostajne, ale trzeba by było chyba suplementować. Takie małe to raczej w kroplach? W domu mam Felini Complete w proszku - mogę rozrobić i dawać strzykawką, tylko ile?
MariaD pisze:koteczekanusi pisze:A, jakie witaminki kociakom? (Po nazwie) Z ww. powodów jedzenie staram się dawać im jednostajne, ale trzeba by było chyba suplementować. Takie małe to raczej w kroplach? W domu mam Felini Complete w proszku - mogę rozrobić i dawać strzykawką, tylko ile?
Dopóki nie unormują się kupy to niczego nie dodawać. Felini to dodatek do surowego BARF, z tego co wiem. Normalnie kociakom powinna wystarczyć dobrej jakości karma dla kociąt + surowe/gotowane mięso (wtedy mozna dodać do surowego FC).
Neigh pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=145379
Moj najnowszy pomysł:-)
koteczekanusi pisze:MariaD pisze:koteczekanusi pisze:A, jakie witaminki kociakom? (Po nazwie) Z ww. powodów jedzenie staram się dawać im jednostajne, ale trzeba by było chyba suplementować. Takie małe to raczej w kroplach? W domu mam Felini Complete w proszku - mogę rozrobić i dawać strzykawką, tylko ile?
Dopóki nie unormują się kupy to niczego nie dodawać. Felini to dodatek do surowego BARF, z tego co wiem. Normalnie kociakom powinna wystarczyć dobrej jakości karma dla kociąt + surowe/gotowane mięso (wtedy mozna dodać do surowego FC).
Ale czy przez tydzień to już nie powinny się unormować? W sumie to już przez chwilę były lepsze, ale przestały być. Nawet zaczęłam się zastanawiać, czy aby mięso mu służy i czy nie było jakieś trefne, ale kupowałam w różnych miejscach.
Drugi kociak ma ok. W ogóle jest większy i oczy też ma lepsze, mniejszy ma lekkie zapalenie spojówki w jednym oku.
kotkins pisze:Znowu masz brzydkie koty,Neigh![]()
Następną część zaklada DALIA.
Czas jej już.
Co myślicie?????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości