Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:słodki.....mam nadzieje ze Ci wlasciciele maja beda mieli wyrzuty sumienia do konca zycia...i podziwiam za poswicenie...wiecej takich ludzi i swiat bylby piękniejszy...ja niestety w mezu nie mam oparcia bo namawia na uspienie...ujada caly czas....ale nie ma takiej opcji...najwyzej pojde do providenta:)....gdzie mozna kupiuc taka wieksza klatke wystawowa...Cekin juz sie meczy non stop[ w transporterze:( choc mam wiekszy...
agula76 pisze:.....mam nadzieje ze Ci wlasciciele maja beda mieli wyrzuty sumienia do konca zycia...
marta-po pisze:agula76 pisze:.....mam nadzieje ze Ci wlasciciele maja beda mieli wyrzuty sumienia do konca zycia...
Nie będą mieć. Jestem pewna.
Dla mnie hitem było, gdy czekałam u weta na wizytę i przyszli ludzie z bokserka z ropomaciczem. Wet zalecił operację, bo nie wyglądało to jeszcze źle, ale oni woleli eutanazję. Jak później rozmawiałam z wetem to był zaskoczony tym, że to właśnie syn właścicieli - około dziesięcioletni chłopiec najbardziej tego chciał, bo . . . będzie miał dzięki temu nowego psa. To było szokujące. Takie społeczeństwo rośnie, tak są wychowywane dzieci, bez głębszych uczuć. Przecież wychowanie to połowa sukcesu, a więc wina rodziców, tacy są i tak wychowują dzieci.
lidka02 pisze:Witam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 56 gości