Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 20, 2012 23:17 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sie 22, 2012 9:54 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

Ruda Łapa w pościeli

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 22, 2012 10:01 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

To co mnie fascynuje to dokładnie takie samo spojrzenie u Rudej Łapy i u kocurków (nie dziwię się, po prostu mają takie same oczy po matce):

ObrazekObrazekObrazekObrazek

:mrgreen:

Adam
aburacze

Post » Śro sie 22, 2012 10:10 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

:wink: tiaaa. niedaleko pada jabłko od jabłoni.... :twisted:

Tu się przypatruje jak się jej dzieciaki naparzają (trwa to mniej wiecej już godzinę i końca nie widac...)

Obrazek

po to by za chwilę samej to robic :mrgreen: (oczywiście przyłapana aparatem robi dobrą minę, ze to nie ona itp. ale nagrałam filmik - tylko nie wiem jak wstawic link)

Obrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sie 22, 2012 14:22 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

Jakie one są piękne a ta szylkreta , to mnie powala zwyczajnie. Uwielbiam ją

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro sie 22, 2012 14:42 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

A ja wreszcie zrozumiałam dlaczego Ruda Łapa dostała takie imię :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 23, 2012 8:14 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

Bianka 4 pisze:A ja wreszcie zrozumiałam dlaczego Ruda Łapa dostała takie imię :roll:

no co Ty :?: :mrgreen: była nazywana przez panie w różny sposób, ale w końcu się przyjęło moje imię, bo jakies żadne inne mi do niej nie pasowało.

A tymczasem zrobiłam bazarki i kompletnie o nich zapomniałam poinformowac.... moze ktoś coś znajdzie dla siebie i pomooże kotom?

viewtopic.php?f=20&t=145302
viewtopic.php?f=20&t=145300

Marzenia11

Post » Czw sie 23, 2012 9:27 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

Filmik :mrgreen: - w końcu - dzięki Adamowi :1luvu:

http://www.youtube.com/watch?v=epBQ3-MTGVY

Marzenia11

Post » Czw sie 23, 2012 9:29 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby.Wieści o Kubusi

Marzenia11

Post » Czw sie 23, 2012 16:03 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby-filmiki str.96

A z innych wiadomości.

Maluszki w krzakach rosną i mają się dobrze. Mamusia się przeziębiła, od niedzili dostaje silną dawkę antybiotyku i już po dwóch zaczęła wsuwac jakby nie jadła z dwa tygodnie. Dodatkowo dostają wszyscy beta-glukan oraz probiotyk. Jest ds dla jednej koteczki - wczoraj udało mi się określic płec dwóch malców i jest pół na pół. Jest potencjalny domek dla drugiego malucha ale tu jest problem - trzeba by go było wziąc na 2-3 tygodnie na oswojenie.... tylko do kogo? U mnie szkraby z matką zajmują kuchnię i nie mam mozliwości..... gdybyście słyszeli/ktoś chciał/mógł pomóc... itp (wiem, naiwna jestem) - to jest spora szansa i szkoda jej zmarnowac. Ja się zajmę całą stroną weterynaryjna, tylko loku potrzebne... Oczywiście jak się nie uda z tymi maluchami to do tego domku pojedzie inny burasek.

Marzenia11

Post » Czw sie 23, 2012 16:07 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby-filmiki str.96

A no i z ważnych wiadomości - dzisiaj odrobaczyłam Senioreczkę milbemaxem. Za dwa tygodnie powtórka.

Marzenia11

Post » Czw sie 23, 2012 20:26 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby-filmiki str.96

Byc moze nie ma juz z nami Strachulca...... :( :( :( :( :( :( dowiedziałam się dzisiaj wieczorem że ktoś znalazł niedaleko bloku z parkingiem, ale bliżej Martymonckiej martwego czarnego kota.... strasznie mi smutno, łudzę się, ze to może jednak nie on, ale dawno już go nie widziałam...

Nawet jeśli nie on to odszedł kolejny kot.

Do widzenia Czarny Kocie... (*)(*)(*)... do zobaczenia, żegnaj...

Marzenia11

Post » Czw sie 23, 2012 22:45 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby-filmiki str.96

przykre strasznie.
Dokarmiałam cała zimę kotke, spała w garażu, nazwałam ją Mądrala. Nagle przestala się pojawiać, Pewnego dnia sąsiad zapytał mnie czy wszystkie moje koty są ok bo ktos znalazł buraska przejechanego przez samochód. Pierwsza myśl- Mądrala.Czekam teraz i wypatruje każdego dnia kitki ufając że jednak to nie ona. Już wiele kotów- dzikunków pochowałam przejechanych przez samochód, ktore były ze mną blisko.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt sie 24, 2012 23:02 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby-filmiki str.96

A ja chciałam podziękować za pomoc i miłe spotkanie :)
i dalsze wieczorne rozmowy
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt sie 24, 2012 23:05 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i szkraby-filmiki str.96

ruda32 pisze:A ja chciałam podziękować za pomoc i miłe spotkanie :)
i dalsze wieczorne rozmowy

bardzo proszę :wink: dla (naleznego) relaksu polecam obejrzenie filmików ze szkrabami i Rudą Łapą - są kilka postów wyżej. Naprawdę można się uśmiechnąc :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]