Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zoyabea pisze:Szalony Kot pisze:Mam dużo gazet (przyjechał cały bagażnik małego samochodziku), których nijak nigdzie nie podrzucę, bo jest ich za dużo po prostudo odebrania na Natolinie. Ktoś ma pomysł i możliwości?
ja moge zgarnac w piatek ew poniedz wtorek.
Przypomnij mi sie prosz na pw w okolicach czwartku
Maykaw pisze:ja mam pudlo gazet i siatke pojemniczkow ale niestety jestem bez samochodu
Marta_od_Kropeczki pisze:Przyłączę się, jeśli można;) Wątek podczytuję po cichutku od jakiegos czasu, bardzo chciałabym jakoś pomóc (póki co dziś z Niemiec wyjechała paczka dla kotów). FB ogarniam jako tako, chętnie podpowiem;)
ale zawsze można wykorzystać inne okazje np. imieniny i zażyczyć sobie od gości ODPOWIEDNIE prezentysmarti pisze:super Marta![]()
aż by się chciało brać ślub-teraz już wiedziałabym co sobie zażyczyć w prezencie ślubnym...
ale niestety,"nie dla psa kiełbasa"![]()
![]()
turkusowa pisze:ale zawsze można wykorzystać inne okazje np. imieniny i zażyczyć sobie od gości ODPOWIEDNIE prezenty
jamkasica pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Przyłączę się, jeśli można;) Wątek podczytuję po cichutku od jakiegos czasu, bardzo chciałabym jakoś pomóc (póki co dziś z Niemiec wyjechała paczka dla kotów). FB ogarniam jako tako, chętnie podpowiem;)
No i dotarła![]()
Marta podzieliła się z głodnymi brzuchami swoim prezentem ślubnym (mam nadzieję, że to nie tajemnica) i Paluszki dostały dziś mega pakę![]()
Jest i 10kg super suchego dla maluchów, jest TOTW dla dorosłych + mokre- dużo bozity i karma dla delikatnych układów trawiennych i alergików.
Marta, dzięki i wpadaj koniecznie![]()
![]()
Ponadto, Dziewczyny, te "szmatki", które przywiozła Olesja z TŻem, rozparcelowałam pomiędzy maluchy i duże. Kocyki pachniały płynem do płukania tak, że rozmarzyłam się o "niebyciu na P."![]()
Jedzonko i gazety także dotarły i poszły w ruch![]()
DZIĘKUJEMY!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 109 gości