Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Kurcze wkleje to co mam jutro , bo dziś córa nie dała rady .Tam jest wszystko wyszczególnione zebyście widziały .
lidka02 pisze:Ale i tak chyba faktura powinna byc na gmine ja nie mam danych , mam to zaświadczenie jak by co to wet na podstawie tego może chyba mi wypisać fakturę ..
Zofia.Sasza pisze:lidka02 pisze:Ale i tak chyba faktura powinna byc na gmine ja nie mam danych , mam to zaświadczenie jak by co to wet na podstawie tego może chyba mi wypisać fakturę ..
Była już mowa o tym, że faktura ma być na CiebieWet może ją wystawić przez 7 dni od wykonania usługi.
mimbla64 pisze:Zofia.Sasza pisze:lidka02 pisze:Ale i tak chyba faktura powinna byc na gmine ja nie mam danych , mam to zaświadczenie jak by co to wet na podstawie tego może chyba mi wypisać fakturę ..
Była już mowa o tym, że faktura ma być na CiebieWet może ją wystawić przez 7 dni od wykonania usługi.
Lidko się podpiszę pod tym, co Zofia.Sasza napisała.
Bierz faktury na siebie.
Żeby w razie czego udokumentować swoje słowa, że się kotami opiekujesz.
Do faktury wystarczy nazwisko i adres.
Nie musisz podawać swojego nipu.
A faktury na gminę, tak jak wcześniej tu napisano nic Ci na razie nie dadzą, bo nie masz żadnej umowy z gminą.
Lidko prosisz weta o przycięcie lewego ucha kotkom, które sterylizujesz?
Amika6 pisze:mimbla64 pisze:Zofia.Sasza pisze:lidka02 pisze:Ale i tak chyba faktura powinna byc na gmine ja nie mam danych , mam to zaświadczenie jak by co to wet na podstawie tego może chyba mi wypisać fakturę ..
Bierz faktury na siebie.
A faktury na gminę, tak jak wcześniej tu napisano nic Ci na razie nie dadzą, bo nie masz żadnej umowy z gminą.
Słuchajcie, jeśli wet westawia faktury komputerowe, to może mieć taki program do fakturowania, który nie przepuści bez podania NIP-u lub Peselu, a wtedy nie da się wystawić faktury.
I nie można oczekiwać, że kupi sobie nowy program tylko dlatego, że przepisy się w tym względzie zmieniły
Zofia.Sasza pisze:Amika6 pisze:mimbla64 pisze:Zofia.Sasza pisze:lidka02 pisze:Ale i tak chyba faktura powinna byc na gmine ja nie mam danych , mam to zaświadczenie jak by co to wet na podstawie tego może chyba mi wypisać fakturę ..
Bierz faktury na siebie.
Słuchajcie, jeśli wet westawia faktury komputerowe, to może mieć taki program do fakturowania, który nie przepuści bez podania NIP-u lub Peselu, a wtedy nie da się wystawić faktury.
I nie można oczekiwać, że kupi sobie nowy program tylko dlatego, że przepisy się w tym względzie zmieniły
Sadzę, że swój PESEL to Lidka02 raczej zna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 1519 gości