Razem z Karolek(ona) otwieramy bazarek głównie na rzecz kotków u Ani Rylskiej - wątek: viewtopic.php?f=1&t=134639&start=795, jej tymczasów, kociąt maleńkich i dokarmianych cmentarnie biedulek.
Cała zebrana kwota pójdzie na rzecz kotów Ani.
Oto kocie potrzeby, maleńtasy świeże, leczona koteńka po złamaniu i z infekcjami, a także Boluś, któremu ciężko po operacji

Fanty filmowe znajdują się u Karolek(ona), reszta fantów jest u mnie - dla Waszej wygody, proszę o podawanie adresów do wysyłki mnie na pw - ja przekażę je Karolek(ona) jeśli będą dotyczyły jej fantów.
Wszystkie wpłaty będą na moje konto, po odliczeniu kosztów wysyłki, zebrana kwota trafi do Ani

Dodatkowe zasady:
- na przelew czekam 3 dni od zakończenia sprzedaży. Po tym czasie fant wróci do puli niekupionych, chyba, że uzgodnimy inaczej.
- Wysyłka może się lekko opóźnić (kilka dni), bo ja jestem w trakcie leczenia, a Karolek(ona) wysyła bez problemów

- Koszt przesyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem poczty + 1 zł za kopertę.. (mamy ograniczone środki)
- Nie mamy opcji zrobienia dobrych zdjęć filmów, dlatego przy każdym jest opis i link dodatkowo dla informacji.
- Niektóre filmy mają inne wzory okładek niż te przedstawione w linkach do Filmwebu. Były to dodatki gazetowe i one jak wiadomo czasem mają inny wzór okładki

- podane ceny to ceny wywoławcze.
- Licytacja będzie trwała do 4 września, do godziny 22:00.
Rozliczenie:
edii: 10,00 - 6,5 przesyłka = 3,5 zł
psotny kot: 33,5 - 6,5 przesyłka = 27 zł
Essi Daven: 25,0 - 6,5 przesyłka = 18,5 zł
razem: 49 zł