Dziękujemy Wczoraj miałam wiadomość od Mutki, że siedzi na samym czubku drapaka i podpatruje zwierzyniec. A ma w czym wybierać. I wcale bym się nie zdziwiła, jakby wybrała owczary, bo ona umie się w życiu ustawić i dobrać sobie przyjaciół.
W poniedziałek BORYS i KRYSTUŚ wyjeżdżają do swoich nowych domków. Nawet zostaną w jednej rodzinie, choc nie w jednym domu, ale może będą mogli się spotykać.
Jeszcze tylko ŁEZKA No i mamusia. Baby to zawsze mają przesrane
Zapraszam do wziecia udzialu w konkursie na miss i mistera miau miesiaca sierpnia, tym razem krowki i pingwinki. Zabawa wysmienita a przy okazji pomagamy kocim biedom. Oto link do zabawy: viewtopic.php?f=20&t=144808 Zapros koniecznie znajomych im wiecej kotow wystartuje tym wiecej uzbieramy $$, a im wiecej my uzbieramy, tym wiecej jakas kocia bieda dostanie $$. Muteczko, Ty bralas w jednym z konkursow udzial, wiec licze na Twa rekomendacje
Dziękuję za zainteresowanie. Mam obiecane zdjęcia, więc jak tylko dostanę to natychmiast sie podzielę. Na razie mam tylko pisane informacje, że dziewczyna rośnie w szybkim tempie
BORYS z KRYSTKIEM poszli razem do wspólnego domku (możliwe, że już pisałam - nie pamiętam W DT została jeszcze ŁEZKA, a MURKA (mamusia) ma na razie dożywotni tymczas, chyba że znajdzie sie dla niej domek, ale musi spełniać wygórowane wymogi
Jak na razie Łezka sypia tak: Albo tak: Może też tak: I siak: I owak: I tak też może: