Kociara82 pisze:Haniu, jeszcze do jutra jest czas na zgloszenia wiec nie spiesz sie z glosowaniem, bo bedzie falstart.
No to jeszcze gorzej, bo przybędą następne piękności... Trudniej będzie wybrać.
Kociara82 pisze:Haniu, jeszcze do jutra jest czas na zgloszenia wiec nie spiesz sie z glosowaniem, bo bedzie falstart.
Revontulet pisze:vega013 pisze:Revontulet pisze:Kociara82 pisze:Maurycy i Siśko Wy macie u mnie punkty zapewnione na 100%
![]()
Maurycy wzruszył się i przesyła Cioci buziaki
![]()
A ja sobie pomyślałam, że październik to idealny miesiąc, żeby zaprezentować koty, które już biegają za tęczowym mostem, ale są wciąż żywe w naszych sercach.
Moim zdaniem - to nie na konkurs...
Masz rację...
vega013 pisze:Kociara82 pisze:wrzesien od dawna jest zarezerwowany na szylkretki, trikolorki i rudzielce. Mozesz podac na pazdziernik, bo nie mam jeszcze pomyslu... Myslalam moze o dlugowlosych... z reszta pisalam juz, ze mozecie zglaszac swoje propozycje kategorii pazdziernikowej. Byle sie nic nie powtorzy.
Może koci pomocnicy? Czyli jak kociarstwo pomaga Dużym w różnych pracach w domu.
Bianka 4 pisze:To nie jest łatwy temat, ale też jestem za tym, żeby którąś edycję poświęcić tym najwspanialszym istotkom, których już z nami nie ma...

isabell36 pisze:uaktualniłam post rozliczeniowy![]()
KTO JESZCZE NIE MA KONTA DO WPŁAT ???
ewa_mrau pisze:... no i koopa!
trzynastka zajęta!
a tak na nią liczyłem
uwaga, uwaga, się zgłaszam!
Kocurrko Łatko, boska jesteś, wiesz?
Kocurro Blondyna napisał
Zapowiada się ciekawie.... tylko niech ktoś mi powie na kogo mam głosować
Minki tez pod smieszne podchodzily.
Tu nie widze innej opcji jak min.2 fotki obowiazkowo. Co o tym myslicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości