Wszystkie Moje Dzieciaki W Swoich domkach .

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 6:21 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sie 21, 2012 13:43 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 21, 2012 9:56 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

Proszę zaprzestać umieszczać zdjęcia, bo jestem obecnie zakochana we wszystkich i co zdjęcie to mi się pogłębia to uczucie :wink: , a Blusia to mój top jeden :1luvu: !! piękne kociaki, mocne :ok: za zdrówko i domki. Podczytuje i kibicuje

chudziaszek

Od: Pt lis 18, 2011 11:00

Post » Wto sie 21, 2012 12:36 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

dziękuję :1luvu:

i zapraszam do adopcji 8)

Blusia ma niesamowite futerko i charakter też :mrgreen:
Mnie ona też urzekła ,w końcu na tyle sobie mogę pozwolić :wink:
Najcudowniejszy jest Tulinek ,to kot marzenie ,to miłość tak wielka i czysta i takie zaufanie .... :1luvu:
Może godzinami siedzieć na rękach ,tulić się mruczeć ,co chwila wpatruje się z natężenie i jednocześnie z taką czułością w oczy jak by szukał potwierdzenia kochasz mnie ? naprawdę mnie kochasz....to jest kot nad koty :1luvu:
Smoku też jest cudowny ,ale już inaczej ,to mały szałaput ,narozrabia i filuternie przekrzywi główkę patrząc na mnie ,no co przecież nic takiego nie zrobiłem i tak mnie kochasz ...
i podobny jest Dyzio :wink:
Kolorowa panienka zwana roboczo Maja została dziś zaszczepiona ,wetka nie mogła jej osłuchac tak mruczała ,zero reakcji... :1luvu:
wszystkie moje dzieciaki są :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 21, 2012 12:52 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

Wszystkie maluchy Dorci sa piekne ale najważniejsze,że dzięki jej wychowaniu i opiece maja niezwykłe charaktery. :D wiem co mówie bo mam od niej Mrunię :mrgreen:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto sie 21, 2012 13:10 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

Limuś :1luvu:

a co porabiacie w piątek ? nie macie ochoty przejechać się na Włochy :?: :mrgreen: a potem do dr.Posim? :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 21, 2012 13:14 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

Kochana Rene będzie w domu ale bedzie pracował. Juz nie ma urlopu :(
Obrazek

LimLim

Post » Wto sie 21, 2012 13:43 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

:crying: szukam transportu dalej :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 21, 2012 14:52 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

chyba jestem baaardzo złym człowiekiem :oops: , bo liczę że nikt mi tych cudów nie ukradnie ( czyt. adoptuje) zanim nie skończę remontu i nie zamieszkam znowu NA SWOIM i będę mogła zacząć myśleć o dokoceniu :oops: okropna jestem :oops: a tak z miesiąc mi jeszcze zajmie albo półtorej.... :evil:
Szczere :ok: :ok: :ok: za NAJLEPSZE domki dla pięknych kocich dzieci!
Będę śledzić co u moich ulubieńców :D

chudziaszek

Post » Wto sie 21, 2012 15:16 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

Dorciu, jakie cudne :1luvu: Nic, tylko kochać, kochać i jeszcze raz kochać te koteczki :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sie 21, 2012 15:18 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

chudziaszek pisze:chyba jestem baaardzo złym człowiekiem :oops: , bo liczę że nikt mi tych cudów nie ukradnie ( czyt. adoptuje) zanim nie skończę remontu i nie zamieszkam znowu NA SWOIM i będę mogła zacząć myśleć o dokoceniu :oops: okropna jestem :oops: a tak z miesiąc mi jeszcze zajmie albo półtorej.... :evil:
Szczere :ok: :ok: :ok: za NAJLEPSZE domki dla pięknych kocich dzieci!
Będę śledzić co u moich ulubieńców :D

Ja na Twoim miejscu już bym zarezerwowała, a żeby potwierdzić rezerwację, wysłałabym kasę na utrzymanie wybranego kota/kotów.

vega013

Post » Wto sie 21, 2012 15:22 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

LimLim pisze:Wszystkie maluchy Dorci sa piekne ale najważniejsze,że dzięki jej wychowaniu i opiece maja niezwykłe charaktery. :D wiem co mówie bo mam od niej Mrunię :mrgreen:

To, co napisałaś, jest zgodne z teorią mojego TŻeta. Jego zdaniem, nasza Oliwka to "wredna małpa nakrapiana", bo od trzeciego tygodnia życia ja ją wychowywałam, a koty przejmują charakter Dużych, którzy się nimi zajmują. :ryk:

Wyobrażam sobie, że Dorciowe wychowywanie jest znacznie lepsze od mojego. :piwa: Dorcia to wspaniały, dobry Człowiek :1luvu:

vega013

Post » Wto sie 21, 2012 15:27 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

ty, zły człowieka a nie możesz szybciej się remontować :evil:

na pewno to jeszcze się leczymy ,domki na razie mizerniutkie oj mizerniutkie :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 21, 2012 15:45 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

No staram się staram, acz remonty mają to do siebie, że trwają zawsze za długo i za dużo kosztują :evil: acz będę się spieszyć i mą drugą połowę urabiać, co by takim samym entuzjazmem do drugiego kota pałał jak ja:D

chudziaszek

Post » Wto sie 21, 2012 16:15 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

Jakie cudności :1luvu: a Maja z tymi białymi łapeczkami :love: :1luvu: :love:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto sie 21, 2012 17:07 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !

chudziaszek pisze:No staram się staram, acz remonty mają to do siebie, że trwają zawsze za długo i za dużo kosztują :evil: acz będę się spieszyć i mą drugą połowę urabiać, co by takim samym entuzjazmem do drugiego kota pałał jak ja:D

Kochana to sie robi tak: 8) 8) 8)
- najpierw trzeba przekonać Dorcie aby Ci malucha oddała- to najtrudniejsze
- potem zaprasza się kociarza z sasiedztwa, pokazuje zabezpieczony domek i opowiada co i jak z remontem
- jak wszystko jest OK to wybiera sie kociatko, spisuje z Dorcia umowę adopcyjną, przejmuje sie na czas potrzebny do końca remontu i odbioru malca koszty jego ewentualnego leczenia i utrzymania coby Dorcię odciążyc i zapewnic kotkowi to co najlepsze
- w wyznaczonym czasie odbiera sie wyczekanego bąka i jest się meeega szczęśliwym 8)
Obrazek

LimLim

[poprzednia][następna]