…..
Neruś to już bardzo duuuży kocurek! Waży 2,2 kg!
W piątek po miesiącu został zaszczepiony drugą dawką Novibacu Tricat.
Jutro popołudniu wyjeżdżam na przedłużony weeckend w związku z czym mam problem i temat do myślenia – co robicie z kwarantanną poszczepienną?
Jeszcze nie wiem kiedy znad morza ze znajomymi wraca Krzyś - nadal czekam na wiadomość.

Dziś muszę zadecydować kogo poproszę o opiekę nad misiem i pójdę pytać kto w tym okresie będzie w Warszawie!
Jest ktoś mający dwa kotki trochę starsze – widzę że też ma zabezpieczone okna i kotki napewno niewychodzące bo długo nie wiedziałam o ich istnieniu ani do tej pory ich nie widziałam - mały miał kwarantannę, chorował i nie był szczepiony - nie informowałam dlaczego nie idę zobaczyć kociaków ani nie pokazuję kto u nas w domu miauczy ...

Jest ktoś inny mający starsze kotki – o nikim nie wiem co ze szczepieniami – nie znamy się aż tak blisko… nie wiem kto i z kim mający ode mnie klucze wejdzie do mieszkania … może tylko ktoś trzeci mający psa zupełnie nie znający się na kotach - właściwie nie wiem kto dawniej odwiedzał Mruczusia i Mikusia.... nie wypytywałam aż tak szczegółowo ale to były dorosłe koty

Przepraszam, poodpowiadam na posty z cytowanie w troszkę luźniejszym momencie raczej po powrocie z kolejnego tym razem przymusowego urlopu – wpadam w biegu bo dziś muszę ogarnąć wszystko i służbowo i prywatnie!

Pozdrawiam Ewa & Choco &Nero