Rok....... to szmat czasu.......a w sercu nadal niezagojona rana Aniu, pamięć i ból pozostanie na zawsze. Ale pamiętaj Zulek zesłał Ci nowe zadania........Tereska i Micek. Musisz się z tego wywiązać
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r.Kacperek [*] 02.12.2016 r. Filemonek [*] 31.03.2017 r.
Anuś , Zulek to dokladna kopia Kocura, który też odszedl tak szybko i okrutnie A Ty jesteś tak piękną dziewczyną.... Napisz , proszę , jak znajdziesz chwilkę o Teresce i Micku - kilka slówek na PW. Jeszcze raz Cię przytulam , choc wiem , że to niewiele
Dziękuję Wam Kochane z całego serca, że jesteście ze mną...
To był smutny dzień, pełen refleksji i łez...
Chciałam Wam pokazać jedno zdjęcie, które dzisiaj zrobiłam... Posadziłam kwiatki u Zuluska, zapaliłam świeczuszkę, a pod krzaczkiem obok Zuluska położyła się Kicia (Tereska)... Tak sobie razem spędziłyśmy dzisiaj czas z Zuluskiem...
Na zawsze jesteś w mym sercu Królewiczu mój nacudowniejszy... Kocham Cię mój kochany Kotku... Kiedyś się jeszcze spotkamy...
Dobrej nocy Kochane...
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...
Aniusiu, ponieważ nie masz czasu na wędrówki po Forum i zaprzyjaźnionych wątkach chcę Ci przedstawić kogoś kto zamieszkał od środy w puszatkowie mam na imię Abi, mam 3 miesiące i jestem piękna........................
chciałam Ci jeszcze przedstawić vipkowego piesia...Ringo
[/quote]
i rudego Rysia od rudej Ani........
[quote="ruda32"]
Mosia od Megany
a to Dziunia...szczęśliwej Karolinki
to na razie tyle nowości na zaprzyjaźnionych wątkach... uprasza się jeszcze abyś złożyła swoje głosy na konkursie piękności gdzie znajdziesz starych przyjaciół i nowy kłopot....na kogo oddać głos viewtopic.php?f=20&t=144808