Zadziwilo mnie to,choc w wypadku Gapki ta zawsze jest w centrum dowodzenia remontowego

Natomiast wszedzie cyztalam ,ze maja czulszy sluch i halasu nie znosza

-fajnie wygladaja,bo zwiedzaja i adaptuja sie do poprzestawianych mebli patrzac ,co jeszcze wymysle- drapak wyladowal kolo okna-zaakceptowaly od razu- maly bedzi ekolo sofy ,by wygodnie bylo sie wspiac na rozete

Poki co -czekam na kanape zamowiona,wiec spie na sofce- Rys jest zdezorientowany,a ze wezsza niz kanapa ,to spi na mnie

moze stad moje ciezkie sny,bo takie malenstwo na klatce piersiowej ciut grzeje i wazy

Przez moje czeste remonty mam wrazenie ,ze Gucio je lepiej znosi,osob tez troche u mnie bywa ,a ze ma swoje ulubione meliny do schowania-to wytrzymuje bez trudu.
Teraz napasly sie mokrym- kurcze na wystawie kupilam dwie podkladki a nie trzy i teraz mam wygibasy z miskami dla kotow z mokrym-troszke zmienilam im ich ustawienie

ale one przyzwyczajone,ze rozne zmiany im wprowadzam ,wiec jadly- po prostu Smakusie i Gucia dostawiam do misek ich-Rys lapie sie za pierwsza ,ktora pojawi sie na podlodze

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.