Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Melduję się i ja
Spotkanie było super.
Co ja się uśmiałam z Wami, to moje![]()
![]()
Iwonko, Ty mi więcej takich herezji nie pisz, że nas nie ugościłaś jak trzeba, bo naprawdę przy nastepnym spotkaniu zasadzę Ci kopala w dupala. Wszystko było wspaniale, a najważniejsze jest to coś, co jest u Was w domu: serdeczność, życzliwość, ciepło. Dziś mi jakos smutno, bo już po wszystkim, proza zycia i powrót do rzeczywistości.
Lemoniada pisze:Melduję, ze dotarłam bezpiecznie i planowo na miejsceJuż mi tęskno za Kociamowem...
Jaka szkoda, że tak krótko w tym roku i jaka szkoda, że Oli nie byłoCieszę się, że poznałam nowych wspaniałych ludzi i znów zobaczyłam tych "starych"
Teraz kolejny rok czekania...
PS. Na Kociamowym wikcie przytyłam pół kilo w niespełna dobę
Avian pisze:Widzę, ze zabawa przednia była w weekend !
Cieszę się, ze choć na chwilę z Kasią wleciałyśmy (choć ledwo żywe), żeby poczuć atmosferę Kociamową, ukochać kotuchy, ucałować Suleńkę cudowną!
Kociamko, kciuki i kamień przyniosły szczęście!
Kociska zgarnęły wszystko na wystawieGrochu był sensacją
![]()
Pewnie trzeba będzie niedługo tam wrócić - już mam plan przyjechać w kwietniu
dagmara-olga pisze:zapraszam na bazarek pół na pół - super księgarnia
viewtopic.php?f=20&t=145296&p=9142793#p9142793
maggia pisze:Było cudownie! Jak zwykle z resztą!![]()
![]()
Przepraszam, ze tak późno, ale w pracy chwilowo nie mogę pisać, bo nie jestem sama.
Dojechałyśmy całe, tak jak Mośka pisała. A nazwy miejscowości nas rozwaliły z Twarogu do Ciasnej trafiłyśmy, przez głupią Pipe
Blond Tornado pisze:Kochane, też mi Was brakuje i obiecuję, że zrobię wszystko, co mogę, żeby Was zobaczyć latem za rok.
Iwa, płyń na tej pozytywnej fali jak tylko długo możesz![]()
Tulkam Wszystkie Kociamowe Gaździnki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 78 gości