Szalony Kot pisze:Jak napiszesz o niej więcej, to ja też bym mogła

BB ..to kot bardzo delikatny ,dla konesera ,dla bardzo wyjątkowych spokojnych ludzi bez kotów lub z jednym...grzecznym.
Była bardzo wycofana ,w poprzednim domu z którego ją odkupiłam przesiedziała parę miesięcy pod łóżkiem .
Konieczna była operacja oczu ,cierpiała bo wrastały jej włoski o oczu
Po operacji wszystko jest ok.
Teraz czekam na operację tz. sterylizację połączoną z korektą noska bo ma duszności ,męczy się szybko.
Jest malutka ,waży jakieś 2,5 kg.
Nas pokochała miłością wielką ,przychodzi do mnie ,wtula główkę w moją rękę ...nadstawia chudy grzbiecik do mizianek ,nie lubi brania na ręce.
ale nie słucham jej

i ją tulam całując po pysiu .
To jest mój kot ,w poprzednim domu nie podchodziła do nikogo ,uciekała ,żyła jak niepotrzebny robaczek.
Pokazałam jej wszystko co najlepsze i najlepiej jak umiałam ,dom który będzie chciał ją ode mnie będzie musiał spełnić dodatkowe warunki.
Najchętniej Warszawa ,aby osoba adoptująca mogła parę razy u mnie sie pojawić ,co by zapoznać się z malutką ,żeby już nie przeżywała takiej traumy ...
To dla niej mam zawsze jedzonko pod poduszką i karmię w nocy na żądanie

,a przed jedzeniem trzeba ją jeszcze koniecznie pogłaskać
Jest jeszcze mała tri ,cudo kociak chociaż troszkę płochliwa to już na widok człowieka mruczy ,brana na ręce wtula się i jest szczęśliwa.
Żaden z niej dzik , pewnie kolejny niechciany prezent albo zbędny balast w okresie wakacyjnym
kaja888 pisze:Dorciu ja już straciłam rachubę ile masz Kociaków

Elu ,za dużo

w tej chwili mam 6 tymczsów.
Kolorową koteczkę napoiłam parafina bo wczoraj dostała tabletkę a kupy nie ma

je i bawi się ..i bąki sadzi