mgj pisze:A nie jest przypadkiem tak, że jeśli zrobiony zostanie przelew na firmowe konto weterynarza, to on ma obowiązek wystawić rachunek/fakturę na osobę, która dokonała wpłaty?
Nie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mgj pisze:A nie jest przypadkiem tak, że jeśli zrobiony zostanie przelew na firmowe konto weterynarza, to on ma obowiązek wystawić rachunek/fakturę na osobę, która dokonała wpłaty?
lidka02 pisze:Zawiozłam kotkę do weta ale dyszaławet mi napisał takie zaswiadczenie bo nie miałam nipu , będzie córa to wstawi .Nie zrobiłam jej zdjęcia w klatce bo mam telefon z aparatem zepsuty a aparatu zapomniałam zabrać .Najwyżej zdjęcie jak ją odbiore do weta ...Jutro będe dzwonic ciekawe ile ma małych
Zofia.Sasza pisze:Przepisałam pierwszy post na Zofia.Sasza, która jako pierwsza zainteresowała się kwestią uzyskania dla lidka02 pomocy z Urzędu Gminy.
Wydzielone z wątku z ankietą wewnętrzną do KV, sierpień 2012 viewtopic.php?f=1&t=144718
Tytuł nadany przez moderatora.
Beliowenpuszatek pisze:w Strzelnie nie ma nawet schroniska, psy i koty wyrzucane są prosto z samochodu w lesie, gmina nie widzi problemu, lekarstwem na zdziczałe w lesie psy którym Lidka nie jest w stanie pomóc jest odstrzelenie
koty przebywające na działkach przeszkadzają bawiącym się i odpoczywającym ludziom, są jeszcze koty przy Ośrodku, przy szpitalu najdziwniejsze jest to, że te potrzebujące koty widzi tylko Lidka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 152 gości