Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:Maurycy i Siśko Wy macie u mnie punkty zapewnione na 100%
Kociara82 pisze:wrzesien od dawna jest zarezerwowany na szylkretki, trikolorki i rudzielce. Mozesz podac na pazdziernik, bo nie mam jeszcze pomyslu... Myslalam moze o dlugowlosych... z reszta pisalam juz, ze mozecie zglaszac swoje propozycje kategorii pazdziernikowej. Byle sie nic nie powtorzy.
Kociara82 pisze:wrzesien od dawna jest zarezerwowany na szylkretki, trikolorki i rudzielce. Mozesz podac na pazdziernik, bo nie mam jeszcze pomyslu... Myslalam moze o dlugowlosych... z reszta pisalam juz, ze mozecie zglaszac swoje propozycje kategorii pazdziernikowej. Byle sie nic nie powtorzy.
Revontulet pisze:Kociara82 pisze:Maurycy i Siśko Wy macie u mnie punkty zapewnione na 100%
![]()
Maurycy wzruszył się i przesyła Cioci buziaki
![]()
A ja sobie pomyślałam, że październik to idealny miesiąc, żeby zaprezentować koty, które już biegają za tęczowym mostem, ale są wciąż żywe w naszych sercach.
vega013 pisze:Revontulet pisze:Kociara82 pisze:Maurycy i Siśko Wy macie u mnie punkty zapewnione na 100%
![]()
Maurycy wzruszył się i przesyła Cioci buziaki
![]()
A ja sobie pomyślałam, że październik to idealny miesiąc, żeby zaprezentować koty, które już biegają za tęczowym mostem, ale są wciąż żywe w naszych sercach.
Moim zdaniem - to nie na konkurs...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości