[Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem s.56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2012 8:30 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

kochane wiem, że jesteście zakocone ale zapytam czy może ktoś chciałby potymczasować dwa srebrne kocurki?
Właściciele wyjechali za granicę i zostawili kotkę - również szuka DT i dwa kociaki. Kociaczki cudne około 3 miesięczne. Może choć DT dla jednego, a drugiego wtedy ja zabiorę bo na dwa niestety mój TZ się nie zgadza.
Chłopaki:
Obrazek

Mamusia jest czarna z przebłyskami brązu i jest taką jakby mniejszą koteczką, taka filigranowa. Nie posiadam zdjęć mamy ale mogę zrobić jakby ktoś chciał pomóc.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob sie 18, 2012 13:50 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Niestety żanych wieści o moim ukochanym kotku Lucku. co tydzień rozwieszam ogłoszenia w okolicy Turczyna, Kleosina, Horodnian i Klepacz.
Wydawało się,że już go namierzyliśmy w opuszczonym domostwie i tam przez miesiąc jezdzilśmy, praktycznie codziennie
Ludzie tam widzieli takiego kotka, my tez 3 razy ale ciągle bardzo szybko znikał. Byłam szczęśliwa,że jest, że w końcu się złapie. W końcu złapał sie w klatkę.... ale to nie Lucek. Co za zbieg złych okoliczności. To kot zupełnie podobny do Lucusia, lecz to nie on. Przez cały ten czas śledziliśmy innego kota, miejscowego.Teraz przetrząsamy dalej okolice, pytamy ludzi, ogłoszenia i nic, ani jednego telefonu.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Sob sie 18, 2012 14:18 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Małgosiu - trzeba być dobrej myśli -pomódl się do św.Antoniego i napisano " szukajcie, a znajdziecie" :ok: :ok: :ok:
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Nie sie 19, 2012 17:01 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

szukam transportu do Warszawy...
może ktoś jedzie w najbliższym czasie i mógłby zawieźć kotka? Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon sie 20, 2012 10:22 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Kochane, w najbliższy weekend odbędzie się Wystawa Psów. (wiem, wiem, psów jak sama napisałam. ale przecież pieski lubią kotki (czasami zjadać ;)
W związku z tym rozpoczynamy zapisy do brygad żebraczych.
Szkoda gadać jakie mamy długi więc wszystkich utalentowanych w tej dziedzinie zapraszam serdecznie. Czekam jeszcze na zgodę Związku Kynologicznego, ale przemyślcie proszę kto mógłby popotrząsać puszką (w dobrym towarzystwie ;)
W niedzielę zrobimy może 1 zmianę? I tak zawsze się to kończy wcześnie...

Sobota
Zmiana 1 (10-13)
Zmiana 2 (13-17)
Niedziela

Zmiana I (10-15)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon sie 20, 2012 12:45 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Smutna wiadomość

Klarcia- bezdomniaczek Jani - została dziś ok godz.11 uśpiona. Leczona ok 1 m-ca - stan krytyczny.
Upoważniła mnie Jania aby o tym wspomnieć.
Jak się otrząśnie napisze sama.

Tak mi Janiu przykro -jestem serduszkiem z Tobą. :cry:
Ostatnio edytowano Wto wrz 11, 2012 11:50 przez Ewa Speichler, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pon sie 20, 2012 19:20 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

aga&2 pisze:Kochane, w najbliższy weekend odbędzie się Wystawa Psów. (wiem, wiem, psów jak sama napisałam. ale przecież pieski lubią kotki (czasami zjadać ;)
W związku z tym rozpoczynamy zapisy do brygad żebraczych.
Szkoda gadać jakie mamy długi więc wszystkich utalentowanych w tej dziedzinie zapraszam serdecznie. Czekam jeszcze na zgodę Związku Kynologicznego, ale przemyślcie proszę kto mógłby popotrząsać puszką (w dobrym towarzystwie ;)
W niedzielę zrobimy może 1 zmianę? I tak zawsze się to kończy wcześnie...

]

Ja nie jestem wprawiona, ale chętnie pomogę :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon sie 20, 2012 20:36 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

ja tym razem niestety odpadam :roll: ale będę trzymać kciuki
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Pon sie 20, 2012 22:24 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Ja też odpadam, wyjeżdżam.
@Basiu masz PW.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto sie 21, 2012 6:11 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

A ja tam mogę żebrać ciesząc się oststnim łykendem wakacji :crying: :crying: :crying:

Janiu, zrobiłaś co mogłaś, a kotulka do końca wiedziała, że jest bardzo kochana.
Klarcia :aniolek:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto sie 21, 2012 9:07 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

i ja raczej odpadam, bo nie wiem czy w ogóle wyjdę z domu... :roll:
ale dowiedziałam się, że w niedzielę będzie wystawa międzynarodowa i podobno więcej piechów niz w sobotę - to takie małe info 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto sie 21, 2012 9:11 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Dziękuję za słowa współczucia.
Może na Klarcię tam czeka lepsze życie?
Może dobry dom przeznaczony jest dla Klarci?
I nie będzie już bezdomną koteczką, dzikuską.
Wciąż widzę jej śliczne żółte oczki...
Dziękuję za wspieranie mnie w czasie choroby mojej Klaruni.
A więc Tobie, Agatko,
Ewuni, która zawsze służyła radą i pomocą,
Ulce i Wspaniałemu Panu Adamowi za wszystko
i Tobie, Kasiu, która byłaś z nami do końca życia Klaruni.
Dziękuję Kochanym Kociolubom.
I - muszę przyznać - jestem bardzo, bardzo wdzięczna mojemu Mężowi.

Agatko,
Ja z Ewą jesteśmy do dyspozycji w sobotę.W niedzielę o 5-tej juz muszę jechać...

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Wto sie 21, 2012 18:58 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

ja niestety odpadam...wnusia mnie odwiedza w łykend :1luvu:

Janiu tak bardzo mi przykro z powodu kotulki Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro sie 22, 2012 13:41 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Janiu, przytulam :(

Jakoś tak marnie z tymi naszymi brygadami :( :(
Janiu, wpiszę CIę narazie na całą sob z Ewą, co? Pewnie skończy się wcześniej... Ale masz taki talent że szkoda marnować :1luvu:
Marta od Kropeczki - dzięki :1luvu: Kiedy możesz?
Sobota
Zmiana 1 (10-13) Jania
Zmiana 2 (13-17) Jania
Niedziela
Zmiana I (10-15)

Kiedy trzeba: Kassja, ja, Marta od Kropeczki
Ostatnio edytowano Pt sie 24, 2012 13:33 przez aga&2, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro sie 22, 2012 13:42 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Mam czas nieograniczony;) Pasuje mi każda godzina, zarówno w sobotę jak i niedzielę;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

[poprzednia][następna]