Błagam o pomoc- 11+4+3+2 malutkich zaropiałych i 5+1 matek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 20, 2012 16:09 Re: Błagam o pomoc- 11+4+3+2 malutkich zaropiałych i 5+1 mat

Spoko, maluchy już mają transport - pojadą w niedzielę :)
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Sob sie 04, 2012 18:16 Re: Błagam o pomoc- 11+4+3+2 malutkich zaropiałych i 5+1 mat

martka na jakie konto można dokonać wpłaty dla maluszków?
jestem pod wrażeniem, masz jaja dziewczyno, że porwałaś się na coś takiego nie mając pewności czy ktoś pomoże i to niesamowite jak ci, którzy chcą pomagać organizują się wokół takich sytuacji, podziwiam Was wszystkich
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Sob sie 04, 2012 19:00 Re: Błagam o pomoc- 11+4+3+2 malutkich zaropiałych i 5+1 mat

Marzenia11 pisze:
alusiaa pisze:Transportowanie kotów z miasta do miasta uwazam za bezsensowne. Stres dla kota, brak późniejszego kontaktu z DS. Wrocław to w końcu Wrocław, kiedyś (mam nadzieję nie z długo) dom się znajdzie.
Adopcje muszą być rozważne. Co nagle to po diable.

Włączysz się w szukanie domków we Wrocławiu? Pomoc każdej osoby jest po prostu bezcenna...

Marzenia, aż mnie rozbawiło jak całkiem inne słowa cisnęły mi się na usta po przeczytaniu postu alusiaa, niż Twoja dojrzała propozycja, aby włączyła się po prostu do akcji, ciekawa jestem czy to odniosło skutek czy skończyło się na maniu nadziei, że dom się kiedyś znajdzie
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Sob sie 04, 2012 19:02 Re: Błagam o pomoc- 11+4+3+2 malutkich zaropiałych i 5+1 mat

Bumiś pisze:
Marzenia11 pisze:
alusiaa pisze:Transportowanie kotów z miasta do miasta uwazam za bezsensowne. Stres dla kota, brak późniejszego kontaktu z DS. Wrocław to w końcu Wrocław, kiedyś (mam nadzieję nie z długo) dom się znajdzie.
Adopcje muszą być rozważne. Co nagle to po diable.

Włączysz się w szukanie domków we Wrocławiu? Pomoc każdej osoby jest po prostu bezcenna...

Marzenia, aż mnie rozbawiło jak całkiem inne słowa cisnęły mi się na usta po przeczytaniu postu alusiaa, niż Twoja dojrzała propozycja, aby włączyła się po prostu do akcji, ciekawa jestem czy to odniosło skutek czy skończyło się na maniu nadziei, że dom się kiedyś znajdzie

odzewu - przynajmniej w wątku - nie było... może pomoc poszła na pw :mrgreen:
a u martki zostały 3 koteczki w tym jedna dodatkowa (czyli spoza tej wyliczanki w tytule) :wink: a dostałam przed chwilą pytanie z ogłoszeń więc odpisałam i zobaczymy.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sie 20, 2012 12:07 Re: Błagam o pomoc- 11+4+3+2 malutkich zaropiałych i 5+1 mat

i co słychać ? :)
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Pon sie 20, 2012 21:26 Re: Błagam o pomoc- 11+4+3+2 malutkich zaropiałych i 5+1 mat

Już jakiś tydzień temu Marta do mnie zadzwoniła, ze wszystkie kociaki (plus dodatkowe dwa wzięte w tzw "międzyczasie") są w swoich domkach!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Marta - czapki z głów! Szacunek wielki, naprawdę. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A teraz odpoczywaj......
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia]