Okruszek z bezwładną łapką

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 20, 2012 9:19 Okruszek z bezwładną łapką

Parę dni temu dzięki Agnieszce Marczak (której dziękujemy! :) ) trafiła do nas mała kotka którą ktoś wyrzucił przy ruchliwej ulicy. Miała zostać tylko na DT ale już po pierwszym dniu, a właściwie godzinach gdy dzielnie znosiła kolejne zastrzyki i badania, zakochaliśmy się w niej bez pamięci :) Jest w bardzo dobrej formie, nie licząc bezwładnej prawej przedniej łapki.
Póki co dostaje serię zastrzyków i mamy czekać czy czucie wróci, jeśli nie będzie efektów zaczniemy masaże itd dla pobudzenia nerwów.
I teraz moje pytanie...
Może ktoś miał podobne doświadczenie i ma kociaka z podobną dolegliwością...? i może coś doradzi...?

A Okruszek jest dzielna z dnia na dzień coraz bardziej, bezwładna łapka zupełnie umyka jej pamięci przez co podbija świat (a właściwie mieszkanie ;) z każdym dniem coraz bardziej. Z kuwety korzysta wprost cudownie... (btw nigdy nie sądziłam, że będę się rozczulać nad kotem który się załatwia, ale faktycznie tak jest :mrgreen: bo z trzema łapkami to nie lada wyzwanie! ), apetyt jej dopisuje, a ulubionym zajęciem jest spanie na kolanach... :D
Oto nasz mały zuch:
ImageShack.us
ImageShack.us
:1luvu:

Teraz prosimy tylko o kciuki żeby w łapce wróciło czucie! :)

istari

Od: Pon sie 06, 2012 17:04

Post » Pon sie 20, 2012 11:19 Re: Okruszek z bezwładną łapką

PRZEcudna :1luvu:

Kciuki za odzyskanie sprawności w łapce! :ok:

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49