Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:DOBRY WIECZÓR
MalgWroclaw pisze:Właśnie dlatego chcę Cię wypożyczyć, bo na odległość nie da się.
U mnie jedna aktualizacja nie może się ściągnąć jakieś pół roku, o czym konsekwentnie informuje mnie, ile razy wyłączam komp.
Caragh pisze:MalgWroclaw pisze:Właśnie dlatego chcę Cię wypożyczyć, bo na odległość nie da się.
U mnie jedna aktualizacja nie może się ściągnąć jakieś pół roku, o czym konsekwentnie informuje mnie, ile razy wyłączam komp.
Pociesz się, mnie się komp ot tak sobie wyłącza w trakcieA taaak mi się nie chce formata robić
![]()
Bazyliszkowa pisze:O, to zupełnie jak u mnie. I jak pomyślę o formatowaniu, a potem wgrywaniu wszystkiego od nowa, to...
Caragh pisze:MalgWroclaw pisze:Właśnie dlatego chcę Cię wypożyczyć, bo na odległość nie da się.
Pociesz się, mnie się komp ot tak sobie wyłącza w trakcieA taaak mi się nie chce formata robić
![]()
Bry Puszatki!![]()
puszatek pisze:wszystko o czym piszecie na temat komputerowania to dla mnie czarna magia![]()
umiem włączyć i wyłączyć i na tym moja wiedza się kończy...........![]()
witajcie w kończący się poniedziałek...........................![]()
![]()
byłam na rehabilitacji, podłączyli mi mróweczki do kostki, potem były ćwiczenia
po rehabilitacji podjechałam do Bianeczki po czajnik który czeka na wyjazd do Siedlec
po 16 byłam u chorej Ani aby iść z nią do lekarza po zwolnienie, przekazałam pozdrowienia od Was...jeszcze w tym tygodniu wybieramy się na Wólkę, jak na razie raczej tam nie zostaniemy.............![]()
![]()
![]()
pozdrawiamy cieplutko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości