Riva już w swoim domu :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2012 10:07 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Szukamy dalej tego najlepszego domu. Niewychodzącego :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Czw sie 09, 2012 19:37 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Ojej, ja dopiero teraz zorientowalam sie, ze nasza Rivka ma swoj watek na Kociarni...

A Santa pojadla (zaraz bedzie bliska idealnego ksztaltu kuli ;)), poganiala, powdzieczyla sie i moze znowu isc spac na fotelu. A co, salonowiec z kurnej chatki. ;) Zdjecia beda weekendowo. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sie 09, 2012 21:22 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Jedna przynajmniej bezstresowa. :D Tak naprawde to szukalam pomocy glownie dla Santy, bo sama wlazila w rece i wygladala na bardziej zabiedzoną, taka malutka i strasznie chuda. Wydawala mi sie nawet ladniejsza kolorystycznie, bo z niebieskim :mrgreen:
Wyladniala dziewczynka? Rob, rob te foty :lol:

Arcana

Post » Nie sie 12, 2012 8:56 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Się melduję. Zgodnie z obietnicą w razie co moja kocia łazienka od 1 września będzie wolna.
Moś się trochę poza kolejką wmeldował, ale dwa tygodnie mu- mam nadzieję - wystarczą do zapoznania się ze wszystkim i wyjdzie na salony.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie sie 12, 2012 9:09 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Przepiękne stworzonko!
adeeniet

Post » Nie sie 12, 2012 9:46 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Megana pisze:Się melduję. Zgodnie z obietnicą w razie co moja kocia łazienka od 1 września będzie wolna.
Moś się trochę poza kolejką wmeldował, ale dwa tygodnie mu- mam nadzieję - wystarczą do zapoznania się ze wszystkim i wyjdzie na salony.

Ale mnie zaskoczylas. Myslalam, ze wypadlysmy z kolejki. :D
Wielkie dzieki. Czyli plan "w razie co"? Bedziemy tymczasem oglaszac, zobaczymy, kto sie zglosi w ciagu najblizszych tygodni. Ok? Kicia i tak jeszcze czeka na sterylke :)

Arcana

Post » Nie sie 12, 2012 12:51 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Agneska pisze: Zdjecia beda weekendowo. :)

Agnesko-i gdzie zdjatka Santy?-ciotka chrzestna się stęskniła! 8)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 12, 2012 19:42 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Arcana pisze:
Megana pisze:Się melduję. Zgodnie z obietnicą w razie co moja kocia łazienka od 1 września będzie wolna.

Ale mnie zaskoczylas. Myslalam, ze wypadlysmy z kolejki. :D
Wielkie dzieki. Czyli plan "w razie co"? Bedziemy tymczasem oglaszac, zobaczymy, kto sie zglosi w ciagu najblizszych tygodni. Ok? Kicia i tak jeszcze czeka na sterylke :)

No wypadłaś z kolejki, no bo Moś, rozumiesz. Wypadek nagły, że tak powiem i już z lecznicy wychodzi.
Ale jak Moś łazienkę zwolni, a twoja koleżanka absolutnie zażąda eksmisji, to służę miejscówką.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie sie 12, 2012 20:40 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

kropkaXL pisze:
Agneska pisze: Zdjecia beda weekendowo. :)

Agnesko-i gdzie zdjatka Santy?-ciotka chrzestna się stęskniła! 8)

Dalam plame - baterie do aparatu byly rozladowane, popoludniowa sekcje licho wzielo. Nadgonie i pokaze. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 13, 2012 10:22 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Megana pisze:No wypadłaś z kolejki, no bo Moś, rozumiesz. Wypadek nagły, że tak powiem i już z lecznicy wychodzi.
Ale jak Moś łazienkę zwolni, a twoja koleżanka absolutnie zażąda eksmisji, to służę miejscówką.

Jasne, ze rozumiem. Dlatego ja tez nic na sile i na szybko. Dla Mosia w tej chwili to pewnie jedyna szansa.
Megana, bardzo Ci dziękuję za taką mozliwość, to daje komfort spokojnego szukania domu.

Niunia Riva tymczasem stała sie nakolanową przytulanką. Jest bardzo kontaktowa, zawsze wiadomo, czego chce, a zwykle chce byc blisko czlowieka. Psiapsióła jest nią zachwycona. Wspaniała koteczka, ostrożna jedynie w stosunku do obcych. Ogłaszamy i mamy nadzieję, ze znajdzie sie dom, w ktorym bedzie kochana i rozpieszczana. :)

Arcana

Post » Pt sie 17, 2012 8:12 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Taka jestem sliczna i mila, i nadal szukam domu :)

Obrazek

Arcana

Post » Pt sie 17, 2012 9:45 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Przepiękna!!!!!
A zdjęć Santy jak nie było , tak nie ma :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sie 18, 2012 22:07 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

No, nie ma od poczatku jej nowego życia. Moze ma juz DS u Agneski? :mrgreen:

Arcana

Post » Nie sie 19, 2012 21:55 Re: Oryginalna kremowo-dymna szylka Riva - Warszawa

Eee ...groźby? Głupie pytanie najwyżej :mrgreen:

Arcana

[poprzednia][następna]