BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2012 22:34 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Dorciu, po raz kolejny proszę - pomyśl o peletach zamiast Catsa, Komfort mnirjszy ale np. w OBi za 15 kg około 13-14 zł.

Zdjęcia- mms-a yoraska ode mnie dostałaś?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob sie 18, 2012 22:42 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Jek, też używam CBE+ i żaden inny żwir nie jest tak wydajny, żeby miesięcznie wychodził ok. 10 zł/kot, a tak mi wychodzi CBE+
40 litrowy worek za 80 zł przy 8 kotach starcza na miesiąc bez zbytniego oszczędzania.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob sie 18, 2012 23:04 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

U mnie 40l idzie na 3 tyg przy 18 kotach...nie pływają :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 18, 2012 23:06 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

A już miałam wyrzuty sumienia, że przeginam z oszczędzaniem :mrgreen:
Przy 14 kotach starczyło na 3 tygodnie.
Tyle że ja mam górników - połowa żwiru wychodzi z kuwety :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sie 19, 2012 8:06 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Jek pisze:Dorciu, po raz kolejny proszę - pomyśl o peletach zamiast Catsa, Komfort mnirjszy ale np. w OBi za 15 kg około 13-14 zł.

Zdjęcia- mms-a yoraska ode mnie dostałaś?

Żaden inny żwir ,przerabiałam różne ,te nie zbrylające w ogóle nie wchodzą w grę ,zaraz wszystko mokre i zasyfiałe :?
Cats wychodzi mi najlepiej i najtaniej jak bym nie liczyła .
Jeszcze taniej wychodził mi żwirek silikonowy ..jak miałam dwa koty :wink: a teraz to masakra.
Jek słońce ty moje a poproś że koleżankę żeby przysłała mi parę fotek na e maila :twisted: i coś skrobnęła .
Niestety baba się nie odzywa ,chyba na razie na książeczki nie ma co liczyć ,ale prawdopodobnie będę jechała w tamtą stronę to jej przypomną :evil:

Dzieci mają się dobrze , ,niestety tri czy też szylka uciekła mi przy sprzątaniu i wpadła jak burza do pokoju :| kwarantanna psia jego mać :evil:
leży na łóżku z psami i mruczy :roll: zrobię za szybko krok nawieje ,ale kocha branie na ręce i mizianie ,tyle że ma troszkę pietra.
Czy jest sens jeszcze ją łapać i zamykać..

Może ktoś się skusi na śliczną dziewczynkę ? już odrobaczona .
zaszczepię na swój rachunek .

Lece teraz zaopiekować się cudzesami ,może dostanę kolejnego kotka :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 19, 2012 9:33 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Dorciu, kopytka pychota - bardzo dziękuję :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie sie 19, 2012 11:48 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

cieszę się że ci smakowały ,u nas kilogram to na jeden dzień :wink: Gadzina lubi ale ja uwielbiam :pig:
namawiam ją teraz na knedle :ok:

w Żabce była promocja (ciekawe czemu :roll: ) na konserwy Krakus Golonka ,trafiła mi się jedna ,jaka pychota ,właśnie opchnęłam na śniadanie .
Moje burki siedziały i żebrały ,no nie wiem kto je tego nauczył :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 19, 2012 13:58 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dorcia44 pisze: (...) Jek słońce ty moje a poproś że koleżankę żeby przysłała mi parę fotek na e maila :twisted: i coś skrobnęła .
Niestety baba się nie odzywa ,chyba na razie na książeczki nie ma co liczyć ,ale prawdopodobnie będę jechała w tamtą stronę to jej przypomną :evil:
(....)

Co do pelet - to poprostu sprasowane w takie mini wałeczki trociny. Podczas zalewania wałeczki przyjmują zwykłą trociniastą formę. Srednio na miesiąc zużywam około 1 worka dla 4 kotów. chłoną zapach.

Dorotko oni są teraz na urlopie poza dostępem. Piesio patrzy w nią jak w obraz, lata za piętami, bawi się z chłopakami. Jak wrócą to im przypomnę. Był już z nimi na spływie kajakowym i z tego co wiem od osób trzecich był przeszczęśliwy. Ja wysyłałm Ci fotkę w zeszłą niedzielę mms-em. Doszła?

Jek

Post » Nie sie 19, 2012 15:49 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dorcia44 pisze:cieszę się że ci smakowały ,u nas kilogram to na jeden dzień :wink: Gadzina lubi ale ja uwielbiam :pig:
namawiam ją teraz na knedle :ok:

w Żabce była promocja (ciekawe czemu :roll: ) na konserwy Krakus Golonka ,trafiła mi się jedna ,jaka pychota ,właśnie opchnęłam na śniadanie .
Moje burki siedziały i żebrały ,no nie wiem kto je tego nauczył :twisted:

Knedelki powiadasz, hmmmm bardzo lubie a jeszcze w tym roku nie jadłam 8)

Co do konserw to wczoraj kupiłam znacznie tanszy gulasz angielski - mniam :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie sie 19, 2012 16:14 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dorcia44 pisze:
Jek pisze:Lece teraz zaopiekować się cudzesami ,może dostanę kolejnego kotka :mrgreen:

Potrzymam za spełnienie tego życzenia :mrgreen:
:ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sie 19, 2012 16:20 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Bazyliszkowa pisze:
dorcia44 pisze:
Jek pisze:Lece teraz zaopiekować się cudzesami ,może dostanę kolejnego kotka :mrgreen:

Potrzymam za spełnienie tego życzenia :mrgreen:
:ok: :ok: :ok:

He he he! pomerdałaś cytaty :wink: - ja już nie mogę mieć kolejnego kotka!

Jek

Post » Nie sie 19, 2012 16:42 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Oops, rzeczywiście pomerdałam :oops:
To przecież życzenie Dorci :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sie 19, 2012 19:23 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

bo takie koty są cudowne :1luvu:
nie chcą jeść ,z kuwety nie korzystają ,tylko wiszą i się uśmiechają :mrgreen:

Trojaczki na diecie kurczakowej ,srania nie ma ,już nie dostawiam żadnych puszek ,mięs surowych ,trzymam się.kuraka i suchego .
Kupy nie są jeszcze w 100% wzorcowe ale nie ma biegunki ,nie leje się z nich i oby tak zostało ,bo tyle razy już się cieszyłam ,a potem nawrót :cry:
Zbieramy kupska do badania ,to fajna sprawa latac za kotami do kuwety i je podglądać :wink: a urobek odbierać jeszcze ciepły :mrgreen:
Malutka Blusia teraz ożyła ,szaleje z resztą łobuzów .
Tulinek ubrany jest w różową chusteczkę :lol: ,tak aby miał zakryte miejsce między łopatkami ,wydrapal sobie rankę wielkości 5 zł :evil:

Znów poszukuje kogoś kto z przyjemnością by nas zawiózł do weta :kotek: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 19, 2012 19:25 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Szalony Kot pisze:No to lecimy :)
http://www.facebook.com/events/271986756245936

dziękuję :D
exo jest rodowodowa :wink:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]