WZ- Mela i Fela są teraz Warszawianki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2012 20:10 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

Prześlij do mnie. Masz tekst? I kontakt koniecznie :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob sie 18, 2012 20:21 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

Ja się zabiję, Randa poproszę, ale uprzedzam lojalnie - tylko trzy portale dla psa (alegratka, tablica, gumtree) :wink:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie sie 19, 2012 19:19 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

witam sredecznie, kotom podoba się na mazurach, szczególnie sasiednia działka VIP,aleb ogólnie w B-stoku za mało miejsca. Oczki mandarynki poniżej krytyki ale czy ktoś zna zdrowego kota który by się ni mył? Krecik do ekstakcji, jakieś takie orozyme nie pomogło.
Bezcenne jak koty o 12 w nocy filują kaczątka

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Nie sie 19, 2012 19:20 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

issey32 pisze:
Mamrot pisze:szlag z tym DT w Poznaniu. po 8miu miesiącach groszek to ma DT u Dużej?! no chyba sie normalnie wkurze. nawet bardzo. kurna.

Po co się wkurzać, lepiej zapytać, czy Duża Von Focha potrzebuje pomocy przy ogłoszeniach. Jeszcze trwają wakacje, a przed nimi był wysyp kociąt, więc to one miały większą szansę na znalezienie domków.

Duża Von Focha, daj znać, jeśli potrzeba ogłaszać kawalera. I napisz, proszę, co u Grocha słychać :ok:[/quot

wkurzam się bo to paranoja żeby kota miec 8m miesięcy i uważac ze on jest do adopcji

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Nie sie 19, 2012 19:21 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

Szalony Kot pisze:One są wiekowe, prawda? Czarno to widzę :(

Niestety :( W schronisku ludzie omijają takie boksy, a dojrzałe psy są wspaniałe.
Aczkolwiek, ogłaszać trzeba, we wrześniu do domu jedzie czteroletni brzydalek Nero właśnie dzięki ogłoszeniom :) Pies w lipcu obchodził drugą rocznicę pobytu u nas, w schronie.

A u Groszka fajnie byłoby wiedzieć co słychać.

EDIT:
Mamrot, ja jeśli psychicznie nastawiłabym się że zwierzę jest na DT to nawet 6 lat bym go trzymała. Niestety, ale rozumiem Dużą. Tymczas to tymczas, nie każdy nie potrafi się rozstać z DTciakiem. Nie ma się co oburzać, bo to decyzja Dużej i nie możemy na nią wpływać.
ja oferuję pomoc w ogłoszeniach dla Groszka.

_ogonek_

Post » Nie sie 19, 2012 20:44 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

issey i ogonek dzięki za deklaracje ogłoszeń Cytry i Nutki :D
jutro przygotuję teksty, podpytam jeszcze pinokio, co o nich napisać i powysyłam Wam zdjęcia z tekstami :D
żeby nie było, ja też ogłaszam różne stwory
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Nie sie 19, 2012 20:50 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

Randa pisze:issey i ogonek dzięki za deklaracje ogłoszeń Cytry i Nutki :D
jutro przygotuję teksty, podpytam jeszcze pinokio, co o nich napisać i powysyłam Wam zdjęcia z tekstami :D
żeby nie było, ja też ogłaszam różne stwory

a kto śmiałby zaprzeczyć, odwalasz kawał dobrej roboty :1luvu:

czekam, tylko jak pisałam, trzy stronki, więcej nie ogarnę :oops: :oops:

_ogonek_

Post » Pon sie 20, 2012 11:53 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

Mamrot pisze:
issey32 pisze:
Mamrot pisze:szlag z tym DT w Poznaniu. po 8miu miesiącach groszek to ma DT u Dużej?! no chyba sie normalnie wkurze. nawet bardzo. kurna.

Po co się wkurzać, lepiej zapytać, czy Duża Von Focha potrzebuje pomocy przy ogłoszeniach. Jeszcze trwają wakacje, a przed nimi był wysyp kociąt, więc to one miały większą szansę na znalezienie domków.

Duża Von Focha, daj znać, jeśli potrzeba ogłaszać kawalera. I napisz, proszę, co u Grocha słychać :ok:[/quot

wkurzam się bo to paranoja żeby kota miec 8m miesięcy i uważac ze on jest do adopcji

Groszek ma się świetnie.
Groszek ma ogłoszenia.
W tym tygodniu mam mieć spotkanie przedadopcyjne w jego sprawie, SAI jego potencjalni nowi opiekunowie już przeszli, teraz weryfikacja ich zeznań w domu i sprawdzenie, co zapamiętali. Warunkiem też jest zabezpieczenia okna czy okien przed przybyciem Groszka, bez tego kota im nie oddam.

Mamrot, nie rozumiem o co pretensje? O to, że Groszek jest u mnie 8 m-cy na DT? Zapewniam, że krzywda mu się nie dzieje, czego nie można powiedzieć o moich kotach, a zwłaszcza Mirmiłku, którego Grochu tak zastraszył, że ten wylądował z ciężkim zapaleniem pęcherza w szpitaliku i prawie wyłysiał z nerwów.

Obiecałam, że znajdę Grosiowi dobry dom, a nie że znajdę do szybko. Na szybko to mogę wywieźć go do stajni, żeby łapał myszy, ale chyba nie o to chodzi :?

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pon sie 20, 2012 11:59 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i 1 na DT w Poznaniu/MILUŚ w

to Groszek taki bojowy? 8O
idzie na jedynaka?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon sie 20, 2012 12:07 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i Groszek w Poznaniu na DT

Patmol pisze:to Groszek taki bojowy? 8O
idzie na jedynaka?

Groszek kocha człowieka i chce mieć go na wyłączność, a nie się dzielić z jakimiś innymi futrzakami. Najpierw gnębił Milusia i jak się Miluś przeprowadził do DT u Moniki, a potem do DS, to wyraźnie odżył. Grochu natomiast potrafił np. spędzić parę godzin leżąc w drzwiach balkonowych i nie chcąc wpuścić Mirmiłka do domu. Jak się zbliżał do Mirmiłka, to ten ze strachu siusiał pod siebie :( W końcu od tego terroru dostał krwiomoczu :( Groszek potrafił napaść na niego w kuwecie, jak spał, itd. Małego Milusia i Klakiera też sterroryzował, oparła mu się tylko Walusia, która mu solidnie wlała i Grochu dał jej spokój.

To wspaniały kot, ale powinien być sam...

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pon sie 20, 2012 12:11 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i Groszek w Poznaniu na DT

no to niezły MIŚ
(tak jak mój Garfie -do człowieka robi słodkie oczy, a innego koty z liścia jak mu się coś nie podoba, a ma ponad 5 kg)

Patmol

Post » Pon sie 20, 2012 12:26 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i Groszek w Poznaniu na DT

Duża Von Focha, dzięki za wieści o Grochu.

A Ty Grochu, się nie wygłupiaj z gnębieniem innych :wink:

issey32

Post » Pon sie 20, 2012 12:27 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i Groszek w Poznaniu na DT

przecież on ich nie gnębi 8O
tylko zapewnia sobie przestrzeń na swoim terytorium

Patmol

Post » Pon sie 20, 2012 12:33 Re: WZ- zostały w Wólce 3 koty i Groszek w Poznaniu na DT

Patmol pisze:przecież on ich nie gnębi 8O
tylko zapewnia sobie przestrzeń na swoim terytorium

Dyplomatycznie to ujęłaś :D

Grochu, zapewniaj sobie trochę mniej przestrzeni, coby dla innych starczyło :mrgreen:

issey32

[poprzednia][następna]