PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Leszno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 17, 2012 10:53 PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Leszno

Witam, nie bede opisywał całej sytuacji niedawno mój brat znalazl kilkudniowe kociaki niestety pech chcial ze ich matka zostala rozjechana na drodze, niestety ja wracam juz po urlopie do pracy i nie mam czasu zajmowac sie kociakami a nie mam serca ich zostawic by zdechly z głodu. Brat ma dopiero 6 lat wiec jest za maly by sie nimi zajac pracuje niestety po 12h i nie ma mozliwosc sie nimi opiekowac. Czy jest ktos chcetny zajac sie 4 kociakami??Czy na tym forum jest ktoś wstanie POMOC. Kotki moge dowieść do kogos w okolicach Leszna 64-100, Głogowa , WSCHOWY, Włoszakowic. Z góry dziekuje za pomoc
Ostatnio edytowano Pt sie 17, 2012 10:57 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przenoszę wątek na odpowiednie podforum + zmieniłam tytuł

Kubol21

Od: Pt sie 17, 2012 10:47

Post » Pt sie 17, 2012 14:40 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

podniosę :!: :!:

a teraz kto się kociętami zajmuje?

może poszukaj jakiejś fundacji w okolicy?

najlepiej byłoby znaleźć mamkę...
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Pt sie 17, 2012 14:48 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

:idea:

valborga

Od: Śro gru 29, 2010 16:03

Post » Pt sie 17, 2012 14:59 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

Narazie ja i pomaga mi moj młodzszy brat ale jak wspomniałem wracam niedługo do pracy a nie mam mozliwosc ich zabierac ze soba. W mojej okolicy nie ma żadnej fundacji. Moze ktos ma kotke z młodymi by wykarmiła mlode. jak wspomnialem moge je podrzucic w okolicy. z gory dziekuje za pomoc maluchy nie maja nawet tygodnia

Kubol21

Od: Pt sie 17, 2012 10:47

Post » Pt sie 17, 2012 16:56 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

Komitet ZWIERZĘCE SOS,
ul. Karasia 26,
64-100 Leszno

Napisz PW do dziewczyny o nicku Lacia, szybciutko...

Mam nadzieję, że Ci pomoże ..... :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt sie 17, 2012 20:06 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

kwinta pisze:Komitet ZWIERZĘCE SOS,
ul. Karasia 26,
64-100 Leszno

Napisz PW do dziewczyny o nicku Lacia, szybciutko...

Mam nadzieję, że Ci pomoże ..... :ok:

chyba nie może napisać pw bo ma za mało postów
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt sie 17, 2012 20:19 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

Pozwoliłam sobie wysłać pw z linkiem do wątku (do lacia).

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt sie 17, 2012 20:22 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

wiora pisze:Pozwoliłam sobie wysłać pw z linkiem do wątku (do lacia).

ja zrobiłam dokładnie w tej chwili to samo :wink:
zaraz usunę...
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Pt sie 17, 2012 21:12 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

hej. Mam akurat kotkę która karmiła młode. Kicia jest już po sterylizacji, dostaje galastop ale mleko jeszcze ma. Galastop można odstawić. Tylko problem jest tego typu, że ta kotka i zresztą jej młode są u mnie bardzo nadprogramowo. Kocicy muszę się dośc szybko "pozbyć" (w sumie miałam to zrobić do jutra ale mi się nie uda) i szukam jej w okolicy DT lub DS. Sytuacje mam w domu dość nieciekawą i nie mogę na pewno przyprowadzić do domu kolejnych futrzaków (mimo tego że były by małe i niekłopotliwe). Mogę ewentualnie "użyczyć" kotki ale ktoś musiałby mieć miejsce żeby ją z maluchami trzymać. ja mimo wielkiej chęci naprawdę nie mogę, no i kocica musi chcieć przyjąć małe. Jedyna jeszcze ewentualnośc to taka że znikną z domu dzieci kocicy czyli dwa rozbrykane i trochę dzikuskowate 9 tyg kotki. jakby te dwa kociaki ode mnie znikneły (znalazło by się dla nich dt/ds) to wtedy mogę wsiąść maluchy. Mam nadzieje że nie zamotałam za bardzo..

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Nie sie 19, 2012 15:05 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

widzę że wątek upadł. podałam zainteresowanemu numer tel na pw ale nikt się nie odezwał.. ciekawe co z kotkami..

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Nie sie 19, 2012 15:21 Re: PILNE!!!!!!!!!! Maluchy potrzebuję niańki ----------- Le

Kubol21 odezwij się :!: :!: :!:

Ja niestety pomóc nie mogę w żaden sposób
Nie ma mnie w L-no, znajomych kociolubów w mieście mam dwóch/trzech :(
Mam nadzieję, że uda się rozwiązać tą sytuację.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene