BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2012 23:10 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

uciekinierka

Obrazek

nastawiłyśmy dwie klatki ,mała biegała i łapała owady,powiedziałam trudno zostaje do rana :twisted:

Odsunęłyśmy się troszkę ,po parunastu minutach tak miły dla ucha dzwięk ..trzask...jest ..niosłam ją do domu ,a ręce odpadały ,ale co tam .
Miałam takie myśli :oops: :oops: :oops:
kocina koczowała pod tą budą parę dni ,powiedzieli mi że tyle osób próbowało ona jest nie do złapania....teraz tylko
jakiś TYMCZAS PIĘKNIE PROSZĘ

Smoku macha łebkiem ,wygląda jak by go ucho bolało :cry:
Kropka na antybiotyku ,Niebieskiej znów zaczynają paprać się oczy ...
a mnie telepie . :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sie 16, 2012 23:44 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

NIE MOGĘ RUSZYĆ DUPSKA Z FOTELA ,EMOCJE OPUŚCIŁY I JESTEM JAK PRZEKŁUTY BALONIK...
dobrej nocy kochani i oby mała była zdrowa :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 7:02 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Dzień dobry :D
Dopiero doczytałam o wczorajszej akcji :ok: :ok: :ok:
Dorciu niech ci zawsze świeci słońce :ok: :ok: :ok: :ok:
Kociątko hopsaj szybciutko do DS :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pt sie 17, 2012 7:36 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Ho ho to prawdziwa piekność z tej pannicy :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sie 17, 2012 8:16 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

Boje się o swoje ,wczoraj nie mogłam zrobić testów ,nie było gdzie po nocy ...

Tulinek znów ma sranie i nie chce jeść...

Niebieska która miała brzydkie oczy i smarka dzis go nie ma :roll:

Smoku z Dyziem :ok:

kolorowa panienka ,mruczy aż dudni ,boi się jeszcze ale lubi głaskanie i wywala brzucha.

BARDZO PROSZĘ O DT LUB DS STANĘ NA GŁOWIE I POMOGĘ WE WSZYSTKIM ,KARMIE SZCZEPIENIU OGLASZANIU....OBIECUJĘ :idea: :!: :!: :!:

ja ledwo żywa ,wczoraj jak wracałam z dodatkowej pracy ,autobus tak zahamował że przeleciałam z piruetami przez część przednią ,dotarłam do kierowcy i bez wdzięku plasnęłam na barierkę ,co uratowało mnie prze wylądowaniem na szybie :oops: :oops: :oops:
W tym czasie nie poczułam nic oprócz chęci ratowania się przed turlaniem podłogowym :oops:
Zaległa cisza ,kierowca łaskawie powiedział trzeba się trzymać (no trzymałam się ale sięgałam po śliwkę i się puściłam :twisted: :oops: :oops: :oops: )
Ktoś pytał czy nic ,z uśmiechem powiedziałam nic ,a już wszystko latało jak w worku :ryk:
Ze 3 godziny wysiedziałam na betonie pod dworcem ,gdzie wszyscy patrzyli na mnie jak na debila ..siedzi baba na chodniku ,gada do budy i szura patyczkiem :ryk:

a rano ani ręką ani nogą ,ból w klacie że trudno oddychać i tylko bezgłośnie łzy mi ciekły ....jestem już po silnym Ketonalu wzięłam 150 ,jest ciut lepiej.

Jak Gadzina o 4 rano spytał co ja robię(próbowałam wstać

stać mnie było tylko na to ..synu proszę nie odzywaj się do mnie
On już wiedział ,ale co mógł zrobić ,poleciał do pracy,.

teraz osiadłam na laurach ,czyli piję kawę i czekam na działanie tabletki.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 8:54 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Biedaku :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sie 17, 2012 9:11 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Gdyby nie łakomstwo to pewnie nic by się nie stało :oops:

ciekawa reakcja ludzi ,nikt się nie zerwał ,nie spytał ,nie zaoferował miejsca..nic ,zero reakcji...jedna pani się zainteresowała . :roll:

jak si ma mientkie serce trzeba mieć twardą żyć :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 9:34 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Dorciu, wreszcie odnalazłam Twój wątek :) Będę tu zaglądać.

Rudaski przepiekne, ta mała tri także :1luvu:

Przygody w autobusie nie zazdroszczę, a wręcz współczuję. Kiedyś zrobiło mi się słabo w tłoku i osunęłam się na podłogę. Nikt się w autobusie nie zainteresował... :evil:
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Pt sie 17, 2012 9:38 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Bardzo się cieszę że jesteś :1luvu:
czy ja dobrze widzę że mała zostaje u ciebie 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 10:09 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

te dzieciaki szukają domów :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 10:13 Re: Mamy Krok Do Przodu :) Maluchy Lepiej :)Leczenie Trwa

dorcia44 pisze:a rano ani ręką ani nogą ,ból w klacie że trudno oddychać

Dorciu, a ty na pewno niczego sobie nie złamałaś? Np. żeber?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sie 17, 2012 10:31 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Nie ,to efekt szarpnięcia ,potem się złapałam i znów szarpnięcie piruet i walnęłam w barierkę rękom :|
ja mam problemy z kręgosłupem i mięśniami tegoż urządzenia. :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 10:45 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

jasne .
Tulinek ma sranie ,normalnie sznur ,kamień i do Wisły :crying: :crying: :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 14:48 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

teraz już cała trójka sra :|
jakaś puszka im szkodzi?

znów załamka :cry:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]