Wlansie skonczono kladzenie drugiej podlogi- na jutro zostaje kladzenie cokolikow-w mieszkaniu armagedom,a ja musze troche pomalowac-przejsc sie daje ,ale z trudem

-ciekawe ,co uda mi sie dzisiaj zrobic- malo9wanie musi sie udac,bo beda cokoliki kladzione,a nie chc emi sie ich ponownie odkrecac
Kanapa wyprowadzila sie do ogrodka-wiec warunki sa smieszne na razie,ale kiedys bedzie fajnie

Piwnica ma juz poukladane od nowa rzeczy,a ja mam drabine,zaraz zaczynam malowanie ,jak zazyje dopalacza

czyli łykne sobie zimnej pepsi-w nagrode za dzielnosc bede grilowac za 3h,by miec motywacje do drugiego malowania wieczorem

Przy okazji mam lekkie przemeblowania-kurcze ale to wszystko duzo czasu zajmuje
Za decyzje o zejsciu przeze mnie tez do piwnicy powinnam order dostac za dzielnosc-wywalilam tez z niej sporo rzeczy wg mnie zbednych i wg brata tez

hurra jeszcze bedzie z niego wyrzucacz

Teraz kombinuje ,jak sobie meble poprzestawiac i najpozniej jutro czeka mnie restart akwarium

dopiero bede miala robote

Edit1. maluje -z milego walkowania teraz czeka mnie machanie malym p3edzelkiem-czy ja wspominalam ,ze nie lubie malowac rurek? diabel jak nic mnie skusil by w tkai upal za to sie zabrac

no ale nagrody wygladam

zezre cala wielgachna kielbache z grilla w ramach rekompensaty za straszliwy wqysilek przy malowaniu

Koty nie chca mi pomagac- bosko jest-zaden nie zmieni barwy na zgnilozielony

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.