Kciuki za Żunia bardzo mocne

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Asiu, chciałabym jakoś pomóc, ale jedynie, co mogę, to powrzucać Twoje kiciaste na fejsbuka, a nuż ktoś się zakocha... czy te opisy na pierwszej stronie to aktualne? To wszystko jest u Ciebie?
ASK@ pisze:[...]
Walka z kupalem Żuka rano był paskudna. Nie obyło sie bez płytkiej lewatywy.Inaczej zapchałby się.Potem poszedł spać, obudził sie z miaukiem o jedzenie, pooznaczał mieszkanie ,dał mi buzi, zjadł i poszedł poleżeć. Zaraz kroplówka .Znów muszę budzić.Muszę tylko poczekać aż ktoś sie zjawi do pomocy.mamy mu wpuszczać 20 antybiotyku.Wolniutko.Trwa to ponad 10 minut i sama sie nie podejmę tego bo wyrywa łapkę.
Szalony Kot pisze:Asiu, daj proszę tu lub na pw linki do ogłoszeń z gumtree. Będę sukcesywnie wrzucać na FB, bo Ty za dużo tego masz, jeszcze kolejny zwrot
ASK@ pisze:Dostałam paskudnego maila z domu Pingusi. Musi wrócić. Z nią jest ciągle sinusoida.Raz oddają raz nie. Ale ton maila mówi sam za siebie. Kot wróci po 2 latach do zakoconego domu. Jej klatka jest potrzebna bo ma problemy z siusianiem. I święty spokój.
Czy mam prawo prosić o DT dla takiej kotki.U mnie nawet nie ma gdzie klatki postawić.Spokoju też za grosz.
Mam złe myśli.Totalna klęska.
POMOCY!
Powinnam chyba zacząć rozdawać koty na prawo i lewo każdemu chętnemu!
meg11 pisze:Rany, kolejny zwrot. Ale Ci się wszystko zwala na Twoją biedną głowę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości