ZNAJDKI-Potrzebuja pomocy i domu*PSIA SUROWICA POTRZEBNA !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sie 15, 2012 21:40 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

EVA2406 pisze:Kot kieszonkowy nie ma jeszcze imienia. W ogłoszeniach poszedł jako Pan Samochodzik :)

Ewa chyba nie to maleństwo zostało ogłoszone tylko ten drugi (zdjęcie niżej)

Obrazek

paros

Od: Śro maja 17, 2006 12:35

Post » Czw sie 16, 2012 8:04 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

paros pisze:
EVA2406 pisze:Kot kieszonkowy nie ma jeszcze imienia. W ogłoszeniach poszedł jako Pan Samochodzik :)

Ewa chyba nie to maleństwo zostało ogłoszone tylko ten drugi (zdjęcie niżej)

Obrazek

Nadałam mu samowolnie robocze imię Pan Samochodzik :mrgreen:
W każdym razie - chłopaczek dzisiaj jedzie do domu :dance:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw sie 16, 2012 8:12 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Dzieki dziewczyny za słowa pocieszenia, za pożegnanie Kasi. Kasia była w tragicznym stanie, bardzo chora i gdybym wiedziała na 100%, że sie nie uda, nie przedłużałabym cierpienia tej kruszynki. Jednak po kilku cieżkich przypadkach np.Otis z parwo, którego jak w lecznicy wyciągali z transportera zastanawiali sie, czy jeszcze żyje, Nira i Nila po toksemi robaczej, które były w stanie agonalnym, gdzie kilka nocy wstawałam patrząc czy jeszcze oddychają, psy, które każdy kto widział był pewny, że umrą, że nie możliwym jest, aby z tego wyszły, każdy kto je widział mówił, że nie warto przedłużac cierpienia, żeby dac im odejśc, mimo wszystko nie poddaliśmy sie. Wygralismy walke o życie. Każdy z w/w psów nie ma żadnych powikłań po chorobie, mają wspaniałe domy u boku kochających właścicieli. Miałam cichą nadzieje, że z Kasią bedzie podobnie. Pomyliłam sie. :sadness: Przepraszam kiciu. :candle:

Dnia kiedy pochowałam Kasie facet przywiózł mi kolejnego koteczka. Podobno znalazł go pod maską samochodu na silniku. Tylko jak on by tam wlazł? Jest to kocurek, który ma ok. 2 tyg. nie potrafi sam jeśc, rusza sie jeszcze bardzo nieporadnie, w zasadzie sie czołga. Jest zdrowy, silny i dzieki mojej znajomej jest u jej mamy, która ma dośwadczenie z takimi kocietami. I znów mam nadzieje, że uda sie maluchowi. To kocurek, którego zdjecia zamieściła paros.

Obrazek

Obrazek

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Czw sie 16, 2012 8:15 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

To Kasieńka powróciła w innym futerku - kiciuś nawet trochę podobny.
Śliczny jest :1luvu: Jak z nochalkiem i oczkami? Na zdjęciach wyglądają OK.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 16, 2012 8:28 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Wieści, które dostałam od Marty:
"Chłopak zjadł, zrobił siku, ssie przez sen. Brzuch miekki, płuca raczej czyste, brudny strasznie, powinno byc ok."

Zrobił trzy kupki, dwie pierwsze twarde, trzecia juz ok. Ma apetyt, dużo sika. próbuje chodzic i mruczy. "Nie wiem, czy mama go odda, bo juz go chyba usynowiła" :P

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Czw sie 16, 2012 8:43 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Chłopczyk :1luvu:

Erin

Post » Czw sie 16, 2012 8:58 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

paula82 pisze:Wieści, które dostałam od Marty:
"Chłopak zjadł, zrobił siku, ssie przez sen. Brzuch miekki, płuca raczej czyste, brudny strasznie, powinno byc ok."

Zrobił trzy kupki, dwie pierwsze twarde, trzecia juz ok. Ma apetyt, dużo sika. próbuje chodzic i mruczy. "Nie wiem, czy mama go odda, bo juz go chyba usynowiła" :P

Super wieści :) :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sie 16, 2012 9:06 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

A co słychać o Persika?
Obrazek

Erin

Post » Czw sie 16, 2012 9:20 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Cezar na Youtubie - program z tvp2 z poniedziałku

http://www.youtube.com/watch?v=TlPS6ArBgq0
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw sie 16, 2012 9:24 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Erin pisze:A co słychać o Persika?
Obrazek

zdjęcia rudego w nowym domku :ok: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=143406&start=345
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw sie 16, 2012 9:33 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Paros, malagos - dajcie znać, co nowego u Znajdek.

Erin

Post » Czw sie 16, 2012 11:24 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Erin pisze:Paros, malagos - dajcie znać, co nowego u Znajdek.

do przytuliska trafił piesek, który błąkał się od ok. 10 dni. Chyba nikt go nie szuka, bo nie spotkałam ogłoszeń?? Szukamy jego właściciela albo nowego domu. Jest młody, ma ok. 1-1,5 roku.

Może dać go na fb?

Obrazek

paros

Post » Czw sie 16, 2012 13:53 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Nie ma sprawy :)
Wrzucisz, czy ja mam to zrobić?

Erin

Post » Czw sie 16, 2012 18:22 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

Erin pisze:Nie ma sprawy :)
Wrzucisz, czy ja mam to zrobić?

Wrzuć, bo muszę zrobić trochę ogłoszeń psiakom w potrzebie

Cezar na Youtube - program z TV2 z poniedziałek

http://www.youtube.com/watch?v=TlPS6ArBgq0

paros

Post » Czw sie 16, 2012 18:31 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc - domy, leki, kar

A masz jakieś dodatkowe informacje o psiaku?

Erin

[poprzednia][następna]