Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Jutro lub pojutrze, dziś się nie ruszyłam z domu, z czego paru osobników w kolorach czarnym, burym i białym było b.zachwyconych![]()
Zresztą dziś jakoś mało wetów działa, a do jutra raczej mu się nic nie stanie![]()
Jutro muszę jeszcze na chwilę do roboty podjechać, a potem Jeża zawieźć do DS - mogę nie zdążyć.
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Jutro lub pojutrze, dziś się nie ruszyłam z domu, z czego paru osobników w kolorach czarnym, burym i białym było b.zachwyconych![]()
Zresztą dziś jakoś mało wetów działa, a do jutra raczej mu się nic nie stanie![]()
Jutro muszę jeszcze na chwilę do roboty podjechać, a potem Jeża zawieźć do DS - mogę nie zdążyć.
Uprzedź go aby sie psychicznie jako tako na stresy nastawił.
OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Jutro lub pojutrze, dziś się nie ruszyłam z domu, z czego paru osobników w kolorach czarnym, burym i białym było b.zachwyconych![]()
Uprzedź go aby sie psychicznie jako tako na stresy nastawił.
Kogo?
Brzdąca, Jeża, dom Jeża, czy weta?
OKI pisze:Brzdąca nie będę uprzedzać... bo go nie znajdę
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Brzdąca nie będę uprzedzać... bo go nie znajdę
Racja. Proponuję tez ukryć laptopo, aby na 100 % nie wpadł na pomysł, że Duzi będą coś od niego chcieć.
OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Brzdąca nie będę uprzedzać... bo go nie znajdę
Racja. Proponuję tez ukryć laptopo, aby na 100 % nie wpadł na pomysł, że Duzi będą coś od niego chcieć.
Ja już gdzieś pisałam, że Brzdąc jest wybitnie niecytaty
_ogonek_ pisze:OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Brzdąca nie będę uprzedzać... bo go nie znajdę
Ja już gdzieś pisałam, że Brzdąc jest wybitnie niecytaty
A jak się naumiał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości