PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 15, 2012 9:45 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

kurczę, ostatnio były poszukiwania i same felvki :roll: a jak już się zdarzy to nie ma co zrobić :| Kilka stron wcześniej Szalony Kot wstawiała kandydatów tylko nie wiem czy to nadal aktualne
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sie 15, 2012 12:00 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Witam po urlopie i nadrabiam.

Never pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=145159

ktoś ma na zbyciu kotkę z FIV albo małego kocurka?

To Basia szuka towarzyszki dla Wnyka, więc kocurek odpada. Kotka musi też być nieco z charakterem, bo Wnyk lubi dominować.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro sie 15, 2012 14:35 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Szmatki i karma u mnie. Ma ktoś coś jeszcze do oddania na Paluch? zbiórka u mnie na Mokotowie. (czy takie talerzyki jednorazowe-papierowe się przydadzą?- dosyć duże są)

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Śro sie 15, 2012 15:37 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

moje uzbierane szmatki już zaadresowane na adres MałgosiZ.
słuchajcie, a czy miseczki recyklingowe też wchodzą w grę? np. po serkach, sałatkach? wyrzuca się to, a można by było spożytkować..
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro sie 15, 2012 15:42 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Właśnie, bo ja też kolekcjonuję
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro sie 15, 2012 16:44 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

turkusowa pisze:moje uzbierane szmatki już zaadresowane na adres MałgosiZ.
słuchajcie, a czy miseczki recyklingowe też wchodzą w grę? np. po serkach, sałatkach? wyrzuca się to, a można by było spożytkować..

To też jest bardzo dobry pomysł :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro sie 15, 2012 17:47 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

alareipan pisze:Witam po urlopie i nadrabiam.

Never pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=145159

ktoś ma na zbyciu kotkę z FIV albo małego kocurka?

To Basia szuka towarzyszki dla Wnyka, więc kocurek odpada. Kotka musi też być nieco z charakterem, bo Wnyk lubi dominować.

Nie weszłam w link :oops:

Pudełka po wszystkim- bardzo fajny pomysł. Po serkach wiejskich, plastiki wszelkie- jeżeli tylko ktoś ma miejsce żeby zbierać to serdeczna prośba aby to robić :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sie 15, 2012 18:17 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Wesprzyjmy kocie brzuszki JOKOTowe, w głosowaniu KrakVet ;)

ZuzCat

Od: Pon sie 23, 2010 11:15

Post » Śro sie 15, 2012 18:23 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

ZuzCat, bardzo dziękuję :D
Robimy, co możemy, żeby wyłapywać koty przed Paluchem, sama mam jedną taką - lejącąpokątach, co ją rodzina chciała litościwie do schronu oddać po śmierci pani :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro sie 15, 2012 19:45 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

A propos zwirkow, kuwet itd.
Dzis wszystko bylo zamkniete wiec nie udalo mi sie kupic paletu.
Jamkasica - ja mialam na mysli palet dla pokoi adopcyjnych - ew sterylek lub klatek - czyli tam, gdzie koty nie maja wyjscia na dwor.
Sponsorowanie calego szpitala byloby przeciez ogromnym wydatkiem...
Najbardziej moim zdaniem potzebuja zwirku kocieta - siedza w malych klatkach i nie wiedza, ze maja sikac wlasciwie pod siebie (wiekszosc z nich spi w kuwetach). Dzis sie posypalo troche zwirku i od razu sie towarzystwo rozkrecilo.
Jak dobrze pojdzie to w sobote moze uda sie zrobic w jednym z dodatkowych pokoi zrobic biegalnie dla podrostkow.
Kotki ktore przychodza sa coraz wieksze i nie ma ich gdzie lokowac - (w adopcyjnym brakuje klatek) a sa za duze na transportery.
Mysle ze papierowe tacki sie nie przydadza - jesli juz to plastikowe lub styropianowe - tego typu http://allegro.pl/naczynia-jednorazowe- ... 89040.html
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Śro sie 15, 2012 20:02 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

A mnie się marzy duża akcja na np FB w celu zdobycia klatek dla kociąt do pokoi adopcyjnych. Kto tam nie był ten nie wie , że kocięta siedzą głównie w maleńkich klatkach po chomikach,ptaszkach itp . Stąd brak miejsca na małą kuwetę, posłanko,miseczki. Gdyby tak zdobyć środki na zakup jednakowych (aby wygodnie stawiać jedną na drugiej) sensownych klatek , maluchom od razu byłoby lepiej .
Czy jest z nami ktoś kto ogarnia FB i mógłby taką akcję przeprowadzić ?
Może wspólnymi siłami coś zdziałamy w tym temacie ? Bo dla mnie FB to wyższy stopień wtajemniczenia :roll: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro sie 15, 2012 20:20 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Przyłączę się, jeśli można;) Wątek podczytuję po cichutku od jakiegos czasu, bardzo chciałabym jakoś pomóc (póki co dziś z Niemiec wyjechała paczka dla kotów). FB ogarniam jako tako, chętnie podpowiem;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Śro sie 15, 2012 21:29 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

MalgosiaZ pisze:A mnie się marzy duża akcja na np FB w celu zdobycia klatek dla kociąt do pokoi adopcyjnych. Kto tam nie był ten nie wie , że kocięta siedzą głównie w maleńkich klatkach po chomikach,ptaszkach itp . Stąd brak miejsca na małą kuwetę, posłanko,miseczki. Gdyby tak zdobyć środki na zakup jednakowych (aby wygodnie stawiać jedną na drugiej) sensownych klatek , maluchom od razu byłoby lepiej .
Czy jest z nami ktoś kto ogarnia FB i mógłby taką akcję przeprowadzić ?
Może wspólnymi siłami coś zdziałamy w tym temacie ? Bo dla mnie FB to wyższy stopień wtajemniczenia :roll: .

Małgosiu, moja koleżanka i ja możemy się podjąć prowadzenia akcji fb, z zawodu zajmujemy się prowadzeniem fb różnych dużych firm, ja jestem dodatkowo grafikiem, no i jak mówię pracujemy w agencji zajmującej się social media.

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Śro sie 15, 2012 21:50 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

enedue :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]