Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 15, 2012 9:02 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Almare pisze:Byłam w parku. Kiciałam, wołałam, grzechotałam i wreszcie się pojawił. Piękny, czarny kot. Wybiegł mi na spotkanie tak, jak zawsze to robił Sauronek. Już myślałam, że to może on, ale ten kotek miał obróżkę i zielone oczy. Pomizialiśmy się, porozmawialiśmy, dał się nawet wziąć na ręce. Ale to nie mój kotek :'(... Czuję się strasznie. Chce mi się wyć. Sauronku, gdzie jesteś :'(???

O jejku :(.... Współczuję, ale na pewno Sauron też się znajdzie! Zobaczysz :)! :ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro sie 15, 2012 9:31 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Kocie, dziękuję za wsparcie :). Jest mi strasznie, strasznie potrzebne :).

W ogóle dziewczyny jesteście bardzo kochane. Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Dajecie mi siłę żebym się nie poddała tylko szukała Sauronka do upadłego. Dziękuję Wam za to :)...
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

Post » Śro sie 15, 2012 11:49 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Wyję jak głupia. A jak on nie żyje? Wszędzie dookoła robią teraz remonty elewacji. A jak go gdzieś zamknęli? Zamurowali? A ja nie mam szans żeby go odnaleźć?

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 15, 2012 12:29 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Nie wyj. Ubierz się, weź kocie jedzenie i idź. Co z panem Sady 9?
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Śro sie 15, 2012 12:30 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Spokojnie. Nie zamurowali. 8O
Odnajdzie się. Pamiętaj o odnawianiu ogłoszeń. Podejdź do majstrów od elewacji, wspomnij o Sauronku, niech go mają na uwadze :).
Sprawdź te tropy, o których wiesz. Powolutku. Odnajdzie się. Musi!!! :kotek:
Dopóki szukasz, jest szansa! :ok: :ok: :ok:

RudyiSrebrnyKot

Post » Śro sie 15, 2012 12:31 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

:ok:
Obrazek

LechuMan

Od: Nie paź 16, 2011 11:47

Post » Śro sie 15, 2012 12:46 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Dzisiaj jest 15 VIII, majstrowie dzisiaj nie pracują. I pan na Sadach też pewnie jest w domu. Idź tam, zagadnij go.

Michelle zlapana ! Jest w domu !

Teraz pora na Sauronka !
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Śro sie 15, 2012 21:48 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

lamiglowka, nawet nie wiesz jak się cieszę :)!!!!!! To przecudowna wiadomość :). Twoja wytrwałość została nagrodzona :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 15, 2012 22:43 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Idę kiciać. Tylko nie wiem gdzie :(...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Czw sie 16, 2012 4:53 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

I znowu nic :'(...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Czw sie 16, 2012 6:17 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Ja już nie wiem co mam robić :(. Kiciać blisko domu bo może się chować, łazić po parku bo mógł powędrować gdzieś dalej. Czy może na zmianę, raz tu, raz tu. Czy późnym wieczorem czy nad ranem, a w dzień też by się przydało. A najgorzej, że mój organizm też się zaczyna dopominać o swoje. Słaniam się na nogach albo chodzę zupełnie na rzęsach. Coraz więcej osób mi zaczyna mówić, że Go już nie znajdę. Staram się ich nie słuchać, odcinać się od tego co mówią. Walę głową w mur z uporem maniaka, ale mur twardy a głowa pusta. Sauron, pokaż się !!! Proszę Cię :'(...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Czw sie 16, 2012 7:47 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Rozmawiałam właśnie z p. Piotrem karmicielem i powiedział mi, że ten kotek, na którego "polowałam" w piątek cały czas tam przychodzi i nawet dzisiaj go widział. Umówiliśmy się na wieczór i. Powiedział, że nie będzie wcześniej karmił kotów. Poprosiłam go też, że jak zobaczy go w dzień to żeby zwrócił baczną uwagę na kolor oczu tego kotka. A do wieczora będę siedzieć jak na szpilkach...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Czw sie 16, 2012 10:14 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

To kciuki są :ok:
Oby się udało :)!

RudyiSrebrnyKot

Post » Pt sie 17, 2012 6:05 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

I znowu dupa :(. Czy mam jeszcze szansę żeby odnaleźć mojego Sauronka :(? Tracę wiarę:(...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt sie 17, 2012 6:12 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Znajdziesz ,nie poddawaj się :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]