Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iljova pisze:kalair pisze:
Cudownie wygląda
Ja już po śniadanku i ćwiczeniach zaraz idę przygotować sobie wstępnie do obiadu a później na spacerek
Co do Moni to nie możliwe żeby spała 15 godzin bo wtedy doba musiałaby mieć ponad 30 godzin
A jak Wam Kretunie minęła noc mam nadzieję że wspanialemizianka dla Was
anulka111 pisze:Tyram dalej
To do której te tyranie ? Kiedy odpoczynek, relaks ?
anulka111 pisze:Tyralam cala noc,by przygotowac pokoj na kladzenie paneli-wlasnie sie klada-brat i jego kolega maja czas do poludnia i postanowili ,ze mi dzis poloza w jednym pokoju,a w sb w drugim. Chalupka tak zastawiona,ze masakra- nie da sie rpzejsc-koty wlaczyly ignora-Rys spi,Smakusia nadzoruje,Gucio zaginal bez wiesci.
Jak skonczyu sie kladzenie,Smakusia sprawdzi,ze nie ma obcego i wywola Gucia z jakiejs czarnej dziury kociej.
anulka111 pisze:Teraz to juz z gorki,ale koszmarem bedzie ponowne rpzeniesienie wszystkiego na miejsce ,a do sb drugi pokoj do wyniesienia![]()
i trzy regaly wielkie do sufitu z ksiazkami w drugim pokoju,bede jeczec jak nawiedzona
Iljova pisze:Wszelkie remonty to bałagan w całym mieszkani najczęściej, to wynoszenie później wnoszenie i układanie wszystkiego, to jest żmudna robota, ale myśl o tym jak będzie po skończonych pracach kiedy już wszystko będzie na swoim miejscujeszcze trochę
Nelly pisze:Witamy się w nowym wąteczku![]()
Kalairku, ja się obawiam, że stanie się coś niemożliwego i kiedyś zabraknie liczb do numerowania kolejnych części![]()
Caragh pisze:Anulka i tak się tylko parę miesięcy tym nacieszyDo 21 grudnia, bodajże
![]()
I jak Kretusie?? Wybawiłyście się w nocy??![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 32 gości