Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2012 22:34 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Polecam malowanie końców ogona odblaskowym lakierem do paznokci ;) Nie szkodzi a widac. Kot się nie udusi .
Zapraszamy na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=149261

blackobsession

Od: Wto lis 30, 2010 23:57

Post » Wto sie 14, 2012 4:54 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

lamiglowka pisze:Cholerka, trzeba sposobem. Trochę kasy poproszę i tak:

za każdego czarnego przedstawionego Tobie 50 zł, a jeżeli trafi się Sauron 500 zł.

Chętni proszeni są o donoszenia do Ciebie czarnych z okolicy.
Ty będziesz im zawiązywać srebrną wstążeczkę nz szyjce, bo odblaskowa.
A jeżeli będzie Sauron - forsa do ręki dla szczęśliwego znalazcy.

CO TY NA TO ?

lamiglowka, no pomysł wydaje się świetny. Tylko czy realny? I już sobie wyobrażam ludzi jak się uganiaja za czarnymi kotami :D... Ale może rzeczywiście warto by było to wszystko zamienić na jakąś kampanię? Tylko, że ludzie nie wiedzą jak się łapie koty i mogliby jeszcze Sauroniątko przepłoszyć :/...
Ostatnio edytowano Wto sie 14, 2012 6:26 przez Almare, łącznie edytowano 2 razy
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

Post » Wto sie 14, 2012 6:06 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

A czy malowanie końcówek ogona na prawdę nie zaszkodzi? Kot się tego nie zje podczas toalety?

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 14, 2012 7:04 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Dzisiaj nad ranem niestety pokonała mnie pogoda. Zmokłam okropnie, przemarzłam. Przez to poczucie porażki jest jeszcze bardziej dotkliwe. Sauronku, tak strasznie za Tobą tęsknię. Czy radzisz sobie jakoś? Znalazłeś jakiś kącik żeby nie moknąć i coś do jedzonka? Czy burczy Ci ciągle w brzuszku? Pokaż się, wróć ze mną do domku. Do pełnej miseczki, ciepłego łóżeczka i pańci, która Cię tak strasznie Kocha. Mam taką straszną dziurę w serduszku, którą tylko Ty możesz wypełnić :(... Znowu łzy ciekną po policzkach. A w pracy trzeba "trzymać fason", ech...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 14, 2012 7:28 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Dzwonił do mnie pan, że na Sadach Żoliborskich od kilku dni pojawia się czarny kotek. Teraz to bym musiała się roztroić :(. A może ktoś mieszka lub bywa niedaleko i mógłby zajrzeć? Sady Żoliborskie 9.

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 14, 2012 9:32 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Siedzenie w pracy mnie dobija. Trzeba udawać, że wszystko jest w porządku a serducho się wyrywa do Sauronka. Bo przecież on gdzieś tam jest !!!

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 14, 2012 9:39 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Po pracy podjedź do tego pana na Sady 9.
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Wto sie 14, 2012 11:12 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Wierzę, że tak jak Kopciuszek rozdzielał ziarna i miał nagrodę w postaci balu :lol: tak w końcu po wielu próbach Almare i Sauron się odnajdą :ok: :ok: :ok: :ok:

Ada, a wtedy nagrodą będzie miseczka ze smakołykami i tulenie, któremu nie będzie końca :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 14, 2012 15:56 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Jak tam? Coś wiadomo?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto sie 14, 2012 16:27 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Sauron wracaj do zatęskonionej Dużej! Za chwilę minie miesiąc na gigancie, wystarczy!

Ogłoszenia w mojej bezpośredniej okolicy wiszą, nawet nie muszę uzupełniać. Taśma impregnuje więc deszcz nie jest problemem. Sady pod szczególnym nadzorem podczas prawie codziennych przebieżek kondycyjnych. Ludzie w większości przychylni i zainteresowani. Nie dość, że nie zrywają Saurona (ogłoszenia drobno-usługowe znikają szybciutko;)), to czytają, widziałam, że ktoś spisywał nr tel. z ogłoszenia.

Rozmawiałam z p. Hanną, karmicielką na Gojawiczyńskiej. Ostatnio widuje czarnego kota, ale stwierdziła, że to nie Sauron. Jej zdaniem to dorodny, wypasiony kot, taki 5kg+ i nie wygląda na zestresowanego zbiega, ale może warto też sprawdzić ten trop...

Aniu siły i wytrwałości! W najbliższym czasie nie mogę niestety pomóc w akcjach w terenie.

Naprawdę nie ma już nikogo na Żoliborzu do wsparcia w bezpośrednich poszukiwaniach???

maryniaj

Od: Śro wrz 15, 2010 23:13

Post » Wto sie 14, 2012 17:09 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Raju, co za dzień. Dopiero dotarłam do domu.Trochę popadało i się porobiły takie korki, że zwariować można. I ciągle siąpi się z nieba. Myślicie, że przy takiej pogodzie da radę szukać kota?

maryniaj, niestety nie mam tu na Żoliborzu nikogo. I ani jednego ani drugiego czarnego kotka z okolicy nie widziano od dwóch dni. Może siedzą gdzieś schowane przed tą paskudną pogodą?

Chodzę dzisiaj na rzęsach...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 14, 2012 17:26 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

To wspaniałe, że masz telefony, że ludzie już wiedzą o ogłoszeniach, to już jest wielki sukces.
Czyli szukanie jest skuteczne. Oby tylko Sauronek okazał się być jednym z tych czarnych kotków :ok:
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Wto sie 14, 2012 21:28 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Sorki, pogoda nie ma znaczenia. Szukam niezależnie od pogody.

A co na Sadach 9?
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Śro sie 15, 2012 8:41 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Byłam w parku. Kiciałam, wołałam, grzechotałam i wreszcie się pojawił. Piękny, czarny kot. Wybiegł mi na spotkanie tak, jak zawsze to robił Sauronek. Już myślałam, że to może on, ale ten kotek miał obróżkę i zielone oczy. Pomizialiśmy się, porozmawialiśmy, dał się nawet wziąć na ręce. Ale to nie mój kotek :'(... Czuję się strasznie. Chce mi się wyć. Sauronku, gdzie jesteś :'(???

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 15, 2012 8:43 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Na Sadach 9 jeszcze nie byłam bo wczoraj padłam.

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

[poprzednia][następna]