Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 10, 2012 10:43 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

A ja mam pytanie
ile u Was kosztuje badanie podstawowe krwi kociaka? Muszę se porównać.. :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt sie 10, 2012 11:05 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Pytasz o morfologię czy razem z biochemią?
Morfo u nas 20zł.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 10, 2012 11:10 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

A takie morfo + mocznik, krea, cukier...
Bo mi mówią 100,- 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 10, 2012 11:17 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Tu masz cenę z wątku Antosia:
viewtopic.php?p=8269735#p8269735

Ja nie pamiętam dokładnie , bo płaciłam od razu hurtem i za badanie, i za inne rzeczy. Kojarzy mi się 80-90 zl. Z tym, że to było 2 lata temu.

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pt sie 10, 2012 11:20 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

U nas za mocznik i kreatyninę oraz za parametry nerkowe liczą po 12zł, za cukier nie wiem, ale pewnie podobnie.
Ja standardowo badałam do tej pory swoje koty prosząc o morfologię, CREA, UREA i ALAT/ASPAT - juz nie pamiętam (któryś jeden wątrobowy). Płaciłam za to niecałe 6 dych.

Erin

Post » Pt sie 10, 2012 12:02 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Dzieki . Każda dycha sie liczy, więc chcę wiedzieć czy mam dzwonić po lecznicach :? Tyle, że ta jest najbliżej a ja tylko taxi..

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 10, 2012 13:12 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Morelowa, coś się z kociastymi dzieje, czy tak profilaktycznie je ukłujesz?
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt sie 10, 2012 13:34 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Morela ma brzydką sierść :cry: Innych objawów dziania się nie ma :? Biała się 'dzieli', czarna [na grzbiecie] jest matowa i ma okropny podszerstek kosmaty, a oczywiście o czesaniu to moge sobie pomarzyć :?
Z Migdałem na razie nie - zobaczymy. On ma też taką 'rozczapirzoną' białą sierść, czarną - błyszczącą. Wiosną miał dobre wyniki.
Oba normalnie kupają i sikają.

Obrazek

morelowa

Post » Wto sie 14, 2012 21:13 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Morelowa, na pewno wszystko jest ok, jak moje koty mają brzydką sierść (na moje matczyne oko), to je smaruję jakimś dobrym olejem :D Wyglądają jeszcze gorzej, ale po jakimś czasie jest lepiej :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

uwaga: konkurs na podpisy pod zdjęciami,proszę o imiona kotów i komentarze, nagroda gwarantowana :wink:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto sie 14, 2012 21:54 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Fanszeto, z Białowieży nadajesz?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro sie 15, 2012 8:14 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Ja tylko do przedostatniego, tego z łapką z bransoletką - to wygląda na dręczenie kotka-netoperka :mrgreen: :mrgreen:
To kto to jest ? Dlaczego nie ma dat?

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 16, 2012 20:21 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Nadaję ostatni dzień z Gdańska. Dat nie ma, bo ktoś mi wyłączył opcje w aparacie (pewnie ja sama :mrgreen: , przypadkiem), ale zdjęcia są z dnia umieszczenia w wątku.
Dręczony Netoperek pokazuje gruby brzuszek :D , ja mu trochę pomagam. Zresztą po to ma się koty, żeby je podręczyć ździebko :wink:
Do Białowieży wyjeżdżamy dziś w nocy. Z nami jadą Kawka i Antoni. Reszta zostaje w domu pod opieką młodych.

Czekam na identyfikację innych kociastych na zdjęciach.
Nikt nie chce nagrody 8O :mrgreen:

A to Netoperek z góry:
Obrazek

Fanszeta

Post » Czw sie 16, 2012 20:52 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

On, ten Netoperek, to dzieciak straszny, malusi :D
Na drugim zdjeciu , z butem , to Antek.
?
Nie ma Felutki... czy się odwróciła
?
Dalej nie będe bo jeszcze kotecka wygram .. :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 16, 2012 21:12 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Z butem to Felutka :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt sie 17, 2012 7:40 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

TO nie Netoperek, tylko mój Pralinek :P :wink:
Dzięki za PW, odezwę się.

Erin

[poprzednia][następna]