Dziunia/Bibi/Gienia już w domku :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 14, 2012 19:41 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Mogę ci małą poogłaszać, tylko daj mi do siebie kontakt :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 14, 2012 20:20 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

kamari pisze:Mogę ci małą poogłaszać, tylko daj mi do siebie kontakt :ok:

a c dokładnie chcesz tylko nr fona? nie spisałaś ostatnio? Adresu nie zamierzam umieszczać w żadnych ogłoszeniach
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sie 14, 2012 20:38 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Karolek(ona) pisze:
kamari pisze:Mogę ci małą poogłaszać, tylko daj mi do siebie kontakt :ok:

a c dokładnie chcesz tylko nr fona? nie spisałaś ostatnio? Adresu nie zamierzam umieszczać w żadnych ogłoszeniach

Tylko telefon. Na pewno gdzieś zapisałam, tylko nie wiem, gdzie jest to "gdzieś" :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 14, 2012 21:54 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Karolka ale miasto choć podaj do ogłoszenia.To akurat ważne.Nikt z drugiego końca Polski nie chciałby jej wieźć :roll: to stres i różnie bywa.Niektóre mają chorobę lokomocyjną.Na szczęście rzadko :) Mi odmówiono kota z miau z końca Polski i rozumiem to.To było przed B.Byłam bezkotna wtedy :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sie 14, 2012 22:15 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Miasto znam. Pytanie - czy piszemy w ogłoszeniu, ze można kicię dowieźć dalej.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 15, 2012 15:09 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

kamari pisze:Miasto znam. Pytanie - czy piszemy w ogłoszeniu, ze można kicię dowieźć dalej.

no jak sie transport znajdzie to tak, ale wizyta przed i po adopcyjna, deklaracja sterylki itp mnie interesuje
i nie bez podawania nazwiska
nr podam ci ten z play na pw
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro sie 15, 2012 17:18 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Karola, daję tekst na podstawie pierwszego postu:

Kotkę zabrałam z ulicy w czwartek 9 sierpnia. Błąkała się, co chwila wbiegała na jezdnie.
Nikt nie zwracał na nią uwagi więc co miałam zrobić, złapałam to to małe coś i przyniosłam malucha do domu.
Kotka ma około 3 miesięcy, ładnie kuwetkuje, je, ma czyste oczka, nosek i uszka - nie widać żeby była chora.
W czwartek od razu ją odrobaczyłam .
Ja mam swoje 2 kocury roczne i niestety nie stać mnie na kolejnego kota.
Mała jest towarzyska, 2 dni prychała na chłopaków, ale już się z nimi bawi, wyjada im z misek i ustawia po kątach :-)
nadaje się na dokocenie.
Domek niewychodzący!
Chętny musi wyrazić zgodę na wizytę przed i po adopcyjną, oraz podpisać umowę adopcyjna która zobowiązuje między innymi do sterylizacji kotki jak dorośnie.
Gdyby znalazł się chętny domek z innego miasta, będziemy szukać transportu!
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 15, 2012 17:36 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

To ja kciuki potrzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sie 15, 2012 18:07 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

kamari pisze:Karola, daję tekst na podstawie pierwszego postu:

Kotkę zabrałam z ulicy w czwartek 9 sierpnia. Błąkała się, co chwila wbiegała na jezdnie.
Nikt nie zwracał na nią uwagi więc co miałam zrobić, złapałam to to małe coś i przyniosłam malucha do domu.
Kotka ma około 3 miesięcy, ładnie kuwetkuje, je, ma czyste oczka, nosek i uszka - nie widać żeby była chora.
Mała jest towarzyska, 2 dni prychała na chłopaków, ale już się z nimi bawi, wyjada im z misek i ustawia po kątach :-)
nadaje się na dokocenie.
Domek niewychodzący!
Chętny musi wyrazić zgodę na wizytę przed i po adopcyjną, oraz podpisać umowę adopcyjna która zobowiązuje między innymi do sterylizacji kotki jak dorośnie.

a jakos ładniej tego nie idzie napisac ? bo ja nie umiem pisac ogłoszen :P a ważne by zaczęcało bo ja nie wyrobie na 3 koty za długo, to ma le zre jak koń a mi sie zapasy kurcza, i zamykanie chlopakow w lazience tez jest wredne ale wtedy zoe spokojnie zjesc

Karolek(ona)

Post » Śro sie 15, 2012 18:50 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Karolek(ona) pisze:
kamari pisze:Karola, daję tekst na podstawie pierwszego postu:

nadaje się na dokocenie.
Domek niewychodzący!

a jakos ładniej tego nie idzie napisac ? bo ja nie umiem pisac ogłoszen :P a ważne by zaczęcało bo ja nie wyrobie na 3 koty za długo, to ma le zre jak koń a mi sie zapasy kurcza, i zamykanie chlopakow w lazience tez jest wredne ale wtedy zoe spokojnie zjesc

Też się dopiero uczę pisać ogłoszenia. A jak byś chciała? zrobić z tego jakąś historyjkę?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 15, 2012 18:53 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

nie wiem, ale czy to moje nie jest badziewne?

Karolek(ona)

Post » Śro sie 15, 2012 18:55 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Karolek(ona) pisze:nie wiem, ale czy to moje nie jest badziewne?

Wcale nie. Jest historia małej i wszystkie informacje.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 15, 2012 19:00 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

napisz mniej, ze młoda, mila, przytulasna kicia, szuka domu, ze dogaduje sie z innymi kotami, ze raczej zdrowa - nie pisz wszystkiego tego co ja napisalam. ludzie jak maja duzo czytac to nie wiedza co czytaja

Karolek(ona)

Post » Śro sie 15, 2012 20:19 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

Jutro pomyślę i napiszę inny tekst :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 15, 2012 20:20 Re: ok. 3miesięczna kotka szuka domku - Kalisz

kamari pisze:Jutro pomyślę i napiszę inny tekst :ok:

ten ponoc odstrasza c napisałam aja nie wiem co pisac , nie bylam nigdy tymczasem i nie chce nim byc - to jest wyjatek.

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]