Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kamari pisze:Mogę ci małą poogłaszać, tylko daj mi do siebie kontakt
Karolek(ona) pisze:kamari pisze:Mogę ci małą poogłaszać, tylko daj mi do siebie kontakt
a c dokładnie chcesz tylko nr fona? nie spisałaś ostatnio? Adresu nie zamierzam umieszczać w żadnych ogłoszeniach
kamari pisze:Miasto znam. Pytanie - czy piszemy w ogłoszeniu, ze można kicię dowieźć dalej.
kamari pisze:Karola, daję tekst na podstawie pierwszego postu:
Kotkę zabrałam z ulicy w czwartek 9 sierpnia. Błąkała się, co chwila wbiegała na jezdnie.
Nikt nie zwracał na nią uwagi więc co miałam zrobić, złapałam to to małe coś i przyniosłam malucha do domu.
Kotka ma około 3 miesięcy, ładnie kuwetkuje, je, ma czyste oczka, nosek i uszka - nie widać żeby była chora.
W czwartek od razu ją odrobaczyłam .
Ja mam swoje 2 kocury roczne i niestety nie stać mnie na kolejnego kota.
Mała jest towarzyska, 2 dni prychała na chłopaków, ale już się z nimi bawi, wyjada im z misek i ustawia po kątach![]()
nadaje się na dokocenie.
Domek niewychodzący!
Chętny musi wyrazić zgodę na wizytę przed i po adopcyjną, oraz podpisać umowę adopcyjna która zobowiązuje między innymi do sterylizacji kotki jak dorośnie.
Gdyby znalazł się chętny domek z innego miasta, będziemy szukać transportu!
Karolek(ona) pisze:kamari pisze:Karola, daję tekst na podstawie pierwszego postu:
Kotkę zabrałam z ulicy w czwartek 9 sierpnia. Błąkała się, co chwila wbiegała na jezdnie.
Nikt nie zwracał na nią uwagi więc co miałam zrobić, złapałam to to małe coś i przyniosłam malucha do domu.
Kotka ma około 3 miesięcy, ładnie kuwetkuje, je, ma czyste oczka, nosek i uszka - nie widać żeby była chora.
W czwartek od razu ją odrobaczyłam .
Ja mam swoje 2 kocury roczne i niestety nie stać mnie na kolejnego kota.
Mała jest towarzyska, 2 dni prychała na chłopaków, ale już się z nimi bawi, wyjada im z misek i ustawia po kątach![]()
nadaje się na dokocenie.
Domek niewychodzący!
Chętny musi wyrazić zgodę na wizytę przed i po adopcyjną, oraz podpisać umowę adopcyjna która zobowiązuje między innymi do sterylizacji kotki jak dorośnie.
Gdyby znalazł się chętny domek z innego miasta, będziemy szukać transportu!
a jakos ładniej tego nie idzie napisac ? bo ja nie umiem pisac ogłoszena ważne by zaczęcało bo ja nie wyrobie na 3 koty za długo, to ma le zre jak koń a mi sie zapasy kurcza, i zamykanie chlopakow w lazience tez jest wredne ale wtedy zoe spokojnie zjesc
Karolek(ona) pisze:nie wiem, ale czy to moje nie jest badziewne?
kamari pisze:Jutro pomyślę i napiszę inny tekst
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Paula05 i 48 gości