Beata pisze:lidka02 pisze:Proszę nie dzwonic do żadnego weta ..
Widze że znów są jakieś przepychanki pod moją osobą więc prosze nie dzwoń nigdzie .Jak złapie kotke wysterylizuje zapłace z bazarku a jak ktos będzie chciał mi tą kase oddać zabiore paragon z kwotą za sterylkę , i można mi pieniądze oddać .Nie chcę niczego podanego na tacy albo żeby za mnie ktoś odwalał robotę .Dziękuje dam sobie radę sama jak dotąd z pomocą znajomych którzy się nie czepiaja ..
Lidka, czy paragon bedzie mial wyszczegolnienie, ze to koszt sterylki? watpie...
ja chce zaplacic za sterylke i NA KONTO LECZNICY - moze przeciez byc tak, ze kota zlapana, dajesz mi cynk i place przelewem natychmiast (moge podac telefon komorkowy)
NIE ZAPLACE na podstawie paragonu bez wyszczegolnionej uslugino chyba, ze wezmiesz fakture na siebie i tam to wyszczegolnienie bedzie
![]()
i powiem jeszcze tak - takie swiete oburzanie sie i rezygnowanie z pomocy na okreslonych warunkach bardzo zle mi sie kojarzy
Moge zabrać fakture na siebie nie ma problemu , wet może też napisać za co jest zapłacone i dać pieczątke .Mam dość ciągle ktoś o coś mi truje to nie pomaga mi w niczym ale zniechęca .