Moje 5 FeLV. Mały walczy o życie ;( zgredek za TM.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 14, 2012 12:20 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

Zofia.Sasza pisze:
lidka02 pisze:Jutro przypada mi pora karmienia spróbuje złapać choć jedną kotkę ...

Tylko że jutro jest święto państwowe i wątpię aby wet zechciał ją przyjąć... Może umówmy się tak, że w tym tygodniu załatwiamy z lecznicą, a łapiemy od przyszłego? Trzeba zarezerwować miejsce etc. C Ty na to?

Znaczy się Ty zadzwonisz do lecznicy w tym tygodniu a Lidka złapie kota w przyszłym, dowiezie, odbierze, przetrzyma i wypuści a potem będzie liczyła, że ktoś, kto się zadeklarował w wątku ankiety KV jej odda pieniądze? Mam nadzieję, że się zapał i chęć pomocy Lidce nie skończą wraz z końcem ankiety.

Na razie były głosy, że łapać "teraz zaraz już", więc faktycznie najlepiej łapać teraz zaraz już, bo nie jest powiedziane, że kot się da złapać od razu, dzień wolny czy nie.

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Wto sie 14, 2012 14:24 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

Lidka cieszę się mimo wszystko udziałem Twoim w ankiecie
może nie wygrasz ale zyskać możesz pomoc innego rodzaju
w końcu nie będziesz sama
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto sie 14, 2012 14:40 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

Kasiaufo pisze:
Zofia.Sasza pisze:
lidka02 pisze:Jutro przypada mi pora karmienia spróbuje złapać choć jedną kotkę ...

Tylko że jutro jest święto państwowe i wątpię aby wet zechciał ją przyjąć... Może umówmy się tak, że w tym tygodniu załatwiamy z lecznicą, a łapiemy od przyszłego? Trzeba zarezerwować miejsce etc. C Ty na to?

Znaczy się Ty zadzwonisz do lecznicy w tym tygodniu a Lidka złapie kota w przyszłym, dowiezie, odbierze, przetrzyma i wypuści a potem będzie liczyła, że ktoś, kto się zadeklarował w wątku ankiety KV jej odda pieniądze? Mam nadzieję, że się zapał i chęć pomocy Lidce nie skończą wraz z końcem ankiety.

Na razie były głosy, że łapać "teraz zaraz już", więc faktycznie najlepiej łapać teraz zaraz już, bo nie jest powiedziane, że kot się da złapać od razu, dzień wolny czy nie.

Nie. Będzie zrobiony przelew na konto lecznicy - takiej która zrobi to tanio i dobrze. Nie bardzo rozumiem, czemu jesteś napastliwa? Przecież my chcemy pomóc, nie zaszkodzić?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 14, 2012 15:13 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

Mysle że najlepiej robić to u mojego weta on robi dobrze a koty które wypuściłam są zdrowe , może będzie róznica 20zł między wetem fundacyjnym a moim , mam kase z bazarku to ta różnice dołoże .Bo jeżeli będzie to pan .Borkowski to kiedyś do niego jezdźiłam i dużo kasował podziękowałam ale chyba będzie to pani .Michna więc też tam byłam kilka razy ktoś mi polecił i byłam z Lolkiem miał biegunke i się nie rozpoznali a był to początek pp. więc za nia dziękuje .A Lolek to mój białaczkowy przechorował to strasznie ale przeżył i uratował go ten wet co jeżdżę do niego obecnie.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sie 14, 2012 15:19 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

lidka02 pisze:Mysle że najlepiej robić to u mojego weta on robi dobrze a koty które wypuściłam są zdrowe , może będzie róznica 20zł między wetem fundacyjnym a moim , mam kase z bazarku to ta różnice dołoże .Bo jeżeli będzie to pan .Borkowski to kiedyś do niego jezdźiłam i dużo kasował podziękowałam ale chyba będzie to pani .Michna więc też tam byłam kilka razy ktoś mi polecił i byłam z Lolkiem miał biegunke i się nie rozpoznali a był to początek pp. więc za nia dziękuje .A Lolek to mój białaczkowy przechorował to strasznie ale przeżył i uratował go ten wet co jeżdżę do niego obecnie.

Porozmawiam w takim razie i z jedną lecznicą i z drugą.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 14, 2012 17:32 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

A ja dziś miałam nocke z głowy wydałam małego co miał poparzone łapki do brata a on był w klatce z szarym kotkiem i tamten sam całą noc co chwile płakał ...I ślepinka została też sama i tak płakała bo nie ma rudego slepka jest u weta , bardzo za nim tęskni .W nocy wstałam i włożyłam ją w koszyk położyłam na łóżku obok siebie włożyłam do niej ręke i tak zasnelismy :mrgreen: , a jak ją wypuszcze to biega za mną jak piesek i jest takka malutka mieści się w dłoni .Nie mam jeszcze dla niej imienia i dla rudego tez nic mi nie przychodzi do głowy , ona jest taka drobna i delikatna , ostrozna z lekka a rudek idzie na przód jak czołg ..

lidka02

Post » Wto sie 14, 2012 17:34 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

lidka02 pisze:A ja dziś miałam nocke z głowy wydałam małego co miał poparzone łapki do brata a on był w klatce z szarym kotkiem i tamten sam całą noc co chwile płakał ...I ślepinka została też sama i tak płakała bo nie ma rudego slepka jest u weta , bardzo za nim tęskni .W nocy wstałam i włożyłam ją w koszyk położyłam na łóżku obok siebie włożyłam do niej ręke i tak zasnelismy :mrgreen: , a jak ją wypuszcze to biega za mną jak piesek i jest takka malutka mieści się w dłoni .Nie mam jeszcze dla niej imienia i dla rudego tez nic mi nie przychodzi do głowy , ona jest taka drobna i delikatna , ostrozna z lekka a rudek idzie na przód jak czołg ..

Rudy-Torpeda
Mała - Migotka
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sie 14, 2012 17:35 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

ruda32 pisze:
lidka02 pisze:A ja dziś miałam nocke z głowy wydałam małego co miał poparzone łapki do brata a on był w klatce z szarym kotkiem i tamten sam całą noc co chwile płakał ...I ślepinka została też sama i tak płakała bo nie ma rudego slepka jest u weta , bardzo za nim tęskni .W nocy wstałam i włożyłam ją w koszyk położyłam na łóżku obok siebie włożyłam do niej ręke i tak zasnelismy :mrgreen: , a jak ją wypuszcze to biega za mną jak piesek i jest takka malutka mieści się w dłoni .Nie mam jeszcze dla niej imienia i dla rudego tez nic mi nie przychodzi do głowy , ona jest taka drobna i delikatna , ostrozna z lekka a rudek idzie na przód jak czołg ..

Rudy-Torpeda
Mała - Migotka

:ryk: :ryk: :ryk: no no nieźle ale torpeda bez ocząt :? a Migotka mi się podoba :ok: :1luvu:

lidka02

Post » Wto sie 14, 2012 17:38 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

lidka02 pisze:
ruda32 pisze:

Rudy-Torpeda
Mała - Migotka

:ryk: :ryk: :ryk: no no nieźle ale torpeda bez ocząt :? a Migotka mi się podoba :ok: :1luvu:

no ślepa torpeda leci gdzie popadnie
co dalej z nimi będzie?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sie 14, 2012 17:41 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

ruda32 pisze:
lidka02 pisze:
ruda32 pisze:

Rudy-Torpeda
Mała - Migotka

co dalej z nimi będzie?

To znaczy nie moge się do dzwionić do weta jak zabieg i chciałam się zapytać o sterylki ale cisza , może ma zabieg,,

lidka02

Post » Wto sie 14, 2012 17:43 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

lidka02 pisze:
ruda32 pisze:
lidka02 pisze:
ruda32 pisze:

Rudy-Torpeda
Mała - Migotka

co dalej z nimi będzie?

To znaczy nie moge się do dzwionić do weta jak zabieg i chciałam się zapytać o sterylki ale cisza , może ma zabieg,,

oby wszystko było ok
biedne te maluchy :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto sie 14, 2012 17:45 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

Będzie ok a jak ma być :ok:

lidka02

Post » Wto sie 14, 2012 18:06 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

Proszę nie dzwonic do żadnego weta ..
Widze że znów są jakieś przepychanki pod moją osobą więc prosze nie dzwoń nigdzie .Jak złapie kotke wysterylizuje zapłace z bazarku a jak ktos będzie chciał mi tą kase oddać zabiore paragon z kwotą za sterylkę , i można mi pieniądze oddać .Nie chcę niczego podanego na tacy albo żeby za mnie ktoś odwalał robotę .Dziękuje dam sobie radę sama jak dotąd z pomocą znajomych którzy się nie czepiaja ..

lidka02

Post » Wto sie 14, 2012 18:18 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

lidka02 pisze:Proszę nie dzwonic do żadnego weta ..
Widze że znów są jakieś przepychanki pod moją osobą więc prosze nie dzwoń nigdzie .Jak złapie kotke wysterylizuje zapłace z bazarku a jak ktos będzie chciał mi tą kase oddać zabiore paragon z kwotą za sterylkę , i można mi pieniądze oddać .Nie chcę niczego podanego na tacy albo żeby za mnie ktoś odwalał robotę .Dziękuje dam sobie radę sama jak dotąd z pomocą znajomych którzy się nie czepiaja ..

Lidka, czy paragon bedzie mial wyszczegolnienie, ze to koszt sterylki? watpie...
ja chce zaplacic za sterylke i NA KONTO LECZNICY - moze przeciez byc tak, ze kota zlapana, dajesz mi cynk i place przelewem natychmiast (moge podac telefon komorkowy)
NIE ZAPLACE na podstawie paragonu bez wyszczegolnionej uslugi :roll: no chyba, ze wezmiesz fakture na siebie i tam to wyszczegolnienie bedzie :wink:

i powiem jeszcze tak - takie swiete oburzanie sie i rezygnowanie z pomocy na okreslonych warunkach bardzo zle mi sie kojarzy :(

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto sie 14, 2012 18:22 Re: 4-część-Moje 5 FeLV i reszta .ZAGŁOSUJ NA NAS ..

nagonka na Lidkę trwa już za długo
nerwy siadają
dogadacie się na spokojnie na pewno
Fundacja przelewała do weta więc tak się da
Lidka wiesz ,że dobrze chcę dla Ciebie
weź na spokojnie pomyśl,kto chce pomoże i tak
Obrazek...Obrazek

ruda32

[poprzednia][następna]