W kolejnej z kolei części przygód naszej gromadki - 27 (

Ostatnio naszła mnie trochę niemoc do pisania,wybaczcie

ALe zacieszam pyska niezmiernie,że mimo to jesteście z nami ,nie odchodzicie od nas,nie omijacie nas
Widzicie,jak z Misią ,Pitkiem merdamy ogonkami z radochy?

U nas było trochę nerwówki,tylko za bardzo nie pisałam

Raz,że nie chciałam zbytnio smęcić,a dwa jakoś tak mi zeszło dziwnie

ALe już smaruję :znaczy poprawiam się

Nasz Pitkolągwa musiał iść na spec naradę kardiologiczną,pedka wyniuchała szmery w sercu
Ale na szczęście to nic groźnego,uff
Cycuś ma jakąś "nitkę" w jednej komorze serducha już od urodzenia ,a że on szczupak,to u niego jest to słyszalne,zwłaszcza najbardziej przy infekcjach
Powinno to mu zaniknąć,albo już z tym zostanie,ale nie jest to groźne całe szczęście
Na kontrollen za 2 lata śmigen
Jeszcze mamy drugą spec naradę ,we wrześniu,odnośnie stópek,ale tu nie mam tak cykora jak z tą pierwszą

A Miśkumba,jak to Miśkumba - pieszczoch,świrKot,miziakKot i co tam jeszcze by należało napisać o moim Poochatym Złodziejskim Nasieniu

U niej zdrówko dopisuje na szczęście cały czas,jesteśmy razem już 6 lat,a mam wrażenie,jakbyśmy ją mieli wieki
Ona sama też niedawno skończyła 6 lat,skradła mi serce ciutkę,odrobinę później,pamiętacie ,jak Wam pisałam,że bałam się przywiązywać?,no, ale nie dałam rady dłużej,Miśkumba wygrała

Teraz może przypomnimy nieco,co gdzie i kiedy było
PIERWSZY NASZ WĄT
POPRZEDNI
NASZE FILMIKI NA YOU TUBE
Sorki wielkie za nieco łysy wstępniak,ale na tym kompie nie mam nic

Mogę nie mieć kiedy zacząć nowej części i tak cuduję,aby coś było,żeby było widać,że coś tam jest na tej pierwszej stronie

No ,ale chęci są szczere spod serducha,o,ja taka jezdem

W każdym razie

MmmrrraaauuuuZapraszam Was

Myszka