Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:lidka02 pisze:A może ktoś mi tą Prowere za sponsoruje ...Już pisałam swoje koty mam wysterylizowane wszystkie na działce też , na mieście mnie nie stac na sterylki ...
Ja Ci mogę zasponsorować, ale potrzebuję recept, nie zdobędę kilku niestety. A 1 opakowanie to tylko 30 sztuk.
Trzeba kupować jak dla ludzi, dla kotów/zwierząt jest znacznie droższa. Dowiem się o cenę.
kamari pisze:casica pisze:lidka02 pisze:A może ktoś mi tą Prowere za sponsoruje ...Już pisałam swoje koty mam wysterylizowane wszystkie na działce też , na mieście mnie nie stac na sterylki ...
Ja Ci mogę zasponsorować, ale potrzebuję recept, nie zdobędę kilku niestety. A 1 opakowanie to tylko 30 sztuk.
Trzeba kupować jak dla ludzi, dla kotów/zwierząt jest znacznie droższa. Dowiem się o cenę.
A ile tego potrzeba na jednego kota? Czy wet mi da receptę?
casica pisze:kamari pisze:casica pisze:lidka02 pisze:A może ktoś mi tą Prowere za sponsoruje ...Już pisałam swoje koty mam wysterylizowane wszystkie na działce też , na mieście mnie nie stac na sterylki ...
A ile tego potrzeba na jednego kota? Czy wet mi da receptę?
1 pastylka raz w tygodniu, pisałam Ci juz![]()
U weta jest znacznie drożej
kamari pisze:Googel mi pokazuje "provera", czy to to samo?
(za dużo info dostaję codziennie)
NITKA/KARINKA pisze:Provera 5mg 30 tabl - 9,75 (100%)
http://bartoszmowi.pl/preparaty/Provera
katarzyna1207 pisze:mimbla64 pisze:A tutaj na forum wyciąga rękę po pieniądze na karmę
A musiało być aż tak pogardliwie ...Gwoli ścisłości - o wszystkich startujących tu kandydatach można powiedzieć, że "wyciągają rękę" ... nieprawdaż ?
lidka02 pisze:Dziewczyny ja mam swoją klatkę łapkę , złapałam 8 kotów w ośrodku do sterylki na transportery ,,Ale przy ilości kotów co mam nie dam rady płacić za sterylki kotów na mieście , łapie małe i wydaje do domków wiem że nie tak to powinno wyglądać ale nic nie poradzę .Wet mi za darmo nie ciachnie .Na moje koty musze mieć sporo karmy i leki itd , a mam nie dać jeśc kotą na mieście jak one już czekają , już nie raz próbowałam nie iść ale nie potrafiłam ich zostawić bez jedzeniaNa mieście jedna szara kotka co zabrałam teraz od niej młode jest chyba już ciężarna w niedziele spróbuje ją złapać i co dalej wet mi za zniżką bieże za dziewczyne 90zł ...
aga9955 pisze:Uj...lidka02 pisze:
Jak może komuś przyjść do głowy że ktoś kto karmi koty może powiększać ich populacje , moja działalność jest niewielka .A stojąc i patrząc z boku moze ktoś powiedzieć że głupia bo kto wydaje swoją kase na obce zwierzak.
No to w swietle tego co pisałas Lidko cztery dni temu, zdziwiona jestem ,ze jednak tylko karmisz koty. Myslałam ,ze oczywistym jest ich sterylizacja. Lub antykoncepcja.
tangerine1 pisze:alez skąd
od samego poczatku pisze, ze sterylizuje
nie obiecała jednak, ze wysterylizuje wszystkie koty w miescie
mimbla64 pisze:lidka02 pisze:Dziewczyny ja mam swoją klatkę łapkę , złapałam 8 kotów w ośrodku do sterylki na transportery ,,Ale przy ilości kotów co mam nie dam rady płacić za sterylki kotów na mieście , łapie małe i wydaje do domków wiem że nie tak to powinno wyglądać ale nic nie poradzę .Wet mi za darmo nie ciachnie .Na moje koty musze mieć sporo karmy i leki itd , a mam nie dać jeśc kotą na mieście jak one już czekają , już nie raz próbowałam nie iść ale nie potrafiłam ich zostawić bez jedzeniaNa mieście jedna szara kotka co zabrałam teraz od niej młode jest chyba już ciężarna w niedziele spróbuje ją złapać i co dalej wet mi za zniżką bieże za dziewczyne 90zł ...
Lidka już wyżej zadeklarowałam pomoc na sterylkę kotki. Łap tę ciężarną i sterylizuj.
Z tego, co można tu przeczytać, to sytuacja nie wygląda naprawdę tak źle.
Masz klatkę łapkę.
Masz zniżki na sterylizację (według Kociej Doliny z przetrzymaniem 70 złotych).
Powinno Ci się udać sukcesywnie te koty, które karmisz posterylizować.
mimbla64 pisze:tangerine1 pisze:alez skąd
Wszystkie nie, tylko te dokarmiane.
tangerine1 pisze:mimbla64 pisze:tangerine1 pisze:alez skąd
Wszystkie nie, tylko te dokarmiane.
no i mam nadzieje, ze jej sie to uda![]()
byc moze z pomocą miau,
pomysl z proverą jest dobry, nie balabym sie powiklań, bo równie dobrze mogą one wystapic przy porodzie
ale nie oceniajmy i nie niszczmy czlowieka, ktory robi bardzo duzo, oburzając się, ze nie zrobił jeszcze wiecej. Pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyć, kazdy z nas ma jakies ograniczenia. Jednych blokuje brak czsu, innych brak pieniedzy czy np koniecznośc przetrzymania kota po sterylizacji.
lidka02 pisze:Nie te koty nie są wysterylizowane bo były bardzo dzikie, są tam trzy kotki w jednym miejscu. Niedawno wyłapałam 7 małych z tego miejsca, dla 4 tamtych znalazłam domki, trzy mi zostały na działce ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1124 gości