3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 9:07 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:XAgaX

nie dla kazdego wejscie na forum jest przyejemne, ale zapewniam,że warto przejsc chrzest bojowy...Tu chodzi o złosliwosci,no ale według zyczenia ..juz milknę :)

Zgadzam się- jeśli nie wykazuje chęci poprawy, jak pewna panna Magda od kociąt swojej kotki, co to ponoć nie znamy sytuacji. I sama jej na jej wątku dołożyłam.

Tyle że w przeciwieństwie do niej Natalia jest zdecydowana zapobiec kolejnym miotom, zależy jej, żeby małe trafiły w dobre ręce, nie widzę powodu zniechęcać jej do nas i do pomocy kotom.

Chyba, że nie widzisz różnicy?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 22, 2011 17:41 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

i własnie dzieki mojemu ogłoszeniu kolejny kocurek znalazł dom :)
miłe małżeństwo, które ma już 7 letnią kotkę :)
i nawet korzystamy z jednego weterynarza dla naszych pupili :)

Natalkaaa10

Od: Czw lip 21, 2011 13:15

Post » Pon sie 13, 2012 13:13 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Wygląda na to, że kotka jednak nie została wykastrowana :(
Chyba, że to na prawdę wielki przypadek, login podobny, miejsce to samo, ogłoszenie też jakby znajome....
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z394959190

Zozolina

Od: Pon sie 13, 2012 13:09

Post » Pon sie 13, 2012 13:41 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Zozolina pisze:Wygląda na to, że kotka jednak nie została wykastrowana :(
Chyba, że to na prawdę wielki przypadek, login podobny, miejsce to samo, ogłoszenie też jakby znajome....
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z394959190

A przeczytałaś treść tego ogłoszenia? I może popatrz na datę, kiedy zostało zamieszczone :roll:
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon sie 13, 2012 14:57 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Szenila pisze:A przeczytałaś treść tego ogłoszenia? I może popatrz na datę, kiedy zostało zamieszczone

Lipiec 2012.
poprzednie - Lipiec 2011

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Pon sie 13, 2012 15:30 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

2011 r
Natalkaaa10 pisze:Witam,
mam do oddania 3 przesłodkie kociaki.
Nie wiem dokładnie jaka pleć-moja kotka miała być kotem :)
8 tygodni.
1. PRĄŻKOWANY
2. CZARNY Z BIAŁYMI ŁAPKAMI I SZALIKIEM
3. TRIKOLORKA

Kotki samodzielnie umieją jeść, pić oraz załatwiają sie do kuwety.
Cudnie się razem bawią.
Żal mi ich oddawać, ale muszę.

KONTAKT:
509 312 538
natalka1001@op.pl

2012 r.
Witam,
mam do oddania kotki 3 miesieczne
1.czarny - kotka
2.biały w szare plamki - kot
3.biały w czarne plamki - kotka

Samodzielnie jedzą, piją i korzystają z kuwety. Jak również załatwiają swoje potrzeby na dworzu.
Karmione karmą suchą oraz karmą z puszek.
Wychowane w domu z dzieckiem.

Odbiór w Zabkach (okolice gimnazjum na batorego)

Kontakt:
wiadomośc na maila
oraz 509 312 538

ciekawe kiedy pojawi sie ogłoszenie na miau :?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon sie 13, 2012 15:37 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Pewnie przez to, że byłyśmy "niedelikatne" :? Idę stąd, bo mnie szlag trafi.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sie 13, 2012 15:54 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Myślę, że VeganGirl zgłosi dziewczynę tam gdzie trzeba... :twisted: i odezwie się do niej.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon sie 13, 2012 16:44 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

8O :(

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Pon sie 13, 2012 20:40 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

:ok: podbijam
Obrazek

LechuMan

Od: Nie paź 16, 2011 11:47

Post » Pon sie 20, 2012 2:21 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

OlaLola pisze:Myślę, że VeganGirl zgłosi dziewczynę tam gdzie trzeba... :twisted: i odezwie się do niej.

Wydaje mi się, że już się odzywałam niedawno temu (na pewno w TYM roku), ale bez odzewu nomen omen... ogłoszenie na gumie już zdjęte. Jakby co, pomogę w organizacji DARMOWEJ kastracji.
edit: odkopałam jej maila na innej skrzynce, napisałam, sforwardowałam całą korespondencję. Wyszło, że już w 2011 podałam jej konkretną możliwość uzyskania pomocy :(
edit2: Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość adresowana do użytkownika natalka1001@op.pl nie została dostarczona z powodu błędnego adresu.

Dzwonić się nie podejmuję - sprowokowana zachowuję się w sposób nieprzystojący bankowcowi :twisted: ktoś pomoże?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw sie 23, 2012 0:35 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Wysłałam dziewczynie wczoraj (śr) wieczorem SMSa z prośbą o kontakt, czekam.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]